Picture That!

Offerte Aanvragen

Wat je gaat doen
Midden in de stad gaat u een flink aantal originele foto-opdrachten uitvoeren. Gewapend met onze Polaroidcamera en uw eigen telefoon maakt u gegarandeerd de leukste kiekjes. Zo gaat u spreekwoorden proberen vast te leggen en dagen wij u uit een aantal niet alledaagse zaken te fotograferen. Bovendien komt u op de mooiste plekjes van de stad!

Onze aanpak
Op de afgesproken locatie & tijd wordt u welkom geheten door onze spelbegeleider. U ontvangt van hem of haar een beknopte instructie en alle items die u deze dag nodig gaat hebben, Ook wordt bepaald welke groepen het tegen elkaar op gaan nemen. Ieder spel wordt namelijk een stuk leuker van een beetje gezonde concurrentie.

Prijsuitreiking & drankje
Na afloop nemen wij u mee naar een gezellig cafe of terras voor een lekker drankje. Terwijl u de dag nog even doorneemt maakt de begeleider de eindbalans op. Het team dat de oprdrachten het best heeft gedaan ontvangt natuurlijk een mooie prijs.

Offerte Aanvragen

Praktische informatie

Wat er is inbegrepen

Optioneel

Vanaf €22,50 per persoon

Offerte Aanvragen

Prijs

12-24 personen
€25,50 p.p.
25-36 personen
€24,00 p.p.
36+ personen
€22,50 p.p.

Prijzen zijn exclusief btw.
Incl. 1 drankje p.p.

Duur
2,5 uur
Aantal
Minimaal 12 personen

Joeri de Wilde

In één woord: geweldig! Samen met mijn vrienden heb ik een doldwaze dag beleefd, niet in de laatste plaats door de enthousiaste begeleider die leuk meedoet zonder vervelend op de voorgrond te treden. En wat hebben we gelachen! Veel dank Aloha Events