De leukste teamuitjes in Delft

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen bij een geslaagde invulling voor hun bedrijfsuitje, groepsuitje of familiedag. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

VIND UITJE BEL NU

TeamUitjes in Delft die je bijblijven

In en rond Delft organiseren wij de leukste teamuitjes voor jou. Ongeacht of je nou een invulling voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag of vrijgezellenfeest zoekt, wij hebben het in huis. Kies in het overzicht welk(e) uitje(s) je het meest aanspreekt dan doen wij je graag een vrijblijvend voorstel.

Op Jacht naar de Mol
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Kent u uw vrienden en collega's wel zo goed als u denkt? Tijdens dit bedrijfsuitje zoeken we het voor eens en altijd uit. Terwijl uw gezelschap een reeks uitdagingen aangaat,  is er één persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Ontmasker deze Mol zo snel mogelijk maar pas op dat u uw teamgenoten niet onterecht beschuldigt.

LEES MEER

De Alleskunner (Binnenspel)
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Gebaseerd op het populaire televisieprogramma 'De Alleskunner´ speel je een groot aantal gevarieerde opdrachten mét en tegen je collega's. Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en kan onder het genot van een drankje en hapje worden gespeeld.

 

LEES MEER

Hostage Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


8 Bekende Nederlanders worden tegen hun wil vastgehouden door de kwaadaardige schurk 'Dr. X'. Tijdens dit spannende bedrijfsuitje aan u de taak hem te slim af te zijn en de gijzelaars te bevrijden uit hun penibele situatie! Met behulp van een tablet...

LEES MEER

Gekkenhuis!
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Dit uitje is ideaal voor vrijgezellenfeesten of als teamuitje want gekte is gegarandeerd.  Hilarische opdrachten & pittige uitdagingen maken dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. En om daar helemaal  zeker van te zijn krijgen jullie een camera mee om alle avonturen mee op te nemen!

LEES MEER

Casa de Dinero - Virtual Reality Escape Room
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


In dit spannende Virtual Reality spel beroof je de Spaanse Munt en probeer je uit handen te blijven van de politie. Oplossend vermogen, teamwork en creativiteit is waar het om draait in dit uitje om nooit te vergeten!

LEES MEER

Moord Hotel - Virtual Reality Game
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


Een Virtual Reality Moordspel in een setting van gastvrijheid, drankjes en hapjes.  In het VR Moordspel staan jullie voor de uitdaging om samen te werken en deze gruwelijke moord op te lossen. Dit spannende spel is te spelen op een locatie naar wens en bovendien makkelijk te combineren met een lunch, diner of borrel.

LEES MEER

Kolonisten Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


U gaat net als in het bordspel dorpen en steden bouwen door zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen Dit doet u met onze tablet met GPS verschillende locaties in het centrum af te gaan. Hoe meer steden en dorpen, hoe meer punten het u oplevert maar let op: er zijn meer wegen die naar Catan Rome leiden.

LEES MEER

Expeditie Robinson
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Bij dit bedrijfsuitje doen we het radicaal anders. We gaan namelijk uw overlevingsvaardigheden testen! U bent gestrand en neemt het in een reeks spannende en uitdagende opdrachten op tegen het concurrerende kamp.  Inclusief o.a. de jaagproef, de uithoudingsproef en natuurlijk de beruchte eetproef!

LEES MEER

Pubquiz
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Een klassieke pubquiz waarbij jullie kennis in 8 gevarieerde rondes wordt getest op tal van gebieden. Terwijl u geniet van de sfeer en de drankjes zorgt onze spelbegeleider dat alles in goede banen wordt geleid. De pubquiz is zowel qua vragenthema's als qua hapjes & drankjes geheel naar wens in te vullen.

LEES MEER

Narcos Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


De buurt wordt geterroriseerd door een beruchte drugsbende. U gaat in teams aan de slag en infiltreert als undercover agent in het drugsnetwerk van de Carlos E. om deze van binnenuit op te rollen. Met behulp van een tablet met GPS gaat u een aantal puzzels oplossen die moeten leiden tot de arrestatie van de bendeleden.

LEES MEER

Spel & Restaurant

Vanaf €49,50 (p.p. excl. BTW)


Wist u dat wij al onze spellen in combinatie met een lunch of diner in een goed restaurant aanbieden? Dat is dus het beste van twee werelden. Geen gedoe met reserveringen of haast omdat het programma uitloopt. Wij regelen het voor u tot in de puntjes.

LEES MEER

De GROTE Collegaquiz
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u uw collega's beter leren kennen dan ooit tevoren! Beantwoord op gevarieerde vragen over uw bedrijf & collega's en kom ondertussen op de leukste plekjes van de stad.

LEES MEER

Moord in de Stad

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Teamwork en teambuilding dat is waar het bij dit spannende uitje om draait. U ontvangt het politiedossier en neemt het heft in handen. Leuke opdrachten en onverwachtse puzzels brengen u steeds dichter bij een moordenaar die zich ongrijpbaar waant...

LEES MEER

Sherlock Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


In de tijd van Sherlock Holmes ging al het detectivewerk nog met de hand maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! U gaat met een tablet de stad in om een heuse moord op te lossen en maakt gebruik van alle onderzoeksmogelijkheden die de moderne tijd met zich meebrengt.

LEES MEER

Hunted Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Net als in het bekende televisieprogramma wordt er in dit tabletspel gejaagd en gevlucht. Blijf uit handen van de speciale opsporingdienst en voer ondertussen uitdagende opdrachten uit in het centrum van een stad naar keuze. Het jachtseizoen is geopend!

LEES MEER

Picture That!

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Met een Polaroidcamera en je eigen telefoon speel je in groepsverband de leukste foto-opdrachten.  Hoe zou jij bijvoorbeeld op creatieve wijze enkele oudhollandse spreekwoorden op beeld zetten?

LEES MEER

Stadquiz te Voet
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Na deze middag ken je de stad op je duimpje, want onze stadquiz brengt je op de  leukste plekjes! Ondertussen krijg je een flink aantal afwisselende opdrachten en vragen voor de kiezen. Of je de stad nu al door en door kent of je er voor het eerste komt, dit teamuitje staat garant voor een gezellige middag.

LEES MEER

ALOHA

Aloha Events is een enthousiast evenementenbureau actief in bijna alle grote steden in Nederland. Wij organiseren een breed scala aan uitjes. Van een bedrijfsuitje vol teambuilding tot een knettergek vrijgezellenfeest.  Wij hebben altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen!

review aloha event

Een geslaagde middag. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Sander de Bakker / Rabobank
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over.

Marieke de Groot / Delta Lloyd

Teamuitjes in Delft in alle maten en soorten

Omdat we het belangrijk vinden om een zo groot mogelijk publiek te bereiken, hebben wij teamuitjes in alle maten en soorten.  Ongeacht je leeftijd of voorkeur hebben we daardoor vast iets in huis waar jij blij van wordt! Kom je met een kleine groep of juist een hele grote? Wil je iets actiefs met alle toeters en bellen of zie je een activiteit meer als iets leuks op de achtergrond en ligt de focus op gezelligheid? Hoe het ook zei, jij bepaalt, wij organiseren!

Actief Uitje in Delft

Test tijdens het personeelsuitje Op Jacht naar de Mol in Delft uw mensenkennis of krijg een vrijbrief om de boel voor de rest te verzieken. Terwijl uw gezelschap een reeks afwisselende opdrachten tot een goed einde probeert te brengen is er 1 persoon die iedereen voor de gek houdt. Hij of zij is de Mol en probeert juist alle opdrachten in het geniep te saboteren. Ben jij degene die het gelijk doorheeft? 

Origineel uitje in Delft

Altijd al eens in de huid wille kruipen van detective? In Moord in de Stad gaat u proberen een brute moord op te lossen. U ontvangt het politiedossier en neemt vervolgens de zaak onder de loep.  Verschillende puzzels en opdrachten in hartje Delft voeren u steeds dichter bij de ontknoping van deze enerverende zaak. 

Dit uitje is geschikt voor jong en oud. Door middel van teamwork en creativiteit  leer je niet alleen de moordenaar steeds beter kennen maar ook elkaar. Na afloop neemt de hoofdcommissaris de zaak nog eens met jullie door onder het genot van een drankje en wordt bekend in wie er een ware Sherlock Holmes schuilt.

Offerte aanvragen – Snel, gratis en vrijblijvend

Een spel gezien dat je aanspreek of wil je gewoon meer informatie? Vraag dan meteen een of meerdere vrijblijvende offertes op. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op en verschaffen je alle informatie die je nodig hebt voor het maken van jouw keuze. 

Het #1 Bedrijfsuitje in Delft.

Vaak vragen mensen ons wat ons meest verkopende uitje is in Delft. Nou, dat is Picture That! Het spel vol teambuilding en teambuilding activiteiten.

Tijdens dit spel vol humor voer je in teamverband een groot aantal originele foto-opdrachten uit. Te denken valt bijvoorbeeld aan het vastleggen van diverse bekende en minder bekende spreekwoorden.

Ook ga je met een aantal locals op de foto en vragen we je een kiekje te nemen van een aantal niet nader te benoemen bijzondere zaken. Bij het uitvoeren van deze opdrachten hebben alle groepen  de beschikking over een polaroidcamera hebben en bovendien veel vrijheid bij het bepalen van het tempo, de route en de exacte invulling.

Uitje met Diner

Voor het uitje gezellig een hapje eten of juist naderhand napraten en even bijkomen? Kies dan voor voor een lunch- of dinerarrangement. Wij kennen een aantal gezellige restaurants en cafés in de stad waar jullie zeker welkom zijn.  Natuurlijk houden we rekening met al jullie wensen. Geef je voorkeuren en eventuele allergie-informatie aan ons door dan zorgen wij voor de rest!  Geen volwaardige maaltijd maar wel wat borrelhapjes en een extra drankje om de keel te oliën? Dat kan uiteraard ook!

Vrijgezellenfeest in Delft

Een vrijgezellenfeest voor vrouwen of voor mannen hoort te gek te zijn. Met het spel Gekkenhuis willen we jullie helpen ontdekken of er ook een gek in jullie schuilt. Aan de hand van een aantal geschifte opdrachten strijden jullie in teams tegen elkaar om de prijs te winnen als grootste gekken van de groep. Eet bijvoorbeeld een rauwe ui of roep tegen wildvreemde fietsers dat ze op jouw fiets zitten. Disclaimer: Aloha Events staat niet garant voor de bruiloft als de bruid of bruidegom in een instelling achterblijft.