Top teamuitje in APeldoorn?

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen bij een geslaagde invulling voor hun bedrijfsuitje, groepsuitje of familiedag. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

VIND UITJE BEL NU

Onvergetelijke teamuitjes in APELDOORN

Uitjes komen in soorten en maten. Waar ben jij naar op zoek? Organiseer je een  teamuitje, bedrijfsuitje of juist een vrijgezellenfeest? Zijn er 10 deelnemers of 200? Gaat er ook nog geborreld of gedineerd worden? Ongeacht de antwoorden op dit soort vragen helpen wij jou graag verder met onze ervaring en enthousiasme. Bekijk hieronder ons aanbod en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Op Jacht naar de Mol
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Kent u uw vrienden en collega's wel zo goed als u denkt? Tijdens dit bedrijfsuitje zoeken we het voor eens en altijd uit. Terwijl uw gezelschap een reeks uitdagingen aangaat,  is er één persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Ontmasker deze Mol zo snel mogelijk maar pas op dat u uw teamgenoten niet onterecht beschuldigt.

LEES MEER

Gekkenhuis!
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Dit uitje is ideaal voor vrijgezellenfeesten of als teamuitje want gekte is gegarandeerd.  Hilarische opdrachten & pittige uitdagingen maken dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. En om daar helemaal  zeker van te zijn krijgen jullie een camera mee om alle avonturen mee op te nemen!

LEES MEER

De Alleskunner (Binnenspel)
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Gebaseerd op het populaire televisieprogramma 'De Alleskunner´ speel je een groot aantal gevarieerde opdrachten mét en tegen je collega's. Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en kan onder het genot van een drankje en hapje worden gespeeld.

 

LEES MEER

Expeditie Robinson
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Bij dit bedrijfsuitje doen we het radicaal anders. We gaan namelijk uw overlevingsvaardigheden testen! U bent gestrand en neemt het in een reeks spannende en uitdagende opdrachten op tegen het concurrerende kamp.  Inclusief o.a. de jaagproef, de uithoudingsproef en natuurlijk de beruchte eetproef!

LEES MEER

Casa de Dinero - Virtual Reality Escape Room
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


In dit spannende Virtual Reality spel beroof je de Spaanse Munt en probeer je uit handen te blijven van de politie. Oplossend vermogen, teamwork en creativiteit is waar het om draait in dit uitje om nooit te vergeten!

LEES MEER

Moord Hotel - Virtual Reality Game
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


Een Virtual Reality Moordspel in een setting van gastvrijheid, drankjes en hapjes.  In het VR Moordspel staan jullie voor de uitdaging om samen te werken en deze gruwelijke moord op te lossen. Dit spannende spel is te spelen op een locatie naar wens en bovendien makkelijk te combineren met een lunch, diner of borrel.

LEES MEER

Picture That!

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Met een Polaroidcamera en je eigen telefoon speel je in groepsverband de leukste foto-opdrachten.  Hoe zou jij bijvoorbeeld op creatieve wijze enkele oudhollandse spreekwoorden op beeld zetten?

LEES MEER

Moord in de Stad

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Teamwork en teambuilding dat is waar het bij dit spannende uitje om draait. U ontvangt het politiedossier en neemt het heft in handen. Leuke opdrachten en onverwachtse puzzels brengen u steeds dichter bij een moordenaar die zich ongrijpbaar waant...

LEES MEER

Hostage Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


8 Bekende Nederlanders worden tegen hun wil vastgehouden door de kwaadaardige schurk 'Dr. X'. Tijdens dit spannende bedrijfsuitje aan u de taak hem te slim af te zijn en de gijzelaars te bevrijden uit hun penibele situatie! Met behulp van een tablet...

LEES MEER

De GROTE Collegaquiz
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u uw collega's beter leren kennen dan ooit tevoren! Beantwoord op gevarieerde vragen over uw bedrijf & collega's en kom ondertussen op de leukste plekjes van de stad.

LEES MEER

Sherlock Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


In de tijd van Sherlock Holmes ging al het detectivewerk nog met de hand maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! U gaat met een tablet de stad in om een heuse moord op te lossen en maakt gebruik van alle onderzoeksmogelijkheden die de moderne tijd met zich meebrengt.

LEES MEER

Hunted Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Net als in het bekende televisieprogramma wordt er in dit tabletspel gejaagd en gevlucht. Blijf uit handen van de speciale opsporingdienst en voer ondertussen uitdagende opdrachten uit in het centrum van een stad naar keuze. Het jachtseizoen is geopend!

LEES MEER

Spel & Restaurant

Vanaf €49,50 (p.p. excl. BTW)


Wist u dat wij al onze spellen in combinatie met een lunch of diner in een goed restaurant aanbieden? Dat is dus het beste van twee werelden. Geen gedoe met reserveringen of haast omdat het programma uitloopt. Wij regelen het voor u tot in de puntjes.

LEES MEER

Narcos Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


De buurt wordt geterroriseerd door een beruchte drugsbende. U gaat in teams aan de slag en infiltreert als undercover agent in het drugsnetwerk van de Carlos E. om deze van binnenuit op te rollen. Met behulp van een tablet met GPS gaat u een aantal puzzels oplossen die moeten leiden tot de arrestatie van de bendeleden.

LEES MEER

Kolonisten Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


U gaat net als in het bordspel dorpen en steden bouwen door zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen Dit doet u met onze tablet met GPS verschillende locaties in het centrum af te gaan. Hoe meer steden en dorpen, hoe meer punten het u oplevert maar let op: er zijn meer wegen die naar Catan Rome leiden.

LEES MEER

Stadquiz te Voet
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Na deze middag ken je de stad op je duimpje, want onze stadquiz brengt je op de  leukste plekjes! Ondertussen krijg je een flink aantal afwisselende opdrachten en vragen voor de kiezen. Of je de stad nu al door en door kent of je er voor het eerste komt, dit teamuitje staat garant voor een gezellige middag.

LEES MEER

Pubquiz
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Een klassieke pubquiz waarbij jullie kennis in 8 gevarieerde rondes wordt getest op tal van gebieden. Terwijl u geniet van de sfeer en de drankjes zorgt onze spelbegeleider dat alles in goede banen wordt geleid. De pubquiz is zowel qua vragenthema's als qua hapjes & drankjes geheel naar wens in te vullen.

LEES MEER
review aloha event

Een geslaagde middag. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Sander de Bakker / Rabobank
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over.

Marieke de Groot / Delta Lloyd

ALOHA

Aloha Events is een enthousiast evenementenbureau actief in bijna alle grote steden in Nederland. Wij organiseren een breed scala aan uitjes. Van een bedrijfsuitje vol teambuilding tot een knettergek vrijgezellenfeest.  Wij hebben altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen!

 

Bedrijfsuitjes in Apeldoorn – Hoe jij het wil!

Bent u op zoek naar een uniek en onvergetelijk bedrijfsuitje in Apeldoorn? Dan bent u bij Aloha Events aan het juiste adres! Wij geloven dat een geslaagd bedrijfsuitje draait om het samen beleven van bijzondere momenten en het creëren van blijvende herinneringen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw teamuitje volledig op maat te laten maken.

Bij onze bedrijfsuitjes in Apeldoorn heeft u de touwtjes in handen. U kunt zelf bepalen hoe laat uw uitje begint en welke begin- en eindlocatie voor u het meest geschikt zijn. Ook als u speciale wensen heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken. Ons team van professionals staat voor u klaar om alles tot in de puntjes te regelen.

Actieve uitjes in Apeldoorn

Bent u op zoek naar een uitje met een beetje pit? Dan hebben we een leuke tip voor u: ‘Op Jacht naar de Mol’. In navolging van het overbekende televisieprogramma is De Mol namelijk in Apeldoorn opgedoken en heeft het op uw team gemunt. Terwijl de overgrote meerderheid van uw team probeert om een aantal gevarieerder opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren is er ook een deelnemer met hele andere plannen!  Hij of zij is natuurlijk ‘de Mol’

Tijdens deze activiteit vol teambuilding in Apeldoorn probeert de Mol alle opdrachten zo stiekem mogelijk te saboteren. Het unieke spelconcept zorgt  ervoor dat u uw teamgenoten bij dit spel op een geheel andere manier leert kennen.  Dit actieve uitje in Apeldoorn zal ongetwijfeld nog lang in ieders  geheugen gegrift staan!

Originele Uitjes in Apeldoorn

Op zoek naar een origineel uitje in Apeldoorn? Overweeg dan zeker eens Moord in de Stad. Bij dit spel probeer je een interessante moordzaak op te losse en hierbij zijn creativiteit en intelligentie essentieel. Met het politiedossier in de hand  gaan jullie in groepen de belangrijkste locaties in het centrum van Apeldoorn af om de zaak te onderzoeken. Door vragen, puzzels en opdrachten goed uit te voeren komen jullie steeds een stapje dichter bij de moordenaar. 

Het nummer 1 uitje in Apeldoorn

Ons meest verkopende uitje in Apeldoorn dat is Picture That. Bij dit spel vol creativiteit en humor ga je met een polaroidcamera op pad om een groot aantal foto-opdrachten uit te voeren.

Voorbeelden hiervan zijn het fotograferen van diverse ludieke spreekwoorden of het zo goed mogelijke vastleggen van enkele markante Apeldoorners. Fijn aan dit spel is dat er veel vrijheid is voor de deelnemers. Je bepaald namelijk zelf het tempo, de route en welke opdrachten je het leukst vindt! 

Diner en Teambuilding Apeldoorn

Teambuilding Apeldoorn kan nog leuker. Namelijk door een activiteit vol teambuilding te combineren met een lekker diner of lunch. Een uitje met eten dus!

Wij doen zaken met de leukste cafés en restaurant in Apeldoorn en verkennen graag welke opties het best bij jouw wensen aansluiten.

Groepsuitje in Apeldoorn – Offerte

In Apeldoorn en omgeving zetten wij al sinds jaar en dag de leuke groepsuitjes op. Graag stellen we een offerte voor je op.

Natuurlijk organiseren wij niet alleen groepsuitjes in Apeldoorn maar ook in andere steden in de regio zoals: Deventer, Amersfoort & Arnhem