Familie uitje organiseren?

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen bij een geslaagde invulling voor hun bedrijfsuitje, groepsuitje of familiedag. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

VIND UITJE BEL NU

De Leukste familie uitjes in heel Nederland

Wij organiseren familie uitjes voor alle leeftijden en in alle steden en dorpen van Nederland. Bekijk ons aanbod en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wie weet organiseren wij straks we een familie uitje dat je nog heel lang bij blijft

Op Jacht naar de Mol
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Kent u uw vrienden en collega's wel zo goed als u denkt? Tijdens dit bedrijfsuitje zoeken we het voor eens en altijd uit. Terwijl uw gezelschap een reeks uitdagingen aangaat,  is er één persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Ontmasker deze Mol zo snel mogelijk maar pas op dat u uw teamgenoten niet onterecht beschuldigt.

LEES MEER

Gekkenhuis!
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Dit uitje is ideaal voor vrijgezellenfeesten of als teamuitje want gekte is gegarandeerd.  Hilarische opdrachten & pittige uitdagingen maken dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. En om daar helemaal  zeker van te zijn krijgen jullie een camera mee om alle avonturen mee op te nemen!

LEES MEER

Expeditie Robinson
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Bij dit bedrijfsuitje doen we het radicaal anders. We gaan namelijk uw overlevingsvaardigheden testen! U bent gestrand en neemt het in een reeks spannende en uitdagende opdrachten op tegen het concurrerende kamp.  Inclusief o.a. de jaagproef, de uithoudingsproef en natuurlijk de beruchte eetproef!

LEES MEER

Picture That!

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Met een Polaroidcamera en je eigen telefoon speel je in groepsverband de leukste foto-opdrachten.  Hoe zou jij bijvoorbeeld op creatieve wijze enkele oudhollandse spreekwoorden op beeld zetten?

LEES MEER

Moord in de Stad

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Teamwork en teambuilding dat is waar het bij dit spannende uitje om draait. U ontvangt het politiedossier en neemt het heft in handen. Leuke opdrachten en onverwachtse puzzels brengen u steeds dichter bij een moordenaar die zich ongrijpbaar waant...

LEES MEER

Hostage Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


8 Bekende Nederlanders worden tegen hun wil vastgehouden door de kwaadaardige schurk 'Dr. X'. Tijdens dit spannende bedrijfsuitje aan u de taak hem te slim af te zijn en de gijzelaars te bevrijden uit hun penibele situatie! Met behulp van een tablet...

LEES MEER

De GROTE Collegaquiz
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u uw collega's beter leren kennen dan ooit tevoren! Beantwoord op gevarieerde vragen over uw bedrijf & collega's en kom ondertussen op de leukste plekjes van de stad.

LEES MEER

Sherlock Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


In de tijd van Sherlock Holmes ging al het detectivewerk nog met de hand maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! U gaat met een tablet de stad in om een heuse moord op te lossen en maakt gebruik van alle onderzoeksmogelijkheden die de moderne tijd met zich meebrengt.

LEES MEER

Hunted Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Net als in het bekende televisieprogramma wordt er in dit tabletspel gejaagd en gevlucht. Blijf uit handen van de speciale opsporingdienst en voer ondertussen uitdagende opdrachten uit in het centrum van een stad naar keuze. Het jachtseizoen is geopend!

LEES MEER

Spel & Restaurant

Vanaf €49,50 (p.p. excl. BTW)


Wist u dat wij al onze spellen in combinatie met een lunch of diner in een goed restaurant aanbieden? Dat is dus het beste van twee werelden. Geen gedoe met reserveringen of haast omdat het programma uitloopt. Wij regelen het voor u tot in de puntjes.

LEES MEER

Narcos Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


De buurt wordt geterroriseerd door een beruchte drugsbende. U gaat in teams aan de slag en infiltreert als undercover agent in het drugsnetwerk van de Carlos E. om deze van binnenuit op te rollen. Met behulp van een tablet met GPS gaat u een aantal puzzels oplossen die moeten leiden tot de arrestatie van de bendeleden.

LEES MEER

Kolonisten Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


U gaat net als in het bordspel dorpen en steden bouwen door zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen Dit doet u met onze tablet met GPS verschillende locaties in het centrum af te gaan. Hoe meer steden en dorpen, hoe meer punten het u oplevert maar let op: er zijn meer wegen die naar Catan Rome leiden.

LEES MEER

Stadquiz te Voet
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Na deze middag ken je de stad op je duimpje, want onze stadquiz brengt je op de  leukste plekjes! Ondertussen krijg je een flink aantal afwisselende opdrachten en vragen voor de kiezen. Of je de stad nu al door en door kent of je er voor het eerste komt, dit teamuitje staat garant voor een gezellige middag.

LEES MEER

Pubquiz
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Een klassieke pubquiz waarbij jullie kennis in 8 gevarieerde rondes wordt getest op tal van gebieden. Terwijl u geniet van de sfeer en de drankjes zorgt onze spelbegeleider dat alles in goede banen wordt geleid. De pubquiz is zowel qua vragenthema's als qua hapjes & drankjes geheel naar wens in te vullen.

LEES MEER
review aloha event

Een geslaagde middag. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Sander de Bakker / Rabobank
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over.

Marieke de Groot / Delta Lloyd

ALOHA

Aloha Events is een enthousiast evenementenbureau actief in bijna alle grote steden in Nederland. Wij organiseren een breed scala aan uitjes. Van een bedrijfsuitje vol teambuilding tot een knettergek vrijgezellenfeest.  Wij hebben altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen!

Familie uitjes voor alle leeftijden

Wat voor familie uitje je ook zoekt, wij hebben activiteiten die  geschikt voor alle leeftijden. Ons spellen zijn dus zowel speelbaar voor oma (die wellicht lastig loopt)  als voor meer jeugdige spelers. 

Gezellig familie-uitje

Een familiedag en moord, dat gaat niet hand in hand zou je denken. Toch ga je bij Moord in de Stad echt gezellig samen een moord oplossen  Als detectives gaan jullie in groepsverband de strijd aan tegen familieleden en proberen jullie erachter te komen wat het moordwapen en het motief is, en wie de moord gepleegd heeft. Dit doen jullie door aanwijzingen te volgen en het politiedossier te gebruiken.
Een leuk familie-uitje als je van puzzelen houdt en een groot rechtvaardigheidsgevoel hebt.

Speciaal Familie-uitje met Tablet

Zijn jullie gek op bordspellen, maar wil je voor de familiedag liever naar buiten? Combineer dan de twee met onze tabletgame Kolonisten van Catan. Je gaat net als tijdens het bordspel op jacht naar grondstoffen om straten en steden te bouwen, maar doet dit nu door daadwerkelijk door de stad te lopen om locaties te claimen. Je strijdt tegen andere familieleden en probeert zo veel mogelijk punten te verzamelen. De winnaars gaan er met een mooie prijs vandoor. Er zijn ook andere leuke tabletgames te vinden op onze site!

Outdoor Familie uitje

Leef je uit tijdens het outdoor familie uitje Expeditie Robinson. Je gaat in teams de strijd aan tegen je familieleden en krijgt van ons een aantal proeven om uit te voeren. Hoe zit het bijvoorbeeld met je overlevingskennis en probleemoplossend vermogen? Expeditie Robinson vindt normaal gesproken plaats in een park in de stad, maar het is ook mogelijk dit buiten de stad in een recreatiegebied te doen. Een topuitje voor een leuke familiedag. Want met wie wil je nou liever stranden op een onbewoond eiland dan met je eigen familie? 

Familie-uitje inclusief diner

Denk je na de activiteiten enorme trek te krijgen, dan kun je altijd onze Spel & Restaurant combinatie kiezen. Wij regelen een mooie plek voor jullie en richten alles in naar wens. Ook als je van tevoren lekker wil lunchen is dit uiteraard mogelijk. Geef je van tevoren wel even de allergieën door? Dan zorgen wij voor een leuke dag voor de hele familie.

Flexibel familie-uitje

Staat er een familiedagje op de planning, maar weet je nog niet precies hoe en wat of heb je zelf al ideeën over wat je ongeveer wil doen? Bespreek die dan met ons via [email protected], dan kijken wij of we er iets mee kunnen en dan proberen we eventueel samen een programma op te zetten. We denken graag met je mee.