Onvergetelijk Bedrijfsuitje in DOrdrecht

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen bij een geslaagde invulling voor hun bedrijfsuitje, groepsuitje of familiedag. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

VIND UITJE BEL NU

Gedenkwaardige bedrijfsuitjes in dordrecht

Wij organiseren een groot aantal uitjes in Dordrecht voor groepen vanaf 12 personen. Of het nu gaat om een team, vrijgezellenfeest of familiedag wij hebben iets dat bij jou past. Bekijk hieronder alle mogelijkheden en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.  Wij nemen je al het regelwerk graag uit handen!

Op Jacht naar de Mol
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Kent u uw vrienden en collega's wel zo goed als u denkt? Tijdens dit bedrijfsuitje zoeken we het voor eens en altijd uit. Terwijl uw gezelschap een reeks uitdagingen aangaat,  is er één persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Ontmasker deze Mol zo snel mogelijk maar pas op dat u uw teamgenoten niet onterecht beschuldigt.

LEES MEER

Spel & Restaurant

Vanaf €49,50 (p.p. excl. BTW)


Wist u dat wij al onze spellen in combinatie met een lunch of diner in een goed restaurant aanbieden? Dat is dus het beste van twee werelden. Geen gedoe met reserveringen of haast omdat het programma uitloopt. Wij regelen het voor u tot in de puntjes.

LEES MEER

Casa de Dinero - Virtual Reality Escape Room
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


In dit spannende Virtual Reality spel beroof je de Spaanse Munt en probeer je uit handen te blijven van de politie. Oplossend vermogen, teamwork en creativiteit is waar het om draait in dit uitje om nooit te vergeten!

LEES MEER

De Alleskunner (Binnenspel)
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Gebaseerd op het populaire televisieprogramma 'De Alleskunner´ speel je een groot aantal gevarieerde opdrachten mét en tegen je collega's. Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en kan onder het genot van een drankje en hapje worden gespeeld.

 

LEES MEER

Kolonisten Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


U gaat net als in het bordspel dorpen en steden bouwen door zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen Dit doet u met onze tablet met GPS verschillende locaties in het centrum af te gaan. Hoe meer steden en dorpen, hoe meer punten het u oplevert maar let op: er zijn meer wegen die naar Catan Rome leiden.

LEES MEER

Gekkenhuis!
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Dit uitje is ideaal voor vrijgezellenfeesten of als teamuitje want gekte is gegarandeerd.  Hilarische opdrachten & pittige uitdagingen maken dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. En om daar helemaal  zeker van te zijn krijgen jullie een camera mee om alle avonturen mee op te nemen!

LEES MEER

Moord Hotel - Virtual Reality Game
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


Een Virtual Reality Moordspel in een setting van gastvrijheid, drankjes en hapjes.  In het VR Moordspel staan jullie voor de uitdaging om samen te werken en deze gruwelijke moord op te lossen. Dit spannende spel is te spelen op een locatie naar wens en bovendien makkelijk te combineren met een lunch, diner of borrel.

LEES MEER

Narcos Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


De buurt wordt geterroriseerd door een beruchte drugsbende. U gaat in teams aan de slag en infiltreert als undercover agent in het drugsnetwerk van de Carlos E. om deze van binnenuit op te rollen. Met behulp van een tablet met GPS gaat u een aantal puzzels oplossen die moeten leiden tot de arrestatie van de bendeleden.

LEES MEER

De GROTE Collegaquiz
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u uw collega's beter leren kennen dan ooit tevoren! Beantwoord op gevarieerde vragen over uw bedrijf & collega's en kom ondertussen op de leukste plekjes van de stad.

LEES MEER

Moord in de Stad

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Teamwork en teambuilding dat is waar het bij dit spannende uitje om draait. U ontvangt het politiedossier en neemt het heft in handen. Leuke opdrachten en onverwachtse puzzels brengen u steeds dichter bij een moordenaar die zich ongrijpbaar waant...

LEES MEER

Sherlock Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


In de tijd van Sherlock Holmes ging al het detectivewerk nog met de hand maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! U gaat met een tablet de stad in om een heuse moord op te lossen en maakt gebruik van alle onderzoeksmogelijkheden die de moderne tijd met zich meebrengt.

LEES MEER

Expeditie Robinson
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Bij dit bedrijfsuitje doen we het radicaal anders. We gaan namelijk uw overlevingsvaardigheden testen! U bent gestrand en neemt het in een reeks spannende en uitdagende opdrachten op tegen het concurrerende kamp.  Inclusief o.a. de jaagproef, de uithoudingsproef en natuurlijk de beruchte eetproef!

LEES MEER

Hunted Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Net als in het bekende televisieprogramma wordt er in dit tabletspel gejaagd en gevlucht. Blijf uit handen van de speciale opsporingdienst en voer ondertussen uitdagende opdrachten uit in het centrum van een stad naar keuze. Het jachtseizoen is geopend!

LEES MEER

Picture That!

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Met een Polaroidcamera en je eigen telefoon speel je in groepsverband de leukste foto-opdrachten.  Hoe zou jij bijvoorbeeld op creatieve wijze enkele oudhollandse spreekwoorden op beeld zetten?

LEES MEER

Stadquiz te Voet
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Na deze middag ken je de stad op je duimpje, want onze stadquiz brengt je op de  leukste plekjes! Ondertussen krijg je een flink aantal afwisselende opdrachten en vragen voor de kiezen. Of je de stad nu al door en door kent of je er voor het eerste komt, dit teamuitje staat garant voor een gezellige middag.

LEES MEER

ALOHA

Aloha Events is een enthousiast evenementenbureau actief in bijna alle grote steden in Nederland. Wij organiseren een breed scala aan uitjes. Van een bedrijfsuitje vol teambuilding tot een knettergek vrijgezellenfeest.  Wij hebben altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen!

review aloha event

Een geslaagde middag. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Sander de Bakker / Rabobank
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over.

Marieke de Groot / Delta Lloyd

Bedrijfsuitjes van 8 tot 88!

Of je nou 8 bent of 88 iedereen houdt van leuke dingen doen. Daarom hebben wij  bedrijfsuitjes voor alle leeftijden. Zoek je een actief uitje of juist iets ontspannends? Wil je een teamuitje met eten of juist alleen een spel spelen? Zoek je iets origineels of iets bekends van tv? Hoe je wensen er ook uitzien wij helpen je graag! 

Actieve uitjes

Hou je wel van een beetje actie? Dan sluiten onze actieve uitjes misschien wel perfect aan bij jou.. Wat dacht je bijvoorbeeld van Op Jacht naar de Mol. Tijdens  dit spel – ook bekend van tv- leer je, je collega’s of vrienden van een hele andere kant kennen. Een van hen is deze dag namelijk de Mol en probeert je in het geniep te belazeren. Terwijl je in teamverband een flink aantal uitdagende opdrachten tot een goed einde probeert te brengen, saboteert de Mol waar hij of zij kan.

Origineel uitje

Voor wie een originele invulling zoekt voor een teamuitje hebben wij Moord in de Stad ontwikkeld. Tijdens dit leuke uitje voor alle leeftijden gaan jullie proberen een moord op te lossen! Hierin draait het om teamwork en nemen jullie in kleine groepen de verschillende fases van het politieonderzoek kritisch door. Van het forensisch onderzoek tot aan het alibi van de verdachten. Door op de meerdere plaatsen in de stad opdrachten en puzzels juist uit te voeren zitten jullie de moordenaar vast al snel op de hielen…

Offerte aanvragen -vrijblijvend,  gratis en snel.

Geïnteresseerd in onze spellen? Schroom je niet en vraag meteen een offerte aan. Wij sturen dan zo snel mogelijk onze offerte. Vaak is dat al binnen 24 uur!  Wij bieden onze activiteiten ook aan in andere steden in de buurt zoals Rotterdam, Breda en Delft

Ons populairste bedrijfsuitje in Dordrecht

Benieuwd wat ons populairste spel is in Dordrecht? Dat is Picture That! Dit fotospel focust zich op creativiteit, humor en teambuilding. In diverse groepjes gaan jullie gewapend met een polaroidcamera de strijd aan. In je eigen tempo voer je  zoveel mogelijk opdrachten uit zoals bijvoorbeeld het vastleggen van spreekwoorden of het maken van een originele foto met een local. Ook de hoogtepunten van Dordrecht komen voorbij en we sluiten af met een drankje en prijsuitreiking in een gezellig café. 

Teambuilding en Diner in Dordrecht

Het zit er natuurlijk dik in dat je na een paar uur strijden met je collega’s, vrienden of familie een flinke trek en dorst hebt ontwikkeld. Gelukkig hebben we daar bij Aloha Events een oplossing voor bedacht en staan we in contact met Dordrecht’s leukste restaurants en cafés. Hier kunnen jullie  van een lekkere lunch, diner of borrel genieten.  Op basis van jouw wensen regelen wij dan alles van A tot Z.

Vrijgezellenfeesten in Dordrecht

Ben je op zoek naar een onvergetelijk vrijgezellenuitje vol met  gedenkwaardige en lachwekkende activiteiten? Dan is Gekkenhuis voor jullie gemaakt. Lukt het je bijvoorbeeld om een selfie met een vlieg te maken en durf je ouders op straat te vragen of hun kind te koop is?  Ga in teams de strijd tegen elkaar aan en probeer de anderen te overtreffen. Hopelijk kun je de schaamte een beetje loslaten, anders wordt het een pittige dag.