geweldig Teamuitje in ALkmaar?

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen bij een geslaagde invulling voor hun bedrijfsuitje, groepsuitje of familiedag.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

VIND UITJE BEL NU

Onvergetelijke Bedrijfsuitjes in alkmaar

Bedrijfsuitjes, teamuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten… de lijst is lang van alle activiteiten die wij in Alkmaar organiseren. Speciaal voor jou zetten wij de leukste spelprogramma’s op.  Hierbij draait het natuurlijk allemaal om jouw wensen. Hoe laat wil je beginnen?  Bij Aloha Events doen wij alles om jou een leuke dag te bezorgen.

De Alleskunner (Binnenspel)
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Gebaseerd op het populaire televisieprogramma 'De Alleskunner´ speel je een groot aantal gevarieerde opdrachten mét en tegen je collega's. Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en kan onder het genot van een drankje en hapje worden gespeeld.

 

LEES MEER

Op Jacht naar de Mol
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Kent u uw vrienden en collega's wel zo goed als u denkt? Tijdens dit bedrijfsuitje zoeken we het voor eens en altijd uit. Terwijl uw gezelschap een reeks uitdagingen aangaat,  is er één persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Ontmasker deze Mol zo snel mogelijk maar pas op dat u uw teamgenoten niet onterecht beschuldigt.

LEES MEER

Casa de Dinero - Virtual Reality Escape Room
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


In dit spannende Virtual Reality spel beroof je de Spaanse Munt en probeer je uit handen te blijven van de politie. Oplossend vermogen, teamwork en creativiteit is waar het om draait in dit uitje om nooit te vergeten!

LEES MEER

Moord Hotel - Virtual Reality Game
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


Een Virtual Reality Moordspel in een setting van gastvrijheid, drankjes en hapjes.  In het VR Moordspel staan jullie voor de uitdaging om samen te werken en deze gruwelijke moord op te lossen. Dit spannende spel is te spelen op een locatie naar wens en bovendien makkelijk te combineren met een lunch, diner of borrel.

LEES MEER

Gekkenhuis!
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Dit uitje is ideaal voor vrijgezellenfeesten of als teamuitje want gekte is gegarandeerd.  Hilarische opdrachten & pittige uitdagingen maken dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. En om daar helemaal  zeker van te zijn krijgen jullie een camera mee om alle avonturen mee op te nemen!

LEES MEER

Expeditie Robinson
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Bij dit bedrijfsuitje doen we het radicaal anders. We gaan namelijk uw overlevingsvaardigheden testen! U bent gestrand en neemt het in een reeks spannende en uitdagende opdrachten op tegen het concurrerende kamp.  Inclusief o.a. de jaagproef, de uithoudingsproef en natuurlijk de beruchte eetproef!

LEES MEER

Picture That!

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Met een Polaroidcamera en je eigen telefoon speel je in groepsverband de leukste foto-opdrachten.  Hoe zou jij bijvoorbeeld op creatieve wijze enkele oudhollandse spreekwoorden op beeld zetten?

LEES MEER

Moord in de Stad

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Teamwork en teambuilding dat is waar het bij dit spannende uitje om draait. U ontvangt het politiedossier en neemt het heft in handen. Leuke opdrachten en onverwachtse puzzels brengen u steeds dichter bij een moordenaar die zich ongrijpbaar waant...

LEES MEER

Hostage Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


8 Bekende Nederlanders worden tegen hun wil vastgehouden door de kwaadaardige schurk 'Dr. X'. Tijdens dit spannende bedrijfsuitje aan u de taak hem te slim af te zijn en de gijzelaars te bevrijden uit hun penibele situatie! Met behulp van een tablet...

LEES MEER

De GROTE Collegaquiz
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u uw collega's beter leren kennen dan ooit tevoren! Beantwoord op gevarieerde vragen over uw bedrijf & collega's en kom ondertussen op de leukste plekjes van de stad.

LEES MEER

Sherlock Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


In de tijd van Sherlock Holmes ging al het detectivewerk nog met de hand maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! U gaat met een tablet de stad in om een heuse moord op te lossen en maakt gebruik van alle onderzoeksmogelijkheden die de moderne tijd met zich meebrengt.

LEES MEER

Hunted Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Net als in het bekende televisieprogramma wordt er in dit tabletspel gejaagd en gevlucht. Blijf uit handen van de speciale opsporingdienst en voer ondertussen uitdagende opdrachten uit in het centrum van een stad naar keuze. Het jachtseizoen is geopend!

LEES MEER

Spel & Restaurant

Vanaf €49,50 (p.p. excl. BTW)


Wist u dat wij al onze spellen in combinatie met een lunch of diner in een goed restaurant aanbieden? Dat is dus het beste van twee werelden. Geen gedoe met reserveringen of haast omdat het programma uitloopt. Wij regelen het voor u tot in de puntjes.

LEES MEER

Narcos Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


De buurt wordt geterroriseerd door een beruchte drugsbende. U gaat in teams aan de slag en infiltreert als undercover agent in het drugsnetwerk van de Carlos E. om deze van binnenuit op te rollen. Met behulp van een tablet met GPS gaat u een aantal puzzels oplossen die moeten leiden tot de arrestatie van de bendeleden.

LEES MEER

Kolonisten Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


U gaat net als in het bordspel dorpen en steden bouwen door zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen Dit doet u met onze tablet met GPS verschillende locaties in het centrum af te gaan. Hoe meer steden en dorpen, hoe meer punten het u oplevert maar let op: er zijn meer wegen die naar Catan Rome leiden.

LEES MEER

Stadquiz te Voet
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Na deze middag ken je de stad op je duimpje, want onze stadquiz brengt je op de  leukste plekjes! Ondertussen krijg je een flink aantal afwisselende opdrachten en vragen voor de kiezen. Of je de stad nu al door en door kent of je er voor het eerste komt, dit teamuitje staat garant voor een gezellige middag.

LEES MEER

Pubquiz
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Een klassieke pubquiz waarbij jullie kennis in 8 gevarieerde rondes wordt getest op tal van gebieden. Terwijl u geniet van de sfeer en de drankjes zorgt onze spelbegeleider dat alles in goede banen wordt geleid. De pubquiz is zowel qua vragenthema's als qua hapjes & drankjes geheel naar wens in te vullen.

LEES MEER
review aloha event

Een geslaagde middag. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Sander de Bakker / Rabobank
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over.

Marieke de Groot / Delta Lloyd

ALOHA

Aloha Events is een enthousiast evenementenbureau actief in bijna alle grote steden in Nederland. Wij organiseren een breed scala aan uitjes. Van een bedrijfsuitje vol teambuilding tot een knettergek vrijgezellenfeest.  Wij hebben altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen!

De leukste teamuitjes in Alkmaar  voor iedereen

Teamuitjes zijn voor iedereen! Daarom organiseren wij een breed scala aan diverse activiteiten,  zodat we zeker dat er iets voor je bij zit.  Ben je jong of oud, zoek je iets actiefs of juist meer ontspannen, bij ons ben je op het goede adres. En kom je er zelf niet helemaal uit?  Dan helpen we je natuurlijk graag bij maken van de perfecte keuze!

Actieve uitjes vol avontuur

Hou je van actie? Kan het je niet avontuurlijk genoeg? Dan zijn onze avontuurlijke uitjes echt iets voor jou. Tijdens onze spannende activiteiten ga je de strijd aan tegen elkaar op tal van vlakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Expeditie Robinson. Bij deze variant op het razend populaire televisieprogramma bevind je , je niet op een onbewoond eiland maar in de binnenstad van Alkmaar! Hier krijgen jullie een flink aantal gevarieerde opdrachten voor de kiezen. Bouwt jouw team de hoogste toren met bamboestokken en wie heeft er de sterkste maag en durft onze eetproef aan? 

Relaxte uitjes in  Alkmaar

Hoeft al die drukte niet van jou en zoek je liever een ontspannender teamuitje. Bij de Stadquiz te Voet bepaal je, je eigen tempo en komt de nadruk al snel meer op het sociale element en teambuilding te liggen! Deze activiteit bevat gevarieerde vragen en opdrachten waarmee je Alkmaar een stuk beter leert kennen. 

Moord in de Stad – Ons meest populaire bedrijfsuitje

Regelmatig krijgen wij de vraag welk van onze uitjes het populairst is in Alkmaar. Hier kunnen we kort over zijn:  dat is  Moord in de Stad. Tijdens dit spel gaan jullie in diverse detectiveteams de strijd aan met elkaar en de moordenaar. Door puzzels en opdrachten in de binnenstad goed uit te voeren beantwoorden jullie belangrijke vragen uit het politiedossier en komen jullie steeds dichter tot het oplossen van deze spannende moordzaak!

Teambuilding en Diner in Alkmaar

Bij ons houdt het organiseren van een teambuilding activiteit niet op bij alleen de activiteit zelf. Wij begrijpen dat na het spelprogramma de magen vaak leeg zijn en de kelen droog. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om een bedrijfsuitje te combineren met een lekkere lunch, diner of borrel. Wij doen zaken met de lekkerste restaurants en de beste cafés van Alkmaar en weten dus precies wat mogelijk is. Ook op het gebied van diëten en allergieën.  Graag maken we op basis van jouw wensen een persoonlijk programma.

Vrijgezellenfeesten in Alkmaar

Welkom bij Gekkenhuis van Aloha Events. Dit is ongetwijfeld het leukste vrijgezellenspel van Alkmaar. Met een camera in de hand sturen we jullie op pad om tal van lachwekkende opdrachten en challenges uit te voeren. Durven jullie het aan om midden op de Grote Markt het Wilhelmus te zingen met enkele wildvreemden? Zijn jullie pittig genoeg om een heet pepertje te eten? Wie kan er het snelst een ballon opblazen totdat deze knapt?  We zijn benieuwd.

In verschillende teams nemen jullie het tegen elkaar op. Van onze begeleider ontvangen jullie een kleine uitleg, een camera en een flink aantal zeer ludieke items. Vervolgens is het aan jullie om dit uitje zo memorabel mogelijk te maken. Voor het beste team hebben wij natuurlijk een mooie prijs voor jullie in petto!

Gratis en snel een offerte voor jouw teamuitje in Alkmaar

Bij Aloha Events houden we van snelheid. Vraag daarom nu een vrijblijvende offerte aan voor jouw favoriete teamuitje(s). Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vaak is dat al binnen een paar uur!

Andere locaties in de buurt

Ben je er nog niet helemaal uit of je het uitje in Alkmaar of toch liever op een andere locatie in de buurt wilt organiseren. Kijk dan ook is naar de uitjes in Amsterdam, Haarlem of Zaandam.