Top BEdrijfsuitje in Den Haag?

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen bij een geslaagde invulling voor hun bedrijfsuitje, groepsuitje of familiedag. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

VIND UITJE BEL NU

De leukste bedrijfsuitjes in Den Haag

Bedrijfsuitjes, teamuitjes, groepsuitjes, vrijgezellenfeesten… je kan het zo gek niet verzinnen of wij organiseren het wel. Door onze unieke mix van ervaring en enthousiasme toveren wij ook bij jou een lach op het gezicht.  Bekijk ons aanbod aan uitjes en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Picture That!

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Met een Polaroidcamera en je eigen telefoon speel je in groepsverband de leukste foto-opdrachten.  Hoe zou jij bijvoorbeeld op creatieve wijze enkele oudhollandse spreekwoorden op beeld zetten?

LEES MEER

Op Jacht naar de Mol
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Kent u uw vrienden en collega's wel zo goed als u denkt? Tijdens dit bedrijfsuitje zoeken we het voor eens en altijd uit. Terwijl uw gezelschap een reeks uitdagingen aangaat,  is er één persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Ontmasker deze Mol zo snel mogelijk maar pas op dat u uw teamgenoten niet onterecht beschuldigt.

LEES MEER

Narcos Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


De buurt wordt geterroriseerd door een beruchte drugsbende. U gaat in teams aan de slag en infiltreert als undercover agent in het drugsnetwerk van de Carlos E. om deze van binnenuit op te rollen. Met behulp van een tablet met GPS gaat u een aantal puzzels oplossen die moeten leiden tot de arrestatie van de bendeleden.

LEES MEER

Casa de Dinero - Virtual Reality Escape Room
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


In dit spannende Virtual Reality spel beroof je de Spaanse Munt en probeer je uit handen te blijven van de politie. Oplossend vermogen, teamwork en creativiteit is waar het om draait in dit uitje om nooit te vergeten!

LEES MEER

Moord Hotel - Virtual Reality Game
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


Een Virtual Reality Moordspel in een setting van gastvrijheid, drankjes en hapjes.  In het VR Moordspel staan jullie voor de uitdaging om samen te werken en deze gruwelijke moord op te lossen. Dit spannende spel is te spelen op een locatie naar wens en bovendien makkelijk te combineren met een lunch, diner of borrel.

LEES MEER

De Alleskunner (Binnenspel)
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Gebaseerd op het populaire televisieprogramma 'De Alleskunner´ speel je een groot aantal gevarieerde opdrachten mét en tegen je collega's. Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en kan onder het genot van een drankje en hapje worden gespeeld.

 

LEES MEER

Sherlock Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


In de tijd van Sherlock Holmes ging al het detectivewerk nog met de hand maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! U gaat met een tablet de stad in om een heuse moord op te lossen en maakt gebruik van alle onderzoeksmogelijkheden die de moderne tijd met zich meebrengt.

LEES MEER

Moord in de Stad

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Teamwork en teambuilding dat is waar het bij dit spannende uitje om draait. U ontvangt het politiedossier en neemt het heft in handen. Leuke opdrachten en onverwachtse puzzels brengen u steeds dichter bij een moordenaar die zich ongrijpbaar waant...

LEES MEER

Hostage Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


8 Bekende Nederlanders worden tegen hun wil vastgehouden door de kwaadaardige schurk 'Dr. X'. Tijdens dit spannende bedrijfsuitje aan u de taak hem te slim af te zijn en de gijzelaars te bevrijden uit hun penibele situatie! Met behulp van een tablet...

LEES MEER

De GROTE Collegaquiz
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u uw collega's beter leren kennen dan ooit tevoren! Beantwoord op gevarieerde vragen over uw bedrijf & collega's en kom ondertussen op de leukste plekjes van de stad.

LEES MEER

Gekkenhuis!
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Dit uitje is ideaal voor vrijgezellenfeesten of als teamuitje want gekte is gegarandeerd.  Hilarische opdrachten & pittige uitdagingen maken dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. En om daar helemaal  zeker van te zijn krijgen jullie een camera mee om alle avonturen mee op te nemen!

LEES MEER

Pubquiz
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Een klassieke pubquiz waarbij jullie kennis in 8 gevarieerde rondes wordt getest op tal van gebieden. Terwijl u geniet van de sfeer en de drankjes zorgt onze spelbegeleider dat alles in goede banen wordt geleid. De pubquiz is zowel qua vragenthema's als qua hapjes & drankjes geheel naar wens in te vullen.

LEES MEER

Hunted Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Net als in het bekende televisieprogramma wordt er in dit tabletspel gejaagd en gevlucht. Blijf uit handen van de speciale opsporingdienst en voer ondertussen uitdagende opdrachten uit in het centrum van een stad naar keuze. Het jachtseizoen is geopend!

LEES MEER

Spel & Restaurant

Vanaf €49,50 (p.p. excl. BTW)


Wist u dat wij al onze spellen in combinatie met een lunch of diner in een goed restaurant aanbieden? Dat is dus het beste van twee werelden. Geen gedoe met reserveringen of haast omdat het programma uitloopt. Wij regelen het voor u tot in de puntjes.

LEES MEER

Kolonisten Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


U gaat net als in het bordspel dorpen en steden bouwen door zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen Dit doet u met onze tablet met GPS verschillende locaties in het centrum af te gaan. Hoe meer steden en dorpen, hoe meer punten het u oplevert maar let op: er zijn meer wegen die naar Catan Rome leiden.

LEES MEER

Expeditie Robinson
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Bij dit bedrijfsuitje doen we het radicaal anders. We gaan namelijk uw overlevingsvaardigheden testen! U bent gestrand en neemt het in een reeks spannende en uitdagende opdrachten op tegen het concurrerende kamp.  Inclusief o.a. de jaagproef, de uithoudingsproef en natuurlijk de beruchte eetproef!

LEES MEER

Stadquiz te Voet
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Na deze middag ken je de stad op je duimpje, want onze stadquiz brengt je op de  leukste plekjes! Ondertussen krijg je een flink aantal afwisselende opdrachten en vragen voor de kiezen. Of je de stad nu al door en door kent of je er voor het eerste komt, dit teamuitje staat garant voor een gezellige middag.

LEES MEER
review aloha event

Een geslaagde middag. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Sander de Bakker / Rabobank
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over.

Marieke de Groot / Delta Lloyd

ALOHA

Aloha Events is een enthousiast evenementenbureau actief in bijna alle grote steden in Nederland. Wij organiseren een breed scala aan uitjes. Van een bedrijfsuitje vol teambuilding tot een knettergek vrijgezellenfeest.  Wij hebben altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen!

 

Teamuitje in Den haag

Bij onze teamuitjes in Den Haag heb je altijd zelf de touwtjes in handen. Je bepaalt dus zelf hoe laat je start en welke start- en eindlocatie het beste uitkomt. Het spel verkorten of verlengen? Geen probleem! Speciale wensen? Check! Jij roept, wij draaien!

Teambuilding in Den Haag

Ben je op zoek naar een teamuitje met een beetje pit? Misschien is op Jacht naar de Mol dan echt iets voor jou. De Mol verschijnt in Den Haag en hij heeft het op jou gemunt. Terwijl de meeste deelnemers proberen de overvloed aan originele teambuilding activiteiten zo goed mogelijk uit te voeren, is er één teamlid dat totaal andere plannen heeft: De Mol. Hij of zij probeert juist om alle missies in het geniep te saboteren.

Komt de Mol weg met zijn stiekeme gedrag of hebben jullie hem meteen de smiezen? Dat is waar het bij dit actieve teamuitje om draait.

Origineel uitje in Den Haag

Tijdens dit originele teamuitje in Den Haag zijn wij op zoek naar een ‘moordgozâh.’ Nee geen fijne vent maar juist een moordenaar. Midden op het Binnenhof is namelijk het levenloze lichaam aangetroffen van de omstreden politicus Jim Voortuin en het is aan jullie om deze lastige zaak  tot een goed einde te brengen.

In kleine groepjes puzzelen jullie je door middel van een politiedossier door de verschillende fases van het onderzoek. Iedere stap brengt jullie een stap dichter bij de moordenaar. Welke verdachte spreekt die waarheid en wie zit er Haags te bluffen? Een ding is zeker: het oplossen van een moord is top voor de teambuilding!

 

 #1 BEdrijfsuitje in Den haag: Picture That

Het bedrijfsuitje in Den Haag dat wij het vaakst organiseren is zonder twijfel Picture That. Hierin is het de bedoeling om diverse foto-opdrachten zo origineel mogelijk uit te voeren. Met een polaroid camera in de hand gaan de verschillende teams de binnenstad in om memorabele en vaak hilarische kiekjes te schieten. Opdrachten variëren van het vastleggen van oud-hollandse spreekwoorden tot het portretteren van locals en vereeuwigen van obscure gevelstenen. Picture That is een creatieve teambuilding activiteit waarin je elkaar van een geheel andere kant leert kennen. 

Diner & Teambuilding in Den Haag

Wist je dat wij voor 24% van onze groepen een lunch of diner organiseren voor rondom onze personeelsuitjes in Den Haag?

En waarom ook niet, want wij kennen in Den Haag de leukste plekjes waar je heerlijk kunt eten. Altijd tegen het scherpste tarief en bovendien ook geschikt voor grote groepen. Wil je ook zo’n heerlijk uitje met eten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en zie wat we voor jou kunnen betekenen.

Bedrijfuitjes in de regio Den Haag.

Ook als je een uitje wil organiseren in Scheveningen of een van de omringende dorpen ben je bij ons op het goede adres. Liever een grotere stad iets verder weg? Kijk dan ook eens naar onze uitjes in Leiden, Rotterdam of Haarlem.