Sherlock Tabletgame

Offerte aanvragen

Wat je gaat Doen
Vanwege het nijpende tekort aan politie hebben we uw hulp nodig om een moord op te lossen in de stad. U gaat in teams als detectives aan de slag en krijgt daarbij een tablet met GPS. De bedoeling is dat u de moordenaar, het wapen en het motief weet te achterhalen door de aanwijzingen op de tablet te volgen. De politie en de nabestaanden zullen u eeuwig dankbaar zijn en u ontdekt tegelijkertijd mooie
delen van de stad. Het team dat de opdrachten het beste uitvoert gaat ervandoor met een mooie prijs. Geschikt voor jong en oud!

Onze Aanpak
Onze enthousiaste spelbegeleider ontvangt u op de afgesproken locatie, waarna een korte introductie plaatsvindt met uitleg over de tablet en de opdrachten. Vervolgens wordt u op pad gestuurd met de tablet en een aantal echte detective-attributen voor wat extra inspiratie.

Prijsuitreiking en Drankje
Aan het einde wordt er afgesproken bij een gezellig café voor een welverdiend drankje. De spelbegeleider bekijkt ondertussen welke teams het best hebben gepresteerd. Behalve eeuwige roem hoort daar uiteraard een mooie prijs bij!

Offerte aanvragen

Praktische informatie

Wat er is inbegrepen

Optioneel

Vanaf €26,50 per persoon

Prijs

12-24 personen
€29,50 p.p.
25-36 personen
€28,00 p.p.
36+ personen
€26,50 p.p.

Prijzen zijn exclusief btw.

Incl. 1 drankje p.p.

Duur
2,5 uur
Aantal
Minimaal 12 personen
Offerte aanvragen
review aloha event

Een zeer geslaagde middag! Leuke opdrachten en ouderwets goede service. Wat mij betreft volgend jaar weer.

Sander de Bakker / Rabobank