Klant op de 2e plaats?

Het is natuurlijk nogal cliché om te beweren dat jij bij ons op de eerste plaats komt. Toch kunnen we er niks anders van maken. Heb je geen leuk uitje gehad dan hebben wij gefaald, zo simpel is het. Daarom zetten wij altijd alles op alles om het jou naar je zin te maken. Hiervoor doen we dan ook graag een paar stapjes extra. Bijvoorbeeld door ook in het weekend bereikbaar te zijn door ook je hond uit te laten als je brak bent.

DIT IS Geheim

Onze sterke punten houden we het liefst geheim. We gaan hier dus zeker niet aan de grote klok hangen dat onze grootste kracht onze mensen zijn. Enthousiaste, hardwerkende, vrolijke types  die pas tevreden zijn wanneer jij dat ook bent!

Ervaren in Ervaringen

✓ Ja Wij organiseren al jarenlang dag in, dag uit teamuitjes.
✓ Ja Door onze ervaring zijn wij flexibel, snel en betrouwbaar.

Maar…bij de teamuitjes die wij organiseren draait het niet om ons maar om jou. Iedere groep is anders is en heeft andere wensen. Wij passen onze uitjes en manier van werken graag aan zodat het bij jouw wensen aansluit.

Kris Kras door nederland

Ons hoofdkantoor is in Haarlem maar wij zijn ook gevestigd in diverse andere steden verspreid door het land. Doordat onze spelbegeleiders elke dag stad en land afreizen is er geen  plek is waar wij het niet op ons duimpje kennen. Dat betekent dat wij in iedere stad de mooiste plekjes, de gezelligste cafés en de lekkerste restaurants kennen.

Mag je 3x raden in wiens voordeel dat is…

Uitje? Een eitje!

Na wekenlang brainstormen hebben we het maar opgegeven.
Nee we hebben geen mooi verhaal met deze titel en dit plaatje.