Onvergetelijke TEAMbuilding activiteit organiseren?

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen bij een geslaagde invulling voor hun teambuilding activiteit door heel Nederland. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

VIND UITJE BEL NU

Teambuilding begint Hier!

Een leuke teambuilding activiteit organiseren waar nog lang over nagepraat wordt? Zoek niet verder, wij hebben de leukste groepsactiviteiten voor alle leeftijden. 

Vind hieronder het uitje dat het meeste bij jouw groep past en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. 

Op Jacht naar de Mol
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Kent u uw vrienden en collega's wel zo goed als u denkt? Tijdens dit bedrijfsuitje zoeken we het voor eens en altijd uit. Terwijl uw gezelschap een reeks uitdagingen aangaat,  is er één persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Ontmasker deze Mol zo snel mogelijk maar pas op dat u uw teamgenoten niet onterecht beschuldigt.

LEES MEER

Gekkenhuis!
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Dit uitje is ideaal voor vrijgezellenfeesten of als teamuitje want gekte is gegarandeerd.  Hilarische opdrachten & pittige uitdagingen maken dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. En om daar helemaal  zeker van te zijn krijgen jullie een camera mee om alle avonturen mee op te nemen!

LEES MEER

Expeditie Robinson
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Bij dit bedrijfsuitje doen we het radicaal anders. We gaan namelijk uw overlevingsvaardigheden testen! U bent gestrand en neemt het in een reeks spannende en uitdagende opdrachten op tegen het concurrerende kamp.  Inclusief o.a. de jaagproef, de uithoudingsproef en natuurlijk de beruchte eetproef!

LEES MEER

Picture That!

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Met een Polaroidcamera en je eigen telefoon speel je in groepsverband de leukste foto-opdrachten.  Hoe zou jij bijvoorbeeld op creatieve wijze enkele oudhollandse spreekwoorden op beeld zetten?

LEES MEER

Moord in de Stad

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Teamwork en teambuilding dat is waar het bij dit spannende uitje om draait. U ontvangt het politiedossier en neemt het heft in handen. Leuke opdrachten en onverwachtse puzzels brengen u steeds dichter bij een moordenaar die zich ongrijpbaar waant...

LEES MEER

Hostage Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


8 Bekende Nederlanders worden tegen hun wil vastgehouden door de kwaadaardige schurk 'Dr. X'. Tijdens dit spannende bedrijfsuitje aan u de taak hem te slim af te zijn en de gijzelaars te bevrijden uit hun penibele situatie! Met behulp van een tablet...

LEES MEER

De GROTE Collegaquiz
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u uw collega's beter leren kennen dan ooit tevoren! Beantwoord op gevarieerde vragen over uw bedrijf & collega's en kom ondertussen op de leukste plekjes van de stad.

LEES MEER

Sherlock Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


In de tijd van Sherlock Holmes ging al het detectivewerk nog met de hand maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! U gaat met een tablet de stad in om een heuse moord op te lossen en maakt gebruik van alle onderzoeksmogelijkheden die de moderne tijd met zich meebrengt.

LEES MEER

Hunted Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Net als in het bekende televisieprogramma wordt er in dit tabletspel gejaagd en gevlucht. Blijf uit handen van de speciale opsporingdienst en voer ondertussen uitdagende opdrachten uit in het centrum van een stad naar keuze. Het jachtseizoen is geopend!

LEES MEER

Spel & Restaurant

Vanaf €49,50 (p.p. excl. BTW)


Wist u dat wij al onze spellen in combinatie met een lunch of diner in een goed restaurant aanbieden? Dat is dus het beste van twee werelden. Geen gedoe met reserveringen of haast omdat het programma uitloopt. Wij regelen het voor u tot in de puntjes.

LEES MEER

Narcos Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


De buurt wordt geterroriseerd door een beruchte drugsbende. U gaat in teams aan de slag en infiltreert als undercover agent in het drugsnetwerk van de Carlos E. om deze van binnenuit op te rollen. Met behulp van een tablet met GPS gaat u een aantal puzzels oplossen die moeten leiden tot de arrestatie van de bendeleden.

LEES MEER

Kolonisten Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


U gaat net als in het bordspel dorpen en steden bouwen door zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen Dit doet u met onze tablet met GPS verschillende locaties in het centrum af te gaan. Hoe meer steden en dorpen, hoe meer punten het u oplevert maar let op: er zijn meer wegen die naar Catan Rome leiden.

LEES MEER

Stadquiz te Voet
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Na deze middag ken je de stad op je duimpje, want onze stadquiz brengt je op de  leukste plekjes! Ondertussen krijg je een flink aantal afwisselende opdrachten en vragen voor de kiezen. Of je de stad nu al door en door kent of je er voor het eerste komt, dit teamuitje staat garant voor een gezellige middag.

LEES MEER

Pubquiz
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Een klassieke pubquiz waarbij jullie kennis in 8 gevarieerde rondes wordt getest op tal van gebieden. Terwijl u geniet van de sfeer en de drankjes zorgt onze spelbegeleider dat alles in goede banen wordt geleid. De pubquiz is zowel qua vragenthema's als qua hapjes & drankjes geheel naar wens in te vullen.

LEES MEER

TeamBUILDING door het hele land

Noord, Zuid, Oost of West? Aloha Events organiseert de leukste teambuilding activiteiten in een stad of dorp naar keuze. De keuze is groot want wij hebben groepsactiviteiten voor in alle soorten en maten voor grote en kleine groepen. Onze spellen variëren van actief tot creatief en van spannend tot educatief. 

Teambuilding: Onze tips

Zie je door de bomen ondertussen het bos niet meer?  Hieronder vind je onze top 3 tips voor teambuilding activiteiten. Dat is dus 3 keer een topkeuze afhankelijk van jouw voorkeuren.

Teamuitje op het ereschavot

Op de derde plaats zetten wij onze Stadsquiz te Voet. Bij dit spel speel je in kleinere groepen tegen elkaar en testen we je kennis over de stad waar het event zich afspeelt. Bovendien krijg je tal van leuke kleine opdrachten voor de kiezen waardoor de teambuilding activiteit niet alleen educatief maar ook erg leuk is. 

De opdrachten stimuleren communicatie, probleemoplossing en teamwerk. Daarbij is het spel zowel leuk voor locals en personen die al bekend zijn met de stad, als deelnemers die er wellicht nog nooit geweest zijn!

Spannende ‘zilveren’ groepsactiviteit 

Wellicht Prefereer je een activiteit met wat meer pit? In dat geval zou Expeditie Robinson zomaar de beste keuze voor jullie kunnen zijn. Tijdens deze bijzondere activiteit neem je het tegen elkaar op in een groot aantal gevarieerde teamopdrachten rondom het thema ‘Op een onbewoond eiland’ 

Voorbeelden van wat je hierbij kan tegenkomen zijn het bouwen van een zo hoog mogelijke bouwwerk met bamboestokken of  het vinden van tal van exotische zaken in de binnenstad.  Deze flitsende buitenactiviteit zal zeker nog lang op iedereen’s lippen blijven hangen.

Nummer 1 teambuilding Activiteit: Op Jacht naar de Mol

Zo heeft u, uw collega’s nog nooit gezien! Leer elkaar beter kennen bij het origineelste bedrijfsuitje van het land. In deze variant van het bekende televisieprogramma Wie is de Mol benaderen we teambuilding van een hele andere kant. Er zitten namelijk een aantal Mollen (saboteurs) in uw team.

Terwijl het gros van uw gezelschap probeert om alle spelactiviteiten zo goed mogelijk uit te voeren hebben deze Mollen juist het omgekeerde in gedachte.Zijn de Mollen u te slim af of kent u uw collega’s ondertussen wel en heeft u zo in de gaten wij zichzelf niet is.

review aloha event

Een geslaagde middag. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Sander de Bakker / Rabobank
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over.

Marieke de Groot / Delta Lloyd

ALOHA

Aloha Events is een enthousiast evenementenbureau actief in bijna alle grote steden in Nederland. Wij organiseren een breed scala aan uitjes. Van een bedrijfsuitje vol teambuilding tot een knettergek vrijgezellenfeest.  Wij hebben altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen!