Bedrijfsuitje

Wij organiseren bedrijfsuitjes!  Jaarlijks helpt Aloha Events duizenden groepen tussen de 12 en 300 personen bij een geslaagde invulling voor hun bedrijfsuitje. Van Groningen to Maastricht en van Nijmegen tot in Alkmaar, wij hebben diverse leuke bedrijfsuitjes voor jou en je collega’s! Natuurlijk nemen we je al het werk uit handen en zijn we pas tevreden wanneer jij dat ook bent.

Onze bedrijfsuitjes kunnen naar wens gecombineerd worden met een lekkere lunch, diner of borrel. Wij doen zaken met tal van leuke restaurants en bars in vrijwel elke stad van het land.  Voor vrijwel ieder budget is er wel iets mogelijk en vanzelfsprekend wordt er ook rekening gehouden met allergieen en dieetwensen.

Aangezien iedere groep zijn eigen wensen heeft, bieden wij verschillende soorten bedrijfsuitjes aan. Expeditie Robinson is echt iets voor sportievelingen terwijl Gekkenhuis juist bij meer relaxt is. Wie liever een origineel bedrijfsuitje wil moet zeker Moord in de Stad overwegen of juist kiezen voor een spannende tabletgame  zoals Hunted of Sherlock Holmes.

Ieder bedrijfsuitje dat wij organiseren, wordt begeleid door een spelbegeleider. Hij of zij is jouw  aanspreekpunt op de dag van het event en zorgt bovendien dat alles vlekkeloos verloopt. Zo kan je zelf zorgeloos genieten en hoef je tijdens het bedrijfsuitje nergens naar om te kijken.

Met zoveel mogelijke bedrijfsuitjes kan het natuurlijk zijn om tot een keuze te komen. Daarom helpen wij je graag verder. Vul vrijblijvend ons contactformulier in, of bel ons op 085-0607505.

VIND UITJE BEL NU

De Alleskunner (Binnenspel)
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Gebaseerd op het populaire televisieprogramma 'De Alleskunner´ speel je een groot aantal gevarieerde opdrachten mét en tegen je collega's. Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en kan onder het genot van een drankje en hapje worden gespeeld.

 

LEES MEER

Op Jacht naar de Mol
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Kent u uw vrienden en collega's wel zo goed als u denkt? Tijdens dit bedrijfsuitje zoeken we het voor eens en altijd uit. Terwijl uw gezelschap een reeks uitdagingen aangaat,  is er één persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Ontmasker deze Mol zo snel mogelijk maar pas op dat u uw teamgenoten niet onterecht beschuldigt.

LEES MEER

Gekkenhuis!
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Dit uitje is ideaal voor vrijgezellenfeesten of als teamuitje want gekte is gegarandeerd.  Hilarische opdrachten & pittige uitdagingen maken dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. En om daar helemaal  zeker van te zijn krijgen jullie een camera mee om alle avonturen mee op te nemen!

LEES MEER

Expeditie Robinson
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Bij dit bedrijfsuitje doen we het radicaal anders. We gaan namelijk uw overlevingsvaardigheden testen! U bent gestrand en neemt het in een reeks spannende en uitdagende opdrachten op tegen het concurrerende kamp.  Inclusief o.a. de jaagproef, de uithoudingsproef en natuurlijk de beruchte eetproef!

LEES MEER

Picture That!

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Met een Polaroidcamera en je eigen telefoon speel je in groepsverband de leukste foto-opdrachten.  Hoe zou jij bijvoorbeeld op creatieve wijze enkele oudhollandse spreekwoorden op beeld zetten?

LEES MEER

Moord in de Stad

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Teamwork en teambuilding dat is waar het bij dit spannende uitje om draait. U ontvangt het politiedossier en neemt het heft in handen. Leuke opdrachten en onverwachtse puzzels brengen u steeds dichter bij een moordenaar die zich ongrijpbaar waant...

LEES MEER

Hostage Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


8 Bekende Nederlanders worden tegen hun wil vastgehouden door de kwaadaardige schurk 'Dr. X'. Tijdens dit spannende bedrijfsuitje aan u de taak hem te slim af te zijn en de gijzelaars te bevrijden uit hun penibele situatie! Met behulp van een tablet...

LEES MEER

De GROTE Collegaquiz
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u uw collega's beter leren kennen dan ooit tevoren! Beantwoord op gevarieerde vragen over uw bedrijf & collega's en kom ondertussen op de leukste plekjes van de stad.

LEES MEER

Sherlock Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


In de tijd van Sherlock Holmes ging al het detectivewerk nog met de hand maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! U gaat met een tablet de stad in om een heuse moord op te lossen en maakt gebruik van alle onderzoeksmogelijkheden die de moderne tijd met zich meebrengt.

LEES MEER

Hunted Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Net als in het bekende televisieprogramma wordt er in dit tabletspel gejaagd en gevlucht. Blijf uit handen van de speciale opsporingdienst en voer ondertussen uitdagende opdrachten uit in het centrum van een stad naar keuze. Het jachtseizoen is geopend!

LEES MEER

Spel & Restaurant

Vanaf €49,50 (p.p. excl. BTW)


Wist u dat wij al onze spellen in combinatie met een lunch of diner in een goed restaurant aanbieden? Dat is dus het beste van twee werelden. Geen gedoe met reserveringen of haast omdat het programma uitloopt. Wij regelen het voor u tot in de puntjes.

LEES MEER

Narcos Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


De buurt wordt geterroriseerd door een beruchte drugsbende. U gaat in teams aan de slag en infiltreert als undercover agent in het drugsnetwerk van de Carlos E. om deze van binnenuit op te rollen. Met behulp van een tablet met GPS gaat u een aantal puzzels oplossen die moeten leiden tot de arrestatie van de bendeleden.

LEES MEER

Kolonisten Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


U gaat net als in het bordspel dorpen en steden bouwen door zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen Dit doet u met onze tablet met GPS verschillende locaties in het centrum af te gaan. Hoe meer steden en dorpen, hoe meer punten het u oplevert maar let op: er zijn meer wegen die naar Catan Rome leiden.

LEES MEER

Stadquiz te Voet
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Na deze middag ken je de stad op je duimpje, want onze stadquiz brengt je op de  leukste plekjes! Ondertussen krijg je een flink aantal afwisselende opdrachten en vragen voor de kiezen. Of je de stad nu al door en door kent of je er voor het eerste komt, dit teamuitje staat garant voor een gezellige middag.

LEES MEER

Pubquiz
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Een klassieke pubquiz waarbij jullie kennis in 8 gevarieerde rondes wordt getest op tal van gebieden. Terwijl u geniet van de sfeer en de drankjes zorgt onze spelbegeleider dat alles in goede banen wordt geleid. De pubquiz is zowel qua vragenthema's als qua hapjes & drankjes geheel naar wens in te vullen.

LEES MEER
review aloha event

Een geslaagde middag. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Sander de Bakker / Rabobank
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over.

Marieke de Groot / Delta Lloyd

ALOHA

Aloha Events is een enthousiast evenementenbureau actief in bijna alle grote steden in Nederland. Wij organiseren een breed scala aan uitjes. Van een bedrijfsuitje vol teambuilding tot een knettergek vrijgezellenfeest.  Wij hebben altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen!

Bedrijfsuitjes voor iedereen

Een geslaagd bedrijfsuitje moet voor iedereen leuk zijn. Zowel voor de senior van het team als voor de jonge student die nog maar net komt kijken. Daarom zorgen wij bij het creeren van onze spellen dat onze activiteiten voor een zo breed mogelijk publiek geschikt zijn. In het verleden hebben wij speldeelnemers gehad van 8 jaar maar ook van boven de 80. Ook voor mindervalide personen zijn onze bedrijfsuitjes vaak geschikt. Dat iemand  in een rolstoel zit, blind of doof is hoeft dus absoluut niet te betekenen dat hij of zij niet mee kan doen aan onze bedrijfsuitjes. Vaak kunnen spellen zoals de Alleskunner & de Grote Collegaquiz aangepast worden aan jouw wensen.

Rondom uw bedrijfuitje

Om jouw bedrijfsuitje tot een succes te maken bieden we behalve spelactiviteiten ook veel andere diensten aan. Denk hierbij aan diners, vervoer per toerbus, rondvaarten, een professionele fotograaf of zelfs hotelovernachtingen. Laat ons weten hoe we jouw bedrijfsuitje op een hoger plan kunnen tillen en wij laten je binnen 48 uur weten wat we voor je kunnen betekenen.