Expeditie Robinson

Offerte aanvragen

Wat je gaat Doen
Deze variant van Expeditie Robinson is een stuk dichter bij huis en bovendien perfect als teamuitje met vrienden of collega’s. In het centrum van een stad naar keuze strijden Kamp Noord en Zuid om de overwinning. Tijdens het spannende en gevarieerde spelprogramma testen we uw overlevingsskills tot het maximum.

Onze Aanpak
Onze enthousiaste spelbegeleider heet uw gezelschap op de afgesproken locatie welkom. Na een korte introductie is het tijd voor actie. Misschien testen we uw vaardigheden als jager wel of doen we een beroep op uw uithoudingsvermogen en kennis van overleven. Ook zou het zomaar kunnen dat u de beruchte eetproef voorgeschoteld krijgt of met bamboestokken uw eigen hut moet bouwen. Op een onbewoond eiland kan er van alles gebeuren! Het enige dat wij met zekerheid kunnen zeggen is dat wij de opdrachten zo hebben uitgewerkt dat ze goed speelbaar zijn voor jong en oud!

Prijsuitreiking en drankje
Wanneer het spel is gestreden voeren wij u mee naar een gezellig cafe voor een verfrissend drankje. De spelbegeleider maakt de eindklassering bekend en heeft een mooie prijs voor het winnende team in petto. Het belooft een prachtige dag te worden!

Offerte aanvragen

Praktische informatie

Wat er is inbegrepen

Optioneel

Vanaf €26,50 per persoon

Prijs

12-24 personen
€29,50 p.p.
25-36 personen
€28,00 p.p.
36+ personen
€26,50 p.p.

Prijzen zijn exclusief btw.

Incl. 1 drankje p.p.

Duur
3 uur
Aantal
Minimaal 12 personen
Offerte aanvragen
review aloha event

Een zeer geslaagde middag! Leuke opdrachten en ouderwets goede service. Wat mij betreft volgend jaar weer.

Sander de Bakker / Rabobank