geweldig Bedrijfsuitje in Deventer?

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen bij een geslaagde invulling voor hun bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje in Deventer.  Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

VIND UITJE BEL NU

Onvergetelijke Teamuitjes in Deventer

In Deventer organiseren wij de leukste bedrijfsuitjes en teamuitjes. Wij hebben een ruim aanbod varierend van actief tot ontspannen en voor grote en kleine groepen. 

Kies de teambuilding activiteit die het beste bij jou past en vraag een vrijblijvende offerte aan dan helpen wij je zo snel mogelijk verder!

Op Jacht naar de Mol
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Kent u uw vrienden en collega's wel zo goed als u denkt? Tijdens dit bedrijfsuitje zoeken we het voor eens en altijd uit. Terwijl uw gezelschap een reeks uitdagingen aangaat,  is er één persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Ontmasker deze Mol zo snel mogelijk maar pas op dat u uw teamgenoten niet onterecht beschuldigt.

LEES MEER

Gekkenhuis!
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Dit uitje is ideaal voor vrijgezellenfeesten of als teamuitje want gekte is gegarandeerd.  Hilarische opdrachten & pittige uitdagingen maken dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. En om daar helemaal  zeker van te zijn krijgen jullie een camera mee om alle avonturen mee op te nemen!

LEES MEER

Expeditie Robinson
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Bij dit bedrijfsuitje doen we het radicaal anders. We gaan namelijk uw overlevingsvaardigheden testen! U bent gestrand en neemt het in een reeks spannende en uitdagende opdrachten op tegen het concurrerende kamp.  Inclusief o.a. de jaagproef, de uithoudingsproef en natuurlijk de beruchte eetproef!

LEES MEER

De Alleskunner (Binnenspel)
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Gebaseerd op het populaire televisieprogramma 'De Alleskunner´ speel je een groot aantal gevarieerde opdrachten mét en tegen je collega's. Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en kan onder het genot van een drankje en hapje worden gespeeld.

 

LEES MEER

Picture That!

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Met een Polaroidcamera en je eigen telefoon speel je in groepsverband de leukste foto-opdrachten.  Hoe zou jij bijvoorbeeld op creatieve wijze enkele oudhollandse spreekwoorden op beeld zetten?

LEES MEER

Moord in de Stad

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Teamwork en teambuilding dat is waar het bij dit spannende uitje om draait. U ontvangt het politiedossier en neemt het heft in handen. Leuke opdrachten en onverwachtse puzzels brengen u steeds dichter bij een moordenaar die zich ongrijpbaar waant...

LEES MEER

Casa de Dinero - Virtual Reality Escape Room
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


In dit spannende Virtual Reality spel beroof je de Spaanse Munt en probeer je uit handen te blijven van de politie. Oplossend vermogen, teamwork en creativiteit is waar het om draait in dit uitje om nooit te vergeten!

LEES MEER

Moord Hotel - Virtual Reality Game
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


Een Virtual Reality Moordspel in een setting van gastvrijheid, drankjes en hapjes.  In het VR Moordspel staan jullie voor de uitdaging om samen te werken en deze gruwelijke moord op te lossen. Dit spannende spel is te spelen op een locatie naar wens en bovendien makkelijk te combineren met een lunch, diner of borrel.

LEES MEER

De GROTE Collegaquiz
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u uw collega's beter leren kennen dan ooit tevoren! Beantwoord op gevarieerde vragen over uw bedrijf & collega's en kom ondertussen op de leukste plekjes van de stad.

LEES MEER

Sherlock Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


In de tijd van Sherlock Holmes ging al het detectivewerk nog met de hand maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! U gaat met een tablet de stad in om een heuse moord op te lossen en maakt gebruik van alle onderzoeksmogelijkheden die de moderne tijd met zich meebrengt.

LEES MEER

Hunted Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Net als in het bekende televisieprogramma wordt er in dit tabletspel gejaagd en gevlucht. Blijf uit handen van de speciale opsporingdienst en voer ondertussen uitdagende opdrachten uit in het centrum van een stad naar keuze. Het jachtseizoen is geopend!

LEES MEER

Spel & Restaurant

Vanaf €49,50 (p.p. excl. BTW)


Wist u dat wij al onze spellen in combinatie met een lunch of diner in een goed restaurant aanbieden? Dat is dus het beste van twee werelden. Geen gedoe met reserveringen of haast omdat het programma uitloopt. Wij regelen het voor u tot in de puntjes.

LEES MEER

Narcos Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


De buurt wordt geterroriseerd door een beruchte drugsbende. U gaat in teams aan de slag en infiltreert als undercover agent in het drugsnetwerk van de Carlos E. om deze van binnenuit op te rollen. Met behulp van een tablet met GPS gaat u een aantal puzzels oplossen die moeten leiden tot de arrestatie van de bendeleden.

LEES MEER

Kolonisten Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


U gaat net als in het bordspel dorpen en steden bouwen door zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen Dit doet u met onze tablet met GPS verschillende locaties in het centrum af te gaan. Hoe meer steden en dorpen, hoe meer punten het u oplevert maar let op: er zijn meer wegen die naar Catan Rome leiden.

LEES MEER

Stadquiz te Voet
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Na deze middag ken je de stad op je duimpje, want onze stadquiz brengt je op de  leukste plekjes! Ondertussen krijg je een flink aantal afwisselende opdrachten en vragen voor de kiezen. Of je de stad nu al door en door kent of je er voor het eerste komt, dit teamuitje staat garant voor een gezellige middag.

LEES MEER

Pubquiz
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Een klassieke pubquiz waarbij jullie kennis in 8 gevarieerde rondes wordt getest op tal van gebieden. Terwijl u geniet van de sfeer en de drankjes zorgt onze spelbegeleider dat alles in goede banen wordt geleid. De pubquiz is zowel qua vragenthema's als qua hapjes & drankjes geheel naar wens in te vullen.

LEES MEER
review aloha event

Een geslaagde middag. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Sander de Bakker / Rabobank
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over.

Marieke de Groot / Delta Lloyd

Ontdek Deventer met onze 5 meest populairste teamuitjes

Op zoek naar originele teamuitjes in Deventer? Ontdek onze top 5 activiteiten en versterk de band met je collega’s op een leuke manier!

Stadswandeling met quiz

Een stadsquiz te voet is een geweldige manier om Deventer te ontdekken en tegelijkertijd de band met je collega’s te versterken. Dit originele personeelsuitje in Deventer combineert een stadswadeling met een quiz door Deventer.  Jij en je collega’s worden uitgedaagd om samen te werken en je kennis te testen. De quiz bevat vragen over de geschiedenis van de stad, de architectuur en de lokale cultuur. Je zult versteld staan van de interessante feitjes die je zult leren terwijl je door de straten van Deventer wandelt. Of je nu een bedrijfsuitje in Deventer organiseert of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit met je collega’s, deze stadswandeling met quiz is een geweldige keuze. Het is een uitdagend en gezellig uitje dat geschikt is voor alle leeftijden. 

Expeditie Robinson Deventer

Een van de meest populaire teamuitjes van dit moment is Expeditie Robinson. Op het onbewoonde eiland dat Deventer heet zijn er verschillende proeven waar je met je team je kennis en vaardigheden om te kunnen overleven test. Het is een uitdagende en spannende activiteit waarbij samenwerking en communicatie essentieel zijn. Deze teambuilding activiteiten in Deventer zijn de perfecte manier om de band met je collega’s te versterken en je innerlijke oermens te leren kennen.

Fotospel als teamuitje

Ben je een vaardige fotograaf en heb je een goed gevoel voor taal? Maak Deventer dan onveilig gewapend met onze polaroid camera’s en jullie eigen creativiteit.
Een unieke manier om de band met je collega’s te versterken is door samen Picture That te spelen. Het is een activiteit waarbij teamwork, communicatie en creativiteit centraal staan. Bovendien krijgt het winnende team een leuk aandenken aan deze bijzondere ervaring.

Teambuilding in Deventer met de tablet

Een van de meest originele teamuitjes in Deventer is onze Tabletgame Hunted. Het is een unieke en spannende activiteit die zorgt voor een goede teambuilding en samenwerking. Bovendien is het een leuke manier om even te ‘ontsnappen’ aan de dagelijkse sleur en je creativiteit te stimuleren. Ook andere Tabletgames zijn aan te raden als activiteit, zoals Kolonisten van Catan en Narcos.


Vrijgezellenfeest in Deventer

Houd je meer van wat gekkigheid? Organiseer je misschien een vrijgezellenfeest voor vrouwen of een vrijgezellenfeest voor mannen? Dan is Gekkenhuis misschien iets voor jullie! Net als bij de Picture That activiteit ga je op stap met een polaroid camera, maar de opdrachten zijn een stuk uitdagender en soms zelfs erg gênant. Je gebruikt dus behalve de camera vooral je eigen schaamteloosheid. Perfect voor de teambuilding. Kruip uit je schulp en leer je collega’s nog beter kennen. Hoe gekker het wordt, hoe groter de kans dat jouw team wint. Durft je bedrijf het aan?

ALOHA

Aloha Events is een enthousiast evenementenbureau actief in bijna alle grote steden in Nederland. Wij organiseren een breed scala aan uitjes. Van een bedrijfsuitje vol teambuilding tot een knettergek vrijgezellenfeest.  Wij hebben altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen!