geweldig teamuitje in Arnhem?

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen bij een geslaagde invulling voor hun bedrijfsuitje, groepsuitje of familiedag. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

VIND UITJE BEL NU

Onvergetelijke Teamuitjes in Arnhem

Bedrijfsuitjes, teamuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten… Uitjes komen in alle soorten en maten en wij organiseren ze allemaal! Laat ons, jou al het werk uit handen nemen. Bekijk in het overzicht hieronder welk groepsactiviteit het beste bij jullie past en en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Moord in de Stad

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Teamwork en teambuilding dat is waar het bij dit spannende uitje om draait. U ontvangt het politiedossier en neemt het heft in handen. Leuke opdrachten en onverwachtse puzzels brengen u steeds dichter bij een moordenaar die zich ongrijpbaar waant...

LEES MEER

Sherlock Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


In de tijd van Sherlock Holmes ging al het detectivewerk nog met de hand maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! U gaat met een tablet de stad in om een heuse moord op te lossen en maakt gebruik van alle onderzoeksmogelijkheden die de moderne tijd met zich meebrengt.

LEES MEER

De Alleskunner (Binnenspel)
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Gebaseerd op het populaire televisieprogramma 'De Alleskunner´ speel je een groot aantal gevarieerde opdrachten mét en tegen je collega's. Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en kan onder het genot van een drankje en hapje worden gespeeld.

 

LEES MEER

Op Jacht naar de Mol
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Kent u uw vrienden en collega's wel zo goed als u denkt? Tijdens dit bedrijfsuitje zoeken we het voor eens en altijd uit. Terwijl uw gezelschap een reeks uitdagingen aangaat,  is er één persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Ontmasker deze Mol zo snel mogelijk maar pas op dat u uw teamgenoten niet onterecht beschuldigt.

LEES MEER

Expeditie Robinson
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Bij dit bedrijfsuitje doen we het radicaal anders. We gaan namelijk uw overlevingsvaardigheden testen! U bent gestrand en neemt het in een reeks spannende en uitdagende opdrachten op tegen het concurrerende kamp.  Inclusief o.a. de jaagproef, de uithoudingsproef en natuurlijk de beruchte eetproef!

LEES MEER

Picture That!

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Met een Polaroidcamera en je eigen telefoon speel je in groepsverband de leukste foto-opdrachten.  Hoe zou jij bijvoorbeeld op creatieve wijze enkele oudhollandse spreekwoorden op beeld zetten?

LEES MEER

Gekkenhuis!
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Dit uitje is ideaal voor vrijgezellenfeesten of als teamuitje want gekte is gegarandeerd.  Hilarische opdrachten & pittige uitdagingen maken dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. En om daar helemaal  zeker van te zijn krijgen jullie een camera mee om alle avonturen mee op te nemen!

LEES MEER

Casa de Dinero - Virtual Reality Escape Room
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


In dit spannende Virtual Reality spel beroof je de Spaanse Munt en probeer je uit handen te blijven van de politie. Oplossend vermogen, teamwork en creativiteit is waar het om draait in dit uitje om nooit te vergeten!

LEES MEER

Moord Hotel - Virtual Reality Game
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


Een Virtual Reality Moordspel in een setting van gastvrijheid, drankjes en hapjes.  In het VR Moordspel staan jullie voor de uitdaging om samen te werken en deze gruwelijke moord op te lossen. Dit spannende spel is te spelen op een locatie naar wens en bovendien makkelijk te combineren met een lunch, diner of borrel.

LEES MEER

Hostage Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


8 Bekende Nederlanders worden tegen hun wil vastgehouden door de kwaadaardige schurk 'Dr. X'. Tijdens dit spannende bedrijfsuitje aan u de taak hem te slim af te zijn en de gijzelaars te bevrijden uit hun penibele situatie! Met behulp van een tablet...

LEES MEER

De GROTE Collegaquiz
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u uw collega's beter leren kennen dan ooit tevoren! Beantwoord op gevarieerde vragen over uw bedrijf & collega's en kom ondertussen op de leukste plekjes van de stad.

LEES MEER

Hunted Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Net als in het bekende televisieprogramma wordt er in dit tabletspel gejaagd en gevlucht. Blijf uit handen van de speciale opsporingdienst en voer ondertussen uitdagende opdrachten uit in het centrum van een stad naar keuze. Het jachtseizoen is geopend!

LEES MEER

Spel & Restaurant

Vanaf €49,50 (p.p. excl. BTW)


Wist u dat wij al onze spellen in combinatie met een lunch of diner in een goed restaurant aanbieden? Dat is dus het beste van twee werelden. Geen gedoe met reserveringen of haast omdat het programma uitloopt. Wij regelen het voor u tot in de puntjes.

LEES MEER

Narcos Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


De buurt wordt geterroriseerd door een beruchte drugsbende. U gaat in teams aan de slag en infiltreert als undercover agent in het drugsnetwerk van de Carlos E. om deze van binnenuit op te rollen. Met behulp van een tablet met GPS gaat u een aantal puzzels oplossen die moeten leiden tot de arrestatie van de bendeleden.

LEES MEER

Kolonisten Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


U gaat net als in het bordspel dorpen en steden bouwen door zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen Dit doet u met onze tablet met GPS verschillende locaties in het centrum af te gaan. Hoe meer steden en dorpen, hoe meer punten het u oplevert maar let op: er zijn meer wegen die naar Catan Rome leiden.

LEES MEER

Stadquiz te Voet
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Na deze middag ken je de stad op je duimpje, want onze stadquiz brengt je op de  leukste plekjes! Ondertussen krijg je een flink aantal afwisselende opdrachten en vragen voor de kiezen. Of je de stad nu al door en door kent of je er voor het eerste komt, dit teamuitje staat garant voor een gezellige middag.

LEES MEER

Pubquiz
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Een klassieke pubquiz waarbij jullie kennis in 8 gevarieerde rondes wordt getest op tal van gebieden. Terwijl u geniet van de sfeer en de drankjes zorgt onze spelbegeleider dat alles in goede banen wordt geleid. De pubquiz is zowel qua vragenthema's als qua hapjes & drankjes geheel naar wens in te vullen.

LEES MEER

BEdrijfsuitjes in ARNHEM en omgeving

Een uitje organiseren in Arnhem of een van de nabijgelegen dorpen? Het aantal mogelijkheden is groot zowel bij ons al elders. Het is dan ook niet gek dat je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet.

Gelukkig helpt onze spelbegeleider Michelle je uit de brand. Hieronder geeft zij haar advies en adviseert ze jou op basis van haar ervaringen.

Teambuilding activiteiten in Arnhem

Teambuilding en je collega’s eens op een geheel andere manier leren kennen? Dan is een spel dat net even anders is, vereist. Een spel zoals Expeditie Robinson dus. Hierbij voer je originele teambuilding activiteit uit rondom het thema ‘op een onbewoond’ eiland.

Denk hierbij aan het bouwen van een zo hoog mogelijke toren met bamboestokken of aan eetproef waarin de gekste etenswaar aan bod komen. Leuk aan dit spel vind ik zelf dat je echt merkt dat de deelnemers los komen van de dagelijkse werkverhoudingen en elkaar van een hele ander kant leren kennen.

Personeelsuitje Arnhem?  Picture That!

Bij een personeelsuitje waarbij het hele kantoor een activiteit gaat doen zie je vaak dat niet iedereen er hetzelfde instaat. De één is dan bijvoorbeeld superfanatiek terwijl de ander zo snel mogelijk aan de drank wil en qua activiteiten zo min mogelijk wil doen. Dat kan natuurlijk lastig zijn, want hoe stel je beide kampen tevreden?

Nou, door beide groepen zoveel mogelijk vrijheid te geven. Bij on spel Picture That doen we precies dat. Bij dit uitje ga je gewapend met een polaroidcamera in teams fotoopdrachten uitvoeren in het centrum van de stad. Hierbij kan er zelf bepaald worden welk tempo er aangehouden wordt,  welke route wordt afgelegd en zelfs welke opdrachten er wel of niet worden gedaan. Voor ieder wat wils dus!

Tablet Uitje Arnhem

Een geheel ander soort uitje in Arnhem zijn onze tabletgames. We hebben verschillende spellen maar mijn favoriet is De Kolonisten van Catan. In de digitale versie van het populaire bordspel proberen de teams een stad te bouwen en de tegenpartij te verslaan. Dit doen zijn door verschillende grondstoffen te verzamelen en vervolgens een goede tactiek te kiezen. Er zijn veel verschillende manieren die naar de overwinning leiden dus het is altijd interessant om te zien welke keuzes er gemaakt worden.

Vrijgezellenfeest Arnhem

Een vrijgezellenfeest in Arnhem voor vrouwen of mannen? Zoek niet verder want ons te gekke spel  ‘Gekkenhuis’ biedt precies dat. Het is de bedoeling dat je allerlei opdrachten uitvoert in de binnenstad van Arnhem. Rare opdrachten, wel te verstaan!

Durf jij een moeder te vragen of je haar kind mag kopen? Teken jij jouw silhouet met krijt op de grond van de Ketelstraat? Eet jij zonder blikken en blozen een heet pepertje?

Bij alle opdrachten bepaal je altijd steeds zelf of je het wel of niet wilt uitvoeren. Op dit manier sluit dit spel dus altijd goed aan bij jullie groep en kan je zelf kiezen hoe ver je wilt gaan. Ongeacht je keuze blijft een ding wel altijd gelijk bij dit vrijgezellenfeest: lachen, gieren & brullen!

review aloha event

Een geslaagde middag. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Sander de Bakker / Rabobank
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over.

Marieke de Groot / Delta Lloyd

ALOHA

Aloha Events is een enthousiast evenementenbureau actief in bijna alle grote steden in Nederland. Wij organiseren een breed scala aan uitjes. Van een bedrijfsuitje vol teambuilding tot een knettergek vrijgezellenfeest.  Wij hebben altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen!