geweldig Bedrijfsuitje in BREDA?

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen bij een geslaagde invulling voor hun bedrijfsuitje, groepsuitje of familiedag. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

VIND UITJE BEL NU

De BEste uitjes van BREDA

WIe een teamuitje organiseert in Breda hoeft niet verder te kijken! Aloha Events  organiseert al jarenlang  bedrijfsuitjes, familiedagen en vrijgezellenfeesten voor kleine en grote groepen. 

Laat ons jouw helpen bij het opzetten van een geweldige dag. Laat ons weten wat je zoekt of bekijk hieronder ons volledige aanbod. Vergeet niet meteen een vrijblijvende offerte aan te vragen!

Expeditie Robinson
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Bij dit bedrijfsuitje doen we het radicaal anders. We gaan namelijk uw overlevingsvaardigheden testen! U bent gestrand en neemt het in een reeks spannende en uitdagende opdrachten op tegen het concurrerende kamp.  Inclusief o.a. de jaagproef, de uithoudingsproef en natuurlijk de beruchte eetproef!

LEES MEER

Gekkenhuis!
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Dit uitje is ideaal voor vrijgezellenfeesten of als teamuitje want gekte is gegarandeerd.  Hilarische opdrachten & pittige uitdagingen maken dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. En om daar helemaal  zeker van te zijn krijgen jullie een camera mee om alle avonturen mee op te nemen!

LEES MEER

De Alleskunner (Binnenspel)
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Gebaseerd op het populaire televisieprogramma 'De Alleskunner´ speel je een groot aantal gevarieerde opdrachten mét en tegen je collega's. Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en kan onder het genot van een drankje en hapje worden gespeeld.

 

LEES MEER

Picture That!

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Met een Polaroidcamera en je eigen telefoon speel je in groepsverband de leukste foto-opdrachten.  Hoe zou jij bijvoorbeeld op creatieve wijze enkele oudhollandse spreekwoorden op beeld zetten?

LEES MEER

Moord Hotel - Virtual Reality Game
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


Een Virtual Reality Moordspel in een setting van gastvrijheid, drankjes en hapjes.  In het VR Moordspel staan jullie voor de uitdaging om samen te werken en deze gruwelijke moord op te lossen. Dit spannende spel is te spelen op een locatie naar wens en bovendien makkelijk te combineren met een lunch, diner of borrel.

LEES MEER

Casa de Dinero - Virtual Reality Escape Room
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


In dit spannende Virtual Reality spel beroof je de Spaanse Munt en probeer je uit handen te blijven van de politie. Oplossend vermogen, teamwork en creativiteit is waar het om draait in dit uitje om nooit te vergeten!

LEES MEER

Hunted Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Net als in het bekende televisieprogramma wordt er in dit tabletspel gejaagd en gevlucht. Blijf uit handen van de speciale opsporingdienst en voer ondertussen uitdagende opdrachten uit in het centrum van een stad naar keuze. Het jachtseizoen is geopend!

LEES MEER

Hostage Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


8 Bekende Nederlanders worden tegen hun wil vastgehouden door de kwaadaardige schurk 'Dr. X'. Tijdens dit spannende bedrijfsuitje aan u de taak hem te slim af te zijn en de gijzelaars te bevrijden uit hun penibele situatie! Met behulp van een tablet...

LEES MEER

Narcos Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


De buurt wordt geterroriseerd door een beruchte drugsbende. U gaat in teams aan de slag en infiltreert als undercover agent in het drugsnetwerk van de Carlos E. om deze van binnenuit op te rollen. Met behulp van een tablet met GPS gaat u een aantal puzzels oplossen die moeten leiden tot de arrestatie van de bendeleden.

LEES MEER

Kolonisten Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


U gaat net als in het bordspel dorpen en steden bouwen door zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen Dit doet u met onze tablet met GPS verschillende locaties in het centrum af te gaan. Hoe meer steden en dorpen, hoe meer punten het u oplevert maar let op: er zijn meer wegen die naar Catan Rome leiden.

LEES MEER

Stadquiz te Voet
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Na deze middag ken je de stad op je duimpje, want onze stadquiz brengt je op de  leukste plekjes! Ondertussen krijg je een flink aantal afwisselende opdrachten en vragen voor de kiezen. Of je de stad nu al door en door kent of je er voor het eerste komt, dit teamuitje staat garant voor een gezellige middag.

LEES MEER

Op Jacht naar de Mol
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Kent u uw vrienden en collega's wel zo goed als u denkt? Tijdens dit bedrijfsuitje zoeken we het voor eens en altijd uit. Terwijl uw gezelschap een reeks uitdagingen aangaat,  is er één persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Ontmasker deze Mol zo snel mogelijk maar pas op dat u uw teamgenoten niet onterecht beschuldigt.

LEES MEER

De GROTE Collegaquiz
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u uw collega's beter leren kennen dan ooit tevoren! Beantwoord op gevarieerde vragen over uw bedrijf & collega's en kom ondertussen op de leukste plekjes van de stad.

LEES MEER

Moord in de Stad

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Teamwork en teambuilding dat is waar het bij dit spannende uitje om draait. U ontvangt het politiedossier en neemt het heft in handen. Leuke opdrachten en onverwachtse puzzels brengen u steeds dichter bij een moordenaar die zich ongrijpbaar waant...

LEES MEER

Sherlock Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


In de tijd van Sherlock Holmes ging al het detectivewerk nog met de hand maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! U gaat met een tablet de stad in om een heuse moord op te lossen en maakt gebruik van alle onderzoeksmogelijkheden die de moderne tijd met zich meebrengt.

LEES MEER

Spel & Restaurant

Vanaf €49,50 (p.p. excl. BTW)


Wist u dat wij al onze spellen in combinatie met een lunch of diner in een goed restaurant aanbieden? Dat is dus het beste van twee werelden. Geen gedoe met reserveringen of haast omdat het programma uitloopt. Wij regelen het voor u tot in de puntjes.

LEES MEER

Pubquiz
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Een klassieke pubquiz waarbij jullie kennis in 8 gevarieerde rondes wordt getest op tal van gebieden. Terwijl u geniet van de sfeer en de drankjes zorgt onze spelbegeleider dat alles in goede banen wordt geleid. De pubquiz is zowel qua vragenthema's als qua hapjes & drankjes geheel naar wens in te vullen.

LEES MEER
review aloha event

Een geslaagde middag. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Sander de Bakker / Rabobank
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over.

Marieke de Groot / Delta Lloyd

ALOHA

Aloha Events is een enthousiast evenementenbureau actief in bijna alle grote steden in Nederland. Wij organiseren een breed scala aan uitjes. Van een bedrijfsuitje vol teambuilding tot een knettergek vrijgezellenfeest.  Wij hebben altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen!

De leukste teamuitjes in Breda voor iedereen

Een teamuitje in Breda? Die hebben wij in alle soorten en maten en voor alle leeftijden. Een middelbare school of een uitje met oma erbij? Geen probleem, onze groepsactiviteiten zijn divers. Zo zijn er actieve uitjes of juist meer ontspannen uitjes. Ook organiseren wij vrijgezellenfeesten of juist bedrijfsuitjes mét of zonder diner.  Natuurlijk helpen we je bovendien graag bij het maken  van de beste keuze voor jou!

Teambuilding in Breda

Wil je een actief uitje? Kan het je niet snel avontuurlijk genoeg zijn? Dan hebben wij het perfecte teamuitje voor jou in de vorm van Expeditie Robinson. Bij deze variant op het  populaire televisieprogramma neem je het op tegen je vrienden en collega’s! Jullie worden in verschillende groepen (kampen) ingedeeld en gaan daarna diverse spannende en gevarieerde teambuilding activiteiten uitvoeren zoals het bouwen van een hoge constructie met bamboestokken en een zinderende eetproef.

Relaxte uitjes in Breda

Geen zin in al die poeha, en liever een ontspannendere groepsactiviteit. Bij de Stadquiz te Voet bepaal je zelf het tempo en ligt de nadruk meer op het sociale element.  Je komt op de leukste plekken van Breda en bovendien testen we je kennis van de stad. Natuurlijk kom je deze leuke stadsquiz een stuk wijzer uit dan dat je erin ging!

Moord in de Stad – Ons meest populaire bedrijfsuitje

Moord in de Stad is ons populairste bedrijfsuitje in Breda. Tijdens dit spel gaan jullie proberen een moord op te lossen. Dit gebeurd in verschillende teams die aan de hand van het politiedossier diverse locaties in de stad afgaan, waar steeds een puzzel of  opdracht uit te voeren is. Creativiteit, snelheid en analytisch vermogen zijn geboden want deze moordenaar laat zich niet zomaar oppakken!

Uitje en Eten in Breda

Een personeelsuitje in Breda is natuurlijk niet compleet zonder een lekkere lunch, diner of borrel.. Daarom is het bij ons ook mogelijk om uw activiteit hiermee uit te breiden. Wij zijn kind aan huis bij de leukste cafés en restaurants in Breda. Geef je wensen door of laat ons je verrassen.  Graag maken we op basis van jouw wensen een heerlijk programma.

Vrijgezellenfeest in Breda

Een knettergek vrijgezellenfeest in Breda. We got it!  Ons memorabele en mallotige spel Gekkenhuis is perfect voor vriendengroepen die de bloemetjes eens flink buiten willen zetten. Gewapend met onze polaroidcamera voeren jullie de gekste en meest over-the-top opdrachten uit. Wie durft het aan om uit volle borst het Wilhelmus te zingen op de markt en wie eet er zonder blikken of blozen een heet pepertje op? Moge de grootste idioten winnen!  

Gratis en snel een offerte voor jouw personeelsuitje in Breda.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen. Vraag nu een offerte aan dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op. 

Andere locaties in de buurt

Twijfel je nog of je niet wellicht toch in een andere stad iets wilt organiseren. Behalve in Breda zijn er nog tal van andere mogelijkheden in de regio zoals Eindhoven, Den Bosch en Dordrecht.