De Alleskunner (Binnenuitje)

Offerte Aanvragen

Wat je gaat doen
Binnen, in een gezellig restaurant, grand-café of op uw eigen locatie organiseren wij onze versie van het razendpopulaire televisieprogramma ‘De Alleskunner’.

Tijdens dit memorabele event worden er individueel of in teamverband een groot aantal verschillende spellen gespeeld. Denk hierbij aan het stapelen van dobbelstenen, oplossen van een puzzel of het zo snel mogelijk opblazen van een ballon totdat deze knapt.

Vanzelfsprekend passeren ook meer bijzondere spellen de revué en zorgen wij voor alle benodigdheden! De exacte keuze van de spellen is o.a. afhankelijk van de de mogelijkheden die de gekozen ruimte biedt. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om in overleg de aangeboden activiteiten te bepalen.

Onze aanpak
Onze enthousiaste spelbegeleider verwelkomt u op de afgesproken locatie.  Hij of zij geeft een korte speluitleg en zorgt bovendien dat alle spellen in goede banen worden geleid. Hieronder valt ook de puntentelling. Na afloop volgt er een prijsuitreiking met een leuke prijs voor de alleskunner.

Eten & Drinken
Standaard zit er in bij dit uitje 2 drankjes p.p. en borrelhapjes.

Natuurlijk kan dit geheel naar wens uitgebreid worden met bijvoorbeeld extra drankjes, hapjes, lunch of diner. Vraag naar de mogelijkheden en laat ons een vrijblijvende offerte voor ons opstellen.

Offerte Aanvragen

Praktische informatie

Wat er is inbegrepen

Optioneel

Vanaf €36,00 per persoon

Offerte Aanvragen

Prijs

12-24 personen
€39,00 p.p.
25-36 personen
€37,50 p.p.
36+ personen
€36,00 p.p.

Prijzen zijn exclusief btw.
Incl. 2 drankjes p.p. en borrelhapjes

Duur
2,5 uur
Aantal
Minimaal 12 personen

Joeri de Wilde

In één woord: geweldig! Samen met mijn vrienden heb ik een doldwaze dag beleefd, niet in de laatste plaats door de enthousiaste begeleider die leuk meedoet zonder vervelend op de voorgrond te treden. En wat hebben we gelachen! Veel dank Aloha Events