Moord in de Stad

Offerte aanvragen

Wat je gaat doen

Midden in de stad heeft het politie het lijk aangetroffen van de omstreden politicus Ronald Tromp.  Al snel werd duidelijk dat er opzet in het spel was, moord dus. Wie de moordenaar is en waarom Tromp dood moest is tot op heden echter onbekend. Nu de zaak vast is gelopen en de in het archief dreigt te geraken wil de hoofdcommissaris nog een laatste poging wagen. Hij trommelt ‘s werelds grootste detectives op en overhandigt hen het politiedossier. Succes!

Tijdens dit uitje voor jong en oud is teamwork van groot belang. Jullie doorlopen in meerdere teams de verschillende fases van het onderzoek. Van het forensisch bewijs tot aan de ondervraging van de verdachten. Door op verschillende locaties in de binnenstad opdrachten en puzzels correct uit te voeren komt de dader al snel in het vizier. Presteren jullie wat de politie eerder niet lukte?

Als de zaak is afgerond ontmoeten alle detectives elkaar weer in een gezellig cafe. Terwijl u van een heerlijk drankje geniet,  neemt de hoofdcommissaris (onze begeleider) de zaak nog even kort en bondig door.  Het team dat de moordenaar heeft weten te ontmaskeren ontvangt van ons een mooie prijs.

Offerte aanvragen

Praktische informatie

Wat er is inbegrepen

Optioneel

Vanaf €22,50 per persoon

Offerte aanvragen

Prijs

12-24 personen
€25,50 p.p.
25-36 personen
€24,00 p.p.
36+ personen
€22,50 p.p.

Prijzen zijn exclusief btw.

Incl. 1 drankje p.p.

Duur
2 uur en 30 minuten
Aantal
Minimaal 12 personen
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over!

Marieke de Groot / Delta Lloyd