Op Jacht naar de Mol

Offerte aanvragen

Wat je gaat doen

Hoe goed kent u uw vrienden of collega’s eigenlijk? Zou u het meteen doorhebben als ze u zouden proberen te misleiden of kunnen ze makkelijk een loopje met u nemen?  We gaan het uitzoeken tijdens Op Jacht naar de Mol!

Net als in het bekende Nederlandse televisieprogramma  gaat u in wisselende teamsamenstellingen een reeks spannende opdrachten aan.  Uw doel: deze opdrachten zo goed mogelijk uitvoeren. Het doel van de Mol: zoveel mogelijk saboteren!

Onze Aanpak

Op de dag zelf wordt u in het centrum  opgevangen door uw eigen enthousiaste spelleider. Deze legt kort en bondig uit wat u gaat doen, maar laat ook een spreekwoordelijk bom afgaan.  1 persoon per groep is namelijk de Mol probeert deze dag zoveel mogelijk in de soep te laten lopen.

Dan is het tijd voor het spel. Terwijl iedereen druk bezig is met de opdrachten is het zaak uw teamgenoten scherp te blijven observeren. Zolang de Mol niet bekend is blijft immers iedereen verdacht!  Misschien stapelen de verdenkingen zich naarmate de dag wel steeds verder op?

In de stemronde krijgt u kans de Mol te ontmaskeren. Maar wees wel voorzichtig dat u uw  teamgenoten niet valselijk beschuldigt!

Prijsuitreiking & Drankje

We sluiten de dag af in een leuk  cafe. Daar ontvangt u van ons een lekker drankje en maakt de Mol zich eindelijk bekend. Voor de winnaar(s) van de dag mag een mooie prijs niet ontbreken.

Offerte aanvragen

Praktische informatie

Wat er is inbegrepen

Optioneel

Vanaf €26,50 per persoon

Offerte aanvragen

Prijs

12-24 personen
€29,50 p.p.
25-36 personen
€28,00 p.p.
36+ personen
€26,50 p.p.

Prijzen zijn exclusief btw.

Incl. 1 drankje p.p.

Duur
3 uur
Aantal
Minimaal 12 personen
review aloha event

Een zeer geslaagde middag! Leuke opdrachten en ouderwets goede service. Wat mij betreft volgend jaar weer.

Sander de Bakker / Rabobank