Top Bedrijfsuitje in DEN BOSCH?

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen bij een geslaagde invulling voor hun bedrijfsuitje, groepsuitje of familiedag. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

VIND UITJE BEL NU

De BEste BEdrijfsuitjes van DEN BOSCH

Wie in Den Bosch een teamuitje wil organiseren is bij ons op het goede adres. Aloha Events  organiseert al jarenlang met veel enthousiasme bedrijfsuitjes, groepsuitjes, vrijgezellenfeesten en nog veel meer. Naar wat ben jij op zoek?  Laat ons je helpen bij het opzetten van een geweldige dag. Bekijk hier wat wij allemaal aanbieden in Den Bosch en vraag onze offerte aan!

Expeditie Robinson
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Bij dit bedrijfsuitje doen we het radicaal anders. We gaan namelijk uw overlevingsvaardigheden testen! U bent gestrand en neemt het in een reeks spannende en uitdagende opdrachten op tegen het concurrerende kamp.  Inclusief o.a. de jaagproef, de uithoudingsproef en natuurlijk de beruchte eetproef!

LEES MEER

De Alleskunner (Binnenspel)
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Gebaseerd op het populaire televisieprogramma 'De Alleskunner´ speel je een groot aantal gevarieerde opdrachten mét en tegen je collega's. Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en kan onder het genot van een drankje en hapje worden gespeeld.

 

LEES MEER

Gekkenhuis!
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Dit uitje is ideaal voor vrijgezellenfeesten of als teamuitje want gekte is gegarandeerd.  Hilarische opdrachten & pittige uitdagingen maken dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. En om daar helemaal  zeker van te zijn krijgen jullie een camera mee om alle avonturen mee op te nemen!

LEES MEER

Picture That!

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Met een Polaroidcamera en je eigen telefoon speel je in groepsverband de leukste foto-opdrachten.  Hoe zou jij bijvoorbeeld op creatieve wijze enkele oudhollandse spreekwoorden op beeld zetten?

LEES MEER

Casa de Dinero - Virtual Reality Escape Room
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


In dit spannende Virtual Reality spel beroof je de Spaanse Munt en probeer je uit handen te blijven van de politie. Oplossend vermogen, teamwork en creativiteit is waar het om draait in dit uitje om nooit te vergeten!

LEES MEER

Moord Hotel - Virtual Reality Game
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


Een Virtual Reality Moordspel in een setting van gastvrijheid, drankjes en hapjes.  In het VR Moordspel staan jullie voor de uitdaging om samen te werken en deze gruwelijke moord op te lossen. Dit spannende spel is te spelen op een locatie naar wens en bovendien makkelijk te combineren met een lunch, diner of borrel.

LEES MEER

Hunted Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Net als in het bekende televisieprogramma wordt er in dit tabletspel gejaagd en gevlucht. Blijf uit handen van de speciale opsporingdienst en voer ondertussen uitdagende opdrachten uit in het centrum van een stad naar keuze. Het jachtseizoen is geopend!

LEES MEER

Hostage Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


8 Bekende Nederlanders worden tegen hun wil vastgehouden door de kwaadaardige schurk 'Dr. X'. Tijdens dit spannende bedrijfsuitje aan u de taak hem te slim af te zijn en de gijzelaars te bevrijden uit hun penibele situatie! Met behulp van een tablet...

LEES MEER

Narcos Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


De buurt wordt geterroriseerd door een beruchte drugsbende. U gaat in teams aan de slag en infiltreert als undercover agent in het drugsnetwerk van de Carlos E. om deze van binnenuit op te rollen. Met behulp van een tablet met GPS gaat u een aantal puzzels oplossen die moeten leiden tot de arrestatie van de bendeleden.

LEES MEER

Kolonisten Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


U gaat net als in het bordspel dorpen en steden bouwen door zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen Dit doet u met onze tablet met GPS verschillende locaties in het centrum af te gaan. Hoe meer steden en dorpen, hoe meer punten het u oplevert maar let op: er zijn meer wegen die naar Catan Rome leiden.

LEES MEER

Stadquiz te Voet
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Na deze middag ken je de stad op je duimpje, want onze stadquiz brengt je op de  leukste plekjes! Ondertussen krijg je een flink aantal afwisselende opdrachten en vragen voor de kiezen. Of je de stad nu al door en door kent of je er voor het eerste komt, dit teamuitje staat garant voor een gezellige middag.

LEES MEER

Op Jacht naar de Mol
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Kent u uw vrienden en collega's wel zo goed als u denkt? Tijdens dit bedrijfsuitje zoeken we het voor eens en altijd uit. Terwijl uw gezelschap een reeks uitdagingen aangaat,  is er één persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Ontmasker deze Mol zo snel mogelijk maar pas op dat u uw teamgenoten niet onterecht beschuldigt.

LEES MEER

De GROTE Collegaquiz
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u uw collega's beter leren kennen dan ooit tevoren! Beantwoord op gevarieerde vragen over uw bedrijf & collega's en kom ondertussen op de leukste plekjes van de stad.

LEES MEER

Moord in de Stad

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Teamwork en teambuilding dat is waar het bij dit spannende uitje om draait. U ontvangt het politiedossier en neemt het heft in handen. Leuke opdrachten en onverwachtse puzzels brengen u steeds dichter bij een moordenaar die zich ongrijpbaar waant...

LEES MEER

Sherlock Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


In de tijd van Sherlock Holmes ging al het detectivewerk nog met de hand maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! U gaat met een tablet de stad in om een heuse moord op te lossen en maakt gebruik van alle onderzoeksmogelijkheden die de moderne tijd met zich meebrengt.

LEES MEER

Spel & Restaurant

Vanaf €49,50 (p.p. excl. BTW)


Wist u dat wij al onze spellen in combinatie met een lunch of diner in een goed restaurant aanbieden? Dat is dus het beste van twee werelden. Geen gedoe met reserveringen of haast omdat het programma uitloopt. Wij regelen het voor u tot in de puntjes.

LEES MEER

Pubquiz
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Een klassieke pubquiz waarbij jullie kennis in 8 gevarieerde rondes wordt getest op tal van gebieden. Terwijl u geniet van de sfeer en de drankjes zorgt onze spelbegeleider dat alles in goede banen wordt geleid. De pubquiz is zowel qua vragenthema's als qua hapjes & drankjes geheel naar wens in te vullen.

LEES MEER

Teamuitjes in Den Bosch. Hoe jij het wil! 

Bij onze teamuitjes in Den Bosch heb jij de touwtjes in handen. Je bepaalt zelf hoe laat jullie beginnen en welke begin en welke eindlocatie jullie goed uitkomt. Het spel iets inkorten of verlengen? Geen probleem! Speciale wensen? Check!  Wat je wensen ook zijn, Aloha Events regelt het voor je.

Actieve uitjes in Den Bosch

Ben je op zoek naar een uitje met een beetje pit?  Wat dacht je van Op Jacht naar de Mol.  De Mol is namelijk in Den Bosch opgedoken en hij heeft het op jullie p gemunt. Terwijl het merendeel van uw groep een flink aantal originele opdrachten zo goed mogelijk probeert uit te voeren, is er een teamlid met hele andere plannen: De Mol.

Tijdens deze activiteit vol teambuilding probeert hij of zij net als in het bekende televisieprogramma zo stiekem mogelijk alle opdrachten te saboteren. Weet de Mol iedereen te bedonderen of heb je zijn afwijkende gedrag meteen in de gaten? Op deze dag leer je jouw vrienden of collega’s pas echt kennen!

Origineel uitje Den Bosch

Prins Carnaval is in Den Bosch (pardon, Oeteldonk) dood aangetroffen. Dat het hier niet om een natuurlijke dood gaat is al snel duidelijk. Maar wie er verantwoordelijk is voor deze moord en wat het motief is, lijkt voor altijd een mysterie te blijven. Lijkt, want tijdens het originele uitje ‘Moord in de Stad’ is uw team van detectives aan zet!

Bij deze moordzaak zijn creativiteit en intelligentie essentieel. Gewapend met het politiedossier gaan jullie in kleine groepen de belangrijkste locaties voor het onderzoek af in de binnenstad van Den Bosch. Een combinatie van vragen, puzzels en opdrachten voert uw team steeds naar de moordenaar. Maar wees snel, een rivaliserende groep detectives probeert er met de eer vandoor te gaan.

Na afloop ontmoeten alle detectives elkaar weer in een van de gezellige cafe die Den Bosch rijk is. Terwijl u geniet van een welverdiend drankje neemt uw begeleider de zaak nog even bondig door. Welk team was de moordenaar te slim af? Welk team is de winnaar en ontvangt van ons een mooie prijs?

 

 

Het nummer 1 teamuitje in Den Bosch

Vaak vragen mensen ons wat ons meest verkopende uitje is in Den Bosch.

Nou, dat is Picture That. Tijdens dit spel vol humor voer je in teamverband een groot aantal originele foto-opdrachten uit. Te denken valt bijvoorbeeld aan het vastleggen van diverse bekende en minder bekende spreekwoorden. Ook ga je met een aantal locals op de foto en vragen we je een kiekje te nemen van een aantal niet nader te benoemen bijzondere zaken. Bij het uitvoeren van deze opdrachten hebben alle groepen  de beschikking over een polaroidcamera hebben en bovendien veel vrijheid bij het bepalen van het tempo, de route en de exacte invulling. 

Diner en Teambuilding in Den Bosch

Denk je dat na alle groepsactiviteiten nog wel een drankje gedaan moet worden of verstaan jullie elkaar niet meer vanwege de knorrende magen? Wij kunnen iets voor jullie regelen met een van de leuke restaurants en cafés waarmee wij in contact staan. Let er wel op dat je de allergieën en verdere behoeftes doorgeeft, dan zorgen we ervoor dat alles naar wens verzorgd wordt.

Groepsuitje Den Bosch – Offerte

In het mooie Den Bosch zetten wij al jarenlang de leuke groepsuitjes op touw. Ons aanbod hierin is divers dus zit je goed ongeacht je wensen. Actieve activiteit?  Origineel uitje? Achteraf borrelen of dineren? Wij organiseren het graag voor jou dus bekijk onze diensten en vraag direct een offerte aan.

Natuurlijk zijn er ook andere steden in de buurt waarvoor je dit kan doen zoals Eindhoven, Tilburg & Breda.

 

review aloha event

Een geslaagde middag. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Sander de Bakker / Rabobank
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over.

Marieke de Groot / Delta Lloyd

ALOHA

Aloha Events is een enthousiast evenementenbureau actief in bijna alle grote steden in Nederland. Wij organiseren een breed scala aan uitjes. Van een bedrijfsuitje vol teambuilding tot een knettergek vrijgezellenfeest.  Wij hebben altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen!