Bedrijfsuitje?

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen bij een geslaagde invulling voor hun bedrijfsuitje door heel Nederland. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

VIND UITJE BEL NU

DIT ZIJN ONZE Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes in In alle soorten en maten. Wat je ook zoekt, wij denken met je mee. Wij organiseren al jaren de leukste bedrijfsuitjes, ongeacht of die in Amsterdam of in Tietjerksteradeel zijn!

Bekijk ons aanbod en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wie weet organiseren wij straks we het leukste bedrijfsuitje voor jou.

Op Jacht naar de Mol
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Kent u uw vrienden en collega's wel zo goed als u denkt? Tijdens dit bedrijfsuitje zoeken we het voor eens en altijd uit. Terwijl uw gezelschap een reeks uitdagingen aangaat,  is er één persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Ontmasker deze Mol zo snel mogelijk maar pas op dat u uw teamgenoten niet onterecht beschuldigt.

LEES MEER

Gekkenhuis!
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Dit uitje is ideaal voor vrijgezellenfeesten of als teamuitje want gekte is gegarandeerd.  Hilarische opdrachten & pittige uitdagingen maken dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. En om daar helemaal  zeker van te zijn krijgen jullie een camera mee om alle avonturen mee op te nemen!

LEES MEER

Expeditie Robinson
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Bij dit bedrijfsuitje doen we het radicaal anders. We gaan namelijk uw overlevingsvaardigheden testen! U bent gestrand en neemt het in een reeks spannende en uitdagende opdrachten op tegen het concurrerende kamp.  Inclusief o.a. de jaagproef, de uithoudingsproef en natuurlijk de beruchte eetproef!

LEES MEER

Picture That!

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Met een Polaroidcamera en je eigen telefoon speel je in groepsverband de leukste foto-opdrachten.  Hoe zou jij bijvoorbeeld op creatieve wijze enkele oudhollandse spreekwoorden op beeld zetten?

LEES MEER

Moord in de Stad

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Teamwork en teambuilding dat is waar het bij dit spannende uitje om draait. U ontvangt het politiedossier en neemt het heft in handen. Leuke opdrachten en onverwachtse puzzels brengen u steeds dichter bij een moordenaar die zich ongrijpbaar waant...

LEES MEER

Hostage Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


8 Bekende Nederlanders worden tegen hun wil vastgehouden door de kwaadaardige schurk 'Dr. X'. Tijdens dit spannende bedrijfsuitje aan u de taak hem te slim af te zijn en de gijzelaars te bevrijden uit hun penibele situatie! Met behulp van een tablet...

LEES MEER

De GROTE Collegaquiz
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u uw collega's beter leren kennen dan ooit tevoren! Beantwoord op gevarieerde vragen over uw bedrijf & collega's en kom ondertussen op de leukste plekjes van de stad.

LEES MEER

Sherlock Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


In de tijd van Sherlock Holmes ging al het detectivewerk nog met de hand maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! U gaat met een tablet de stad in om een heuse moord op te lossen en maakt gebruik van alle onderzoeksmogelijkheden die de moderne tijd met zich meebrengt.

LEES MEER

Hunted Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Net als in het bekende televisieprogramma wordt er in dit tabletspel gejaagd en gevlucht. Blijf uit handen van de speciale opsporingdienst en voer ondertussen uitdagende opdrachten uit in het centrum van een stad naar keuze. Het jachtseizoen is geopend!

LEES MEER

Spel & Restaurant

Vanaf €49,50 (p.p. excl. BTW)


Wist u dat wij al onze spellen in combinatie met een lunch of diner in een goed restaurant aanbieden? Dat is dus het beste van twee werelden. Geen gedoe met reserveringen of haast omdat het programma uitloopt. Wij regelen het voor u tot in de puntjes.

LEES MEER

Narcos Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


De buurt wordt geterroriseerd door een beruchte drugsbende. U gaat in teams aan de slag en infiltreert als undercover agent in het drugsnetwerk van de Carlos E. om deze van binnenuit op te rollen. Met behulp van een tablet met GPS gaat u een aantal puzzels oplossen die moeten leiden tot de arrestatie van de bendeleden.

LEES MEER

Kolonisten Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


U gaat net als in het bordspel dorpen en steden bouwen door zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen Dit doet u met onze tablet met GPS verschillende locaties in het centrum af te gaan. Hoe meer steden en dorpen, hoe meer punten het u oplevert maar let op: er zijn meer wegen die naar Catan Rome leiden.

LEES MEER

Stadquiz te Voet
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Na deze middag ken je de stad op je duimpje, want onze stadquiz brengt je op de  leukste plekjes! Ondertussen krijg je een flink aantal afwisselende opdrachten en vragen voor de kiezen. Of je de stad nu al door en door kent of je er voor het eerste komt, dit teamuitje staat garant voor een gezellige middag.

LEES MEER

Pubquiz
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Een klassieke pubquiz waarbij jullie kennis in 8 gevarieerde rondes wordt getest op tal van gebieden. Terwijl u geniet van de sfeer en de drankjes zorgt onze spelbegeleider dat alles in goede banen wordt geleid. De pubquiz is zowel qua vragenthema's als qua hapjes & drankjes geheel naar wens in te vullen.

LEES MEER
review aloha event

Een geslaagde middag. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Sander de Bakker / Rabobank
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over.

Marieke de Groot / Delta Lloyd

ALOHA

Aloha Events is een enthousiast evenementenbureau actief in bijna alle grote steden in Nederland. Wij organiseren een breed scala aan uitjes. Van een bedrijfsuitje vol teambuilding tot een knettergek vrijgezellenfeest.  Wij hebben altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen!

Bedrijfsuitjes – altijd iets op maat

Zoekt u een onvergetelijk bedrijfsuitje? Dan bent u bij Aloha Events aan het juiste adres, ongeacht de locatie!  Wij hebben een ruime ervaring in het organiseren van teambuilding activiteiten van 12 tot 200 personen 

Spannend bedrijfsuitje

Wellicht heb je wel eens van Expeditie Robinson gehoord. Bekende Nederlanders worden tijdens het tv-programma op een onbewoond eiland gedropt en moeten daar zien te overleven en tegen elkaar strijden om langer mee te mogen doen. De Aloha-Events-versie speelt zich om jullie de reiskosten en een hoop paniek te besparen gewoon in je stad naar keuze af, met een nog veel leukere begeleiding. Bij dit teamuitje worden je overlevingsvaardigheden worden bij dit uitje getest aan de hand van verschillende teambuilding activiteiten, die je in teams tegen elkaar uitvoert. Na dit personeelsuitje hoef je je geen zorgen meer te maken als je ooit als drenkeling op een onbewoond eiland belandt. Leerzaam en gezellig.

Bedrijfsuitje in de stad

Trek met een tablet met GPS door de stad bij een van onze Tabletgames. Infiltreer als undercoveragent bij de drugsbende van Carlos E. tijdens Narcos of los een moord op tijdens het Sherlock-spel. Je gaat erop uit langs vele mooie plekjes in de stad naar keuze om allerlei opdrachten uit te voeren en puzzels op te lossen. De politie zal je enorm dankbaar zijn voor de hulp en als je het beter doet dan je collega’s van de andere teams, dan kun je er zelfs met een prijs vandoor gaan! Ideaal als je als personeelsuitje aan de teambuilding wil werken en het leuk vindt om de stad te verkennen.

Bedrijfsuitje met lunch of diner

Kies voor het diner- of luncharrangement als je voor of na je personeelsuitje de tank even goed wil vullen. Je hoeft zelf niet achter reserveringen aan, want we staan in de meeste steden in contact met een aantal leuke restaurants met een gunstige prijs, en anders zoeken we die graag voor jullie op.

 

Ultiem bedrijfsuitje voor teambuilding

Ga tijdens De GROTE Collegaquiz naar de mooiste plekjes in de stad om je kennis te testen over zowel de stad als je collega’s. Wie van je collega’s heeft een hekel aan spruitjes of heeft op kantoor wel eens een hele dag gewerkt na het laten van een natte scheet? Je gaat in teams op stap en probeert zo veel mogelijk vragen juist te beantwoorden. Het winnende team gaat er met een leuke prijs vandoor. Alle collega’s beantwoorden van tevoren een vragenlijst die verwerkt wordt in de quiz. Je leert dus de stad en je collega’s een stuk beter kennen. Erg geschikt personeelsuitje voor de teambuilding.

Leuke bedrijfsuitjes

Zoek je een teamuitje met meer artistieke vrijheid in de opdrachten? Kies dan voor Picture That als teambuilding spel. Je gaat met een polaroidcamera en je mobieltje op jacht naar spreekwoorden, personen, dieren en objecten. Creativiteit wordt met bonuspunten beloond, dus zorg er voor dat jij en je team het gekste, mooiste of indrukwekkendste plaatje weet vast te leggen om zo als eerste te eindigen.

Offerte aanvragen bedrijfsuitje naar keuze

Wij organiseren bedrijfsuitjes door het hele land dus van Rotterdam tot in Groningen en van Alkmaar tot Eindhoven. Waar je ook iets zoekt wij helpen je graag. Vraag daarom nu nog een offerte aan of mail ons op [email protected]