Hostage Tabletgame

Offerte aanvragen

Wat je gaat Doen
Op een onbekende locatie in de binnenstad worden 8 bekende Nederlanders tegen hun wil vastgehouden door de even kwaadaardige als geniale schurk ‘Dr. X’. Aan u de taak hem te slim af te zijn en de gijzelaars te bevrijden uit hun penibele situatie!

Onze Aanpak
U gaat in verschillende groepjes de strijd aan. Iedere team ontvangt van ons een tablet en bezoekt vervolgens in de binnenstad alle locaties die van belang zijn voor het onderzoek. (Niet geheel toevalligerwijs zijn die nu net de leukste plekjes van de stad)

Eenmaal aangekomen op de locatie ontvangt u steeds een aanwijzing of puzzel op de tablet. Deze informatie is essentieel bij het bevrijden van de gegijzelde BN’ers dus het is zaak scherp te zijn. Ook snelheid is van groot belang.  U moet namelijk niet alleen dr. X te snel af zijn maar ook de andere teams!

Prijsuitreiking en Drankje
Wanneer het spel voorbij is en alle bekende Nederlanders weer veilig bij hun vrouw en kinderen zijn, neemt onze spelbegeleider u mee naar een leuk cafe. Daar ontvangt u een welverdiend drankje en nemen we de zaak nog even kort met u door. Natuurlijk heeft het team dat de meeste gijzelaars heeft bevrijd een mooie prijs verdiend.

Offerte aanvragen

Praktische informatie

Wat er is inbegrepen

Optioneel

Vanaf €26,50 per persoon

Offerte aanvragen

Prijs

12-24 personen
€29,50 p.p.
25-36 personen
€28,00 p.p.
36+ personen
€26,50 p.p.

Prijzen zijn exclusief btw.

Incl. 1 drankje p.p.

Duur
3 uur
Aantal
Minimaal 12 personen
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over!

Marieke de Groot / Delta Lloyd