De Grote Collegaquiz

Offerte aanvragen

Wat je gaat Doen
U gaat uw collega’s beter leren kennen dan ooit tevoren! Beantwoord in groepjes  vragen over uw bedrijf & collega’s en kom op de leukste plekjes van de stad. Dit is teambuilding 2.0!

Onze Aanpak
Op de dag van uw keuze verzamelt u op een centrale locatie in de stad. Daar ontmoet u onze spelbegeleider, die u in groepjes verdeeld. Na een korte uitleg kan het avontuur beginnen.

Met een map in de hand komt u langs de interessante plaatsen in de binnenstad. Daar aangekomen krijgt u steeds een leuke vraag voorgeschoteld over uw collega’s of over het bedrijf.

Welke (soort) vragen we precies stellen, bepalen in we in nauw overleg met u. Testen we zakelijke kennis of gaan we juist de meer persoonlijke kant op? Wat het ook worden gaat, wij maken het zo dat het perfect aansluit bij uw gezelschap.

Prijsuitreiking en Drankje
Na afloop is het tijd op te bepalen welk team zijn collega’s en het bedrijf het beste kent. De spelbegeleider neemt u mee naar een gezellig cafe en trakteert u daar op een welverdiend drankje. Daar wordt ook het eindklassement bekend gemaakt en ontvangt het winnende team een mooie prijs.

Extra informatie:
Bij het maken van de perfecte quiz voor uw gezelschap is enige informatie over uw organisatie en collega’s natuurlijk onontbeerlijk. Daarom vragen wij alle deelnemers 10 minuten uit te trekken om antwoord te geven op de eerder met u overeengekomen vragen.

Offerte aanvragen

Praktische informatie

Wat er is inbegrepen

Vanaf €26,50 per persoon

Offerte aanvragen

Prijs

19-24 personen
€29,50 p.p.
25-36 personen
€28,00 p.p.
36+ personen
€26,50 p.p.

Prijzen zijn exclusief btw.

Incl. 1 drankje p.p.

Duur
3 uur
Aantal
Minimaal 12 personen
review aloha event

Een zeer geslaagde middag! Leuke opdrachten en ouderwets goede service. Wat mij betreft volgend jaar weer.

Sander de Bakker / Rabobank