Hunted Tabletgame

Offerte aanvragen

Wat je gaat Doen
Er heeft een ontsnapping plaatsgevonden in de lokale gevangenis. De criminelen willen nog snel een slag slaan om vervolgens te pensioneren op een tropisch eiland. Gelukkig zijn er een aantal fanatieke premiejagers die voor dit plan een stokje willen steken. U speelt tijdens dit spel zowel de premiejager als
de crimineel. Halverwege wordt er gewisseld van rol. Met een tablet en GPS probeert u als premiejager de criminelen zo snel mogelijk te vinden en als crimineel probeert u zo lang mogelijk uit handen te blijven van de premiejagers. Dit is een zeer actief spel!

Onze Aanpak
U ontmoet de spelbegeleider op de afgesproken tijd en plaats, waarna een korte introductie plaatsvindt met uitleg over de tablet en de opdrachten. Vervolgens wordt u op pad gestuurd en kan het spel beginnen!

Prijsuitreiking en Drankje
Aan het einde wordt er afgesproken bij een gezellig café voor een welverdiend drankje. De spelbegeleider bekijkt ondertussen welke teams het best hebben gepresteerd. Behalve eeuwige roem hoort daar uiteraard een mooie prijs bij!

Offerte aanvragen

Praktische informatie

Wat er is inbegrepen

Optioneel

Vanaf €26,50 per persoon

Offerte aanvragen

Prijs

16-24 personen
€29,50 p.p.
25-36 personen
€28,00 p.p.
36+ personen
€26,50 p.p.

Prijzen zijn exclusief btw.

Incl. 1 drankje p.p.

Duur
2,5 uur
Aantal
Minimaal 16 personen
review aloha event

Een zeer geslaagde middag! Leuke opdrachten en ouderwets goede service. Wat mij betreft volgend jaar weer.

Sander de Bakker / Rabobank