Casa de Dinero – Virtual Reality Escape Room

Offerte aanvragen

Wat je gaat Doen
Gebaseerd op de populaire serie La Casa de Papel, dompelt deze VR Escape Game jullie onder in een avontuur waarin jullie het Spaanse Muntgebouw gaan beroven. Kennis van de serie is niet nodig; jullie vaardigheden als bankrovers zijn hier de sleutel tot succes!

Jullie worden uitgedaagd door “El Professor” om in teams van 4-6 personen uiteenlopende puzzels en raadsels op te lossen. Dit avontuur vindt plaats in zowel de virtuele wereld als in het echte leven. Houd andere teams in de gaten, want ook zij hebben hetzelfde doel: zo snel mogelijk de bank beroven. Een goede samenwerking, snel denkvermogen en creativiteit zijn cruciaal om de overval succesvol te laten verlopen.

Onze Aanpak
In het spel krijgt elk teamlid de kans om de VR-bril te dragen en de virtuele wereld te betreden, terwijl de andere teamleden in de echte wereld werken om codes te kraken en aanwijzingen te ontdekken. Het ultieme doel? Als eerste de bank beroven en er vandoor gaan met de miljoenen! Maar denk eraan om ook een vluchtplan te maken, want zonder goed ontsnappingsplan kunnen jullie door de politie worden gesnapt zodra de buit binnen is!

Prijsuitreiking en Drankje
Aan het einde sluiten we af met een of meerdere lekkere drankjes en natuurlijk een prijsuitreiking. De winnaars gaan zeker niet met lege handen naar huis!

 

Offerte aanvragen

Praktische informatie

Wat er is inbegrepen

Optioneel

Vanaf €34,50 per persoon

Offerte aanvragen

Prijs

12-24 personen
€37,50 p.p.
25-36 personen
€36,00 p.p.
36+ personen
€34,50 p.p.

Prijzen zijn exclusief btw.

Incl. 2 drankjes p.p.

Duur
2,5 uur
Aantal
Minimaal 12 personen
review aloha event

Een zeer geslaagde middag! Leuke opdrachten en ouderwets goede service. Wat mij betreft volgend jaar weer.

Sander de Bakker / Rabobank