geweldig BEDRIJFSuitje in AMSTERDAM?

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen bij een geslaagde invulling voor hun bedrijfsuitje, groepsuitje of familiedag. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

VIND UITJE BEL NU

DE GEZELLIGSTE BEDRIJFSUITJES IN AMSTERDAM

Een bedrijfsuitje, verjaardag of vrijgezellenuitje organiseren? Laat dat maar aan ons over. Ga met je collega’s en vrienden de strijd aan in een van de spellen van Aloha Events. Voor groepen vanaf 12 personen organiseren en begeleiden wij  gevarieerde uitjes in Amsterdam. Jij kiest het spel en wij doen de rest!

Spel & Restaurant

Vanaf €49,50 (p.p. excl. BTW)


Wist u dat wij al onze spellen in combinatie met een lunch of diner in een goed restaurant aanbieden? Dat is dus het beste van twee werelden. Geen gedoe met reserveringen of haast omdat het programma uitloopt. Wij regelen het voor u tot in de puntjes.

LEES MEER

De Alleskunner (Binnenspel)
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Gebaseerd op het populaire televisieprogramma 'De Alleskunner´ speel je een groot aantal gevarieerde opdrachten mét en tegen je collega's. Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en kan onder het genot van een drankje en hapje worden gespeeld.

 

LEES MEER

Hostage Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


8 Bekende Nederlanders worden tegen hun wil vastgehouden door de kwaadaardige schurk 'Dr. X'. Tijdens dit spannende bedrijfsuitje aan u de taak hem te slim af te zijn en de gijzelaars te bevrijden uit hun penibele situatie! Met behulp van een tablet...

LEES MEER

Stadquiz te Voet
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Na deze middag ken je de stad op je duimpje, want onze stadquiz brengt je op de  leukste plekjes! Ondertussen krijg je een flink aantal afwisselende opdrachten en vragen voor de kiezen. Of je de stad nu al door en door kent of je er voor het eerste komt, dit teamuitje staat garant voor een gezellige middag.

LEES MEER

Hunted Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Net als in het bekende televisieprogramma wordt er in dit tabletspel gejaagd en gevlucht. Blijf uit handen van de speciale opsporingdienst en voer ondertussen uitdagende opdrachten uit in het centrum van een stad naar keuze. Het jachtseizoen is geopend!

LEES MEER

Narcos Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


De buurt wordt geterroriseerd door een beruchte drugsbende. U gaat in teams aan de slag en infiltreert als undercover agent in het drugsnetwerk van de Carlos E. om deze van binnenuit op te rollen. Met behulp van een tablet met GPS gaat u een aantal puzzels oplossen die moeten leiden tot de arrestatie van de bendeleden.

LEES MEER

Gekkenhuis!
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Dit uitje is ideaal voor vrijgezellenfeesten of als teamuitje want gekte is gegarandeerd.  Hilarische opdrachten & pittige uitdagingen maken dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. En om daar helemaal  zeker van te zijn krijgen jullie een camera mee om alle avonturen mee op te nemen!

LEES MEER

Casa de Dinero - Virtual Reality Escape Room
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


In dit spannende Virtual Reality spel beroof je de Spaanse Munt en probeer je uit handen te blijven van de politie. Oplossend vermogen, teamwork en creativiteit is waar het om draait in dit uitje om nooit te vergeten!

LEES MEER

Moord Hotel - Virtual Reality Game
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


Een Virtual Reality Moordspel in een setting van gastvrijheid, drankjes en hapjes.  In het VR Moordspel staan jullie voor de uitdaging om samen te werken en deze gruwelijke moord op te lossen. Dit spannende spel is te spelen op een locatie naar wens en bovendien makkelijk te combineren met een lunch, diner of borrel.

LEES MEER

Sherlock Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


In de tijd van Sherlock Holmes ging al het detectivewerk nog met de hand maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! U gaat met een tablet de stad in om een heuse moord op te lossen en maakt gebruik van alle onderzoeksmogelijkheden die de moderne tijd met zich meebrengt.

LEES MEER

Picture That!

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Met een Polaroidcamera en je eigen telefoon speel je in groepsverband de leukste foto-opdrachten.  Hoe zou jij bijvoorbeeld op creatieve wijze enkele oudhollandse spreekwoorden op beeld zetten?

LEES MEER

Moord in de Stad

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Teamwork en teambuilding dat is waar het bij dit spannende uitje om draait. U ontvangt het politiedossier en neemt het heft in handen. Leuke opdrachten en onverwachtse puzzels brengen u steeds dichter bij een moordenaar die zich ongrijpbaar waant...

LEES MEER

Pubquiz
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Een klassieke pubquiz waarbij jullie kennis in 8 gevarieerde rondes wordt getest op tal van gebieden. Terwijl u geniet van de sfeer en de drankjes zorgt onze spelbegeleider dat alles in goede banen wordt geleid. De pubquiz is zowel qua vragenthema's als qua hapjes & drankjes geheel naar wens in te vullen.

LEES MEER

Kolonisten Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


U gaat net als in het bordspel dorpen en steden bouwen door zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen Dit doet u met onze tablet met GPS verschillende locaties in het centrum af te gaan. Hoe meer steden en dorpen, hoe meer punten het u oplevert maar let op: er zijn meer wegen die naar Catan Rome leiden.

LEES MEER

Expeditie Robinson
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Bij dit bedrijfsuitje doen we het radicaal anders. We gaan namelijk uw overlevingsvaardigheden testen! U bent gestrand en neemt het in een reeks spannende en uitdagende opdrachten op tegen het concurrerende kamp.  Inclusief o.a. de jaagproef, de uithoudingsproef en natuurlijk de beruchte eetproef!

LEES MEER

De GROTE Collegaquiz
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u uw collega's beter leren kennen dan ooit tevoren! Beantwoord op gevarieerde vragen over uw bedrijf & collega's en kom ondertussen op de leukste plekjes van de stad.

LEES MEER

Op Jacht naar de Mol
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Kent u uw vrienden en collega's wel zo goed als u denkt? Tijdens dit bedrijfsuitje zoeken we het voor eens en altijd uit. Terwijl uw gezelschap een reeks uitdagingen aangaat,  is er één persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Ontmasker deze Mol zo snel mogelijk maar pas op dat u uw teamgenoten niet onterecht beschuldigt.

LEES MEER

Horecamogelijkheden in AMSTERDAM

Maak jouw teamuitje nog memorabeler door er een borrel, lunch of diner bij te organiseren. Amsterdam heeft veel te bieden maar hieronder zetten wij onze favoriete locaties.

Nim-amsterdam

Nim

In een fraai monumentaal pand, centraal gelegen aan de Keizersgracht bevindt zich Nim.  In een privésetting heeft u de keuze uit diverse all-inclusive lunches en diners voor groepen tot 40 personen. 

review aloha event

Een geslaagde middag. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Sander de Bakker / Rabobank
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over.

Marieke de Groot / Delta Lloyd

ALOHA

Aloha Events is een enthousiast evenementenbureau actief in bijna alle grote steden in Nederland. Wij organiseren een breed scala aan uitjes. Van een bedrijfsuitje vol teambuilding tot een knettergek vrijgezellenfeest.  Wij hebben altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen!

Uitje in Amsterdam, een stad vol mogelijkheden

Het levendige Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en dat is niet voor niets, want deze stad vol grachten en kanalen heeft veel te bieden. Bijna teveel zelfs, want waar moet je beginnen wanneer je op zoek bent naar een leuk uitje? 

 Het Rijksmuseum en de Heineken Experience, ken je nu ondertussen waarschijnlijk wel en het Paleis op de Dam en het van Gogh Museum zijn natuurlijk prachtig maar ook wel een tikkeltje saai. Wil je liever eens iets anders en bovendien al het organisatiewerk uit handen geven dan zit jij ons goed. Wij organiseren namelijk tal van leuke spellen in de stad.

Moord in de stad – Orgineel teamuitje

Altijd al eens in de huid willen kruipen van een detective? Tijdens dit originele bedrijfsuitje voor jong en oud is teamwork van groot belang. Jullie doorlopen in meerdere teams de verschillende fases van een heus moordonderzoek; van het forensisch bewijs tot aan de ondervraging van de verdachten. Door op verschillende locaties in de binnenstad opdrachten en puzzels correct uit te voeren komt de dader al snel in het vizier. Presteren jullie het om de moordenaar te vatten? 

Teambuilding in Amsterdam maar dan anders

Net als in het overbekende Nederlandse televisieprogramma gaat je bij Op Jacht naar de Mol in groepsverband Amsterdam in om een hele reeks uitdagende en verrassende opdrachten uit te voeren. Bij dit uitje zet iedereen zijn beste beentje voor… behalve De mol, die saboteert er lustig op los! Komt dit de teambuilding wel ten goede vraag je, je misschien af?  Jazeker, juist wel, want het is wanneer de rollen eens geheel anders zijn dat men elkaar het beste leert kennen!

Relaxte Teambuilding activiteiten Amsterdam

Wil je op speelse wijze deze eeuwenoude stad beter leren kennen, dan kun je bij ons terecht voor een groot aantal leuke uitjes voor jong en oud. Geschikt voor bedrijfsuitjes, maar ook voor vrijgezellenuitjes of familiedagen. Ontdek de leukste plekjes van de binnenstad en leer iets over de geschiedenis tijdens de Stadsquiz te Voet. Liever alle remmen los? Dan zijn de bijzondere en soms over-the-top opdrachten van Gekkenhuis wellicht iets voor u. 

 

Uitje in amsterdam met diner

Wilt u na uw personeelsuitje in Amsterdam graag nog wat eten? Geen probleem! We hebben bij Aloha Events een lunch-, diner- en borrelarrangement, waardoor u na de strijd met uw collega’s of vrienden kunt uitrusten met een lekker drankje en hapjes. Of bespreek waar het misging of wat u aan de overwinning heeft geholpen tijdens het diner in een leuk restaurant in Amsterdam waar wij zaken mee doen. U kunt zelf ook een restaurant aanraden, dan kijken we of dat mogelijk is en maken we de reservering voor je.

Beleef de leukste activiteiten met een van onze tabletgames

Altijd al een bordspelfanaat geweest? De stad verandert in jullie speelveld tijdens Kolonisten van Catan, het orgineelste uitje in Amsterdam. Gewapend met een tablet per team  probeer je zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen om zo steden en straten te kunnen bouwen. U bespreekt met uw teamgenoten wat de beste stappen zijn en lost vraagstukken gezamenlijk op. Een leuke manier om de teambuilding te stimuleren! Bovendien krijgt het het winnende team een mooie prijs. Was Catan nooit je favoriete spel of wil je gewoon iets anders als personeelsuitje? Bekijk dan ook vooral onze andere tabletgames!

Boek je uitje in Amsterdam bij Aloha Events

Al iets gevonden wat je leuk lijkt, of juist nog een aantal vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen er dan alles aan om zo snel mogelijk te helpen en desgewenst een geheel vrijblijvende offerte op te stellen.

Wil je in plaats van een uitje in Amsterdam liever een groepsactiviteit in een andere stad? Geen probleem! Wij organiseren onze uitjes in bijna alle grote steden in Nederland. Kijk bij onze locaties voor een overzicht van de plaatsen waar wij actief zijn. In de directe regio zijn dat bijvoorbeeld Haarlem, Alkmaar en Zaandam.