Memorabel teamuitje in AMersfoort?

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen bij een geslaagde invulling voor hun bedrijfsuitje, groepsuitje of familiedag. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

VIND UITJE BEL NU

Onvergetelijke uitjes in amersfoort

In Amersfoort organiseren wij de leukste groepsactiveiten. Bedrijfsuitjes, teamuitjes, groepsdiners, familiedagen, vrijgezellenfeesten… wij organiseren het allemaal. Speciaal voor jou hebben wij de leukste en origineelste spelprogramma’s ontwikkeld. Vind hier het uitje dat het best bij jou past en vraag geheel vrijblijvend onze offerte aan.

Hostage Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


8 Bekende Nederlanders worden tegen hun wil vastgehouden door de kwaadaardige schurk 'Dr. X'. Tijdens dit spannende bedrijfsuitje aan u de taak hem te slim af te zijn en de gijzelaars te bevrijden uit hun penibele situatie! Met behulp van een tablet...

LEES MEER

De Alleskunner (Binnenspel)
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Gebaseerd op het populaire televisieprogramma 'De Alleskunner´ speel je een groot aantal gevarieerde opdrachten mét en tegen je collega's. Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en kan onder het genot van een drankje en hapje worden gespeeld.

 

LEES MEER

Gekkenhuis!
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Dit uitje is ideaal voor vrijgezellenfeesten of als teamuitje want gekte is gegarandeerd.  Hilarische opdrachten & pittige uitdagingen maken dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. En om daar helemaal  zeker van te zijn krijgen jullie een camera mee om alle avonturen mee op te nemen!

LEES MEER

Picture That!

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Met een Polaroidcamera en je eigen telefoon speel je in groepsverband de leukste foto-opdrachten.  Hoe zou jij bijvoorbeeld op creatieve wijze enkele oudhollandse spreekwoorden op beeld zetten?

LEES MEER

Casa de Dinero - Virtual Reality Escape Room
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


In dit spannende Virtual Reality spel beroof je de Spaanse Munt en probeer je uit handen te blijven van de politie. Oplossend vermogen, teamwork en creativiteit is waar het om draait in dit uitje om nooit te vergeten!

LEES MEER

Narcos Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


De buurt wordt geterroriseerd door een beruchte drugsbende. U gaat in teams aan de slag en infiltreert als undercover agent in het drugsnetwerk van de Carlos E. om deze van binnenuit op te rollen. Met behulp van een tablet met GPS gaat u een aantal puzzels oplossen die moeten leiden tot de arrestatie van de bendeleden.

LEES MEER

Moord in de Stad

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Teamwork en teambuilding dat is waar het bij dit spannende uitje om draait. U ontvangt het politiedossier en neemt het heft in handen. Leuke opdrachten en onverwachtse puzzels brengen u steeds dichter bij een moordenaar die zich ongrijpbaar waant...

LEES MEER

Op Jacht naar de Mol
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Kent u uw vrienden en collega's wel zo goed als u denkt? Tijdens dit bedrijfsuitje zoeken we het voor eens en altijd uit. Terwijl uw gezelschap een reeks uitdagingen aangaat,  is er één persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Ontmasker deze Mol zo snel mogelijk maar pas op dat u uw teamgenoten niet onterecht beschuldigt.

LEES MEER

Moord Hotel - Virtual Reality Game
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


Een Virtual Reality Moordspel in een setting van gastvrijheid, drankjes en hapjes.  In het VR Moordspel staan jullie voor de uitdaging om samen te werken en deze gruwelijke moord op te lossen. Dit spannende spel is te spelen op een locatie naar wens en bovendien makkelijk te combineren met een lunch, diner of borrel.

LEES MEER

De GROTE Collegaquiz
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u uw collega's beter leren kennen dan ooit tevoren! Beantwoord op gevarieerde vragen over uw bedrijf & collega's en kom ondertussen op de leukste plekjes van de stad.

LEES MEER

Sherlock Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


In de tijd van Sherlock Holmes ging al het detectivewerk nog met de hand maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! U gaat met een tablet de stad in om een heuse moord op te lossen en maakt gebruik van alle onderzoeksmogelijkheden die de moderne tijd met zich meebrengt.

LEES MEER

Hunted Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Net als in het bekende televisieprogramma wordt er in dit tabletspel gejaagd en gevlucht. Blijf uit handen van de speciale opsporingdienst en voer ondertussen uitdagende opdrachten uit in het centrum van een stad naar keuze. Het jachtseizoen is geopend!

LEES MEER

Expeditie Robinson
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Bij dit bedrijfsuitje doen we het radicaal anders. We gaan namelijk uw overlevingsvaardigheden testen! U bent gestrand en neemt het in een reeks spannende en uitdagende opdrachten op tegen het concurrerende kamp.  Inclusief o.a. de jaagproef, de uithoudingsproef en natuurlijk de beruchte eetproef!

LEES MEER

Spel & Restaurant

Vanaf €49,50 (p.p. excl. BTW)


Wist u dat wij al onze spellen in combinatie met een lunch of diner in een goed restaurant aanbieden? Dat is dus het beste van twee werelden. Geen gedoe met reserveringen of haast omdat het programma uitloopt. Wij regelen het voor u tot in de puntjes.

LEES MEER

Kolonisten Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


U gaat net als in het bordspel dorpen en steden bouwen door zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen Dit doet u met onze tablet met GPS verschillende locaties in het centrum af te gaan. Hoe meer steden en dorpen, hoe meer punten het u oplevert maar let op: er zijn meer wegen die naar Catan Rome leiden.

LEES MEER

Stadquiz te Voet
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Na deze middag ken je de stad op je duimpje, want onze stadquiz brengt je op de  leukste plekjes! Ondertussen krijg je een flink aantal afwisselende opdrachten en vragen voor de kiezen. Of je de stad nu al door en door kent of je er voor het eerste komt, dit teamuitje staat garant voor een gezellige middag.

LEES MEER

Pubquiz
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Een klassieke pubquiz waarbij jullie kennis in 8 gevarieerde rondes wordt getest op tal van gebieden. Terwijl u geniet van de sfeer en de drankjes zorgt onze spelbegeleider dat alles in goede banen wordt geleid. De pubquiz is zowel qua vragenthema's als qua hapjes & drankjes geheel naar wens in te vullen.

LEES MEER
review aloha event

Een geslaagde middag. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Sander de Bakker / Rabobank
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over.

Marieke de Groot / Delta Lloyd

Uitjes in Amersfoort van 8 tot 88!

Hou oud de deelnemers ook zijn: 8 of 88. Hoe actief of hoe relaxt het ook mag zijn. Wij organiseren uitjes in Amersfoort voor iedereen. Borrel achteraf? ✓ Relaxt uitje ✓ spannend uitje ✓ Bij Aloha Events hebben we het in huis.

Actieve uitjes 

Hou je wel van een beetje actie? Dan hebben wij diverse actieve uitjes in Amersfoort die misschien wel heel goed bij jou passen.

Zo hebben we bijvoorbeeld speciaal voor de fans van het televisieprogramma Expeditie Robinson een spannend en gevarieerde spelprogramma opgezet waarin we je overlevingsvaardigreden op de proef stellen. Wie is de beste jager, wie heeft het meeste uithoudingsvermogen en is het creatiefst. Natuurlijk mag ook de beruchte eetproef niet ontbreken tijdens dit actieve uitje in Amersfoort waarin teambuilding op een hoger niveau wordt getild.

 

Origineel uitje

Voor groepen die wel van een uitdaging houden bieden wij Moord in de Stad aan. Tijdens dit originele uitje in het centrum van Amersfoort speelt teamwork een belangrijke rol. Je kruipt namelijk in de huid van detective om een heuse moord op te lossen.

Tijdens de verschillende fases van een moordonderzoek wordt jullie intelligentie en creativiteit getest in diverse puzzels en opdrachten verspreid door de binnenstad. Spreekt de verdachte de waarheid of is er sprake van Amersfoortste bluf?  Met iedere stap komen jullie dichter bij de dader!

Offerte aanvragen!  Vrijblijvend,  Gratis & Snel.

Geïnteresseerd in onze spellen? Schroom je niet en vraag meteen een offerte aan. Wij sturen dan zo snel mogelijk onze offerte. Vaak is dat al binnen 24 uur!

Twijfel je nog of je jullie uitje in Amersfoortof toch liever op een andere locatie in de wilt organiseren. Kijk dan ook is naar onze uitjes in Utrecht, Apeldoorn of Hilversum.

Ons nummer 1 personeelsuitje in Amersfoort

Vaak vragen mensen ons wat ons meest verkopende personeelsuitje is in Amersfoort.

Nou, dat is Picture That. Tijdens dit spel vol humor voer je in teamverband een groot aantal originele foto-opdrachten uit. Te denken valt bijvoorbeeld aan het vastleggen van diverse bekende en minder bekende spreekwoorden.

Ook ga je met een aantal locals op de foto en vragen we je een kiekje te nemen van een aantal niet nader te benoemen bijzondere zaken. Bij het uitvoeren van deze opdrachten hebben alle groepen  de beschikking over een polaroidcamera hebben en bovendien veel vrijheid bij het bepalen van het tempo, de route en de exacte invulling. 

Uitje en Eten in Amersfoort

Ken je de stad niet zo goed maar wil je wel graag ergens eten na afloop zonder dat allemaal te moeten uitzoeken en regelen. Geen probleem, wij staan in contact met een aantal leuke restaurants in de stad en organiseren het graag voor je. Laat je wensen weten en dan zoeken wij een goed restaurant voor je uit, waar de hele groep terecht kan. Zo hoeft niemand hangry naar huis. Wil je alleen een drankje doen, dan is dat ook prima. De gezelligste cafés kennen we namelijk net zo goed.

Vrijgezellenfeesten in Amersfoort

Een vrijgezellenfeest hoort memorabel, episch en een groot feest te zijn.Met dit in het achterhoofd hebben wij het spel Gekkenhuis ontwikkeld Hierin krijgen jullie een groot aantal vreemde en belachelijke opdrachten te verduren. Lukt het je bijvoorbeeld om een selfie met een vlieg te maken en durf je ouders op straat te vragen of hun kind te koop is?  Ga in teams de strijd tegen elkaar aan en probeer de anderen te overtreffen. Om er zeker van te zijn dat jullie capriolen voor het nageslacht bewaard worden krijgen jullie bovendien een polaroid camera mee op de avonturen mee vast te leggen!

ALOHA

Aloha Events is een enthousiast evenementenbureau actief in bijna alle grote steden in Nederland. Wij organiseren een breed scala aan uitjes. Van een bedrijfsuitje vol teambuilding tot een knettergek vrijgezellenfeest.  Wij hebben altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen!