Gouden Eeuw Fotoshoot

Offerte aanvragen

Onze Aanpak

Ons enthousiaste Fotografie-team ontvangt je in de studio of op een gewenste locatie, waarna een korte introductie plaatsvindt met uitleg over de dresscode uit Rembrandt’s tijd.

Vervolgens verkleed je je voor de fotoshoot en waan jij je even terug in de 17e eeuw.creëren in ‘Oud Hollandsche’-kleding samen met jou een fotografisch schilderij in de stijl van Rembrandt.

Jij krijgt professionele begeleiding om eruit te zien alsof je zo uit een werk van Rembrandt komt. Met ons ruime assortiment kleding en accessoires kun je meerdere kanten op, van heel traditionele tot moderne (groeps)portretten.

Wat je gaat doen

Wie Leiden zegt, zegt: Rembrandt van Rijn, de Hollandse schilder bekend als meester van het licht. Jij gaat terug in de tijd, en wel naar de Gouden Eeuw. Je gaat aan de slag in de studio van fotograaf Andor Kranenburg om verkleed in de stijl van Rembrandt vereeuwigd te worden.

Deze Leidse Kunstfotograaf en evenementen bureau Aloha bieden een bijzondere fotoshoot aan. Voor jou een onvergetelijke belevenis met een mooi aandenken aan de Grote Meester en je bezoek aan zijn historische geboortestad Leiden.

Het Eindresultaat

Behalve eeuwige roem ontvang je het resultaat digitaal om zelf te gebruiken. Ook met een mooie afdruk kunnen we je verder helpen.

Offerte aanvragen

Praktische informatie

Optioneel

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen
Duur
2 uur
Aantal
Minimaal 4 personen
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over!

Marieke de Groot / Delta Lloyd