geweldig bedrijfsuitje in Ede?

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen bij een geslaagde invulling voor hun bedrijfsuitje, groepsuitje of familiedag. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

VIND UITJE BEL NU

Teamuitjes in EDE met een lach

Bedrijfsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten… je kan het zo gek niet verzinnen of wij organiseren het in en rond Ede. Met onze ruime ervaring en groot enthousiasme toveren wij keer op keer een lach op het gezicht van onze klanten.

Benieuwd hoe we ook een lach op jouw gezicht toveren?  Bekijk ons aanbod aan uitjes in Ede en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De Alleskunner (Binnenspel)
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Gebaseerd op het populaire televisieprogramma 'De Alleskunner´ speel je een groot aantal gevarieerde opdrachten mét en tegen je collega's. Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en kan onder het genot van een drankje en hapje worden gespeeld.

 

LEES MEER

Expeditie Robinson
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Bij dit bedrijfsuitje doen we het radicaal anders. We gaan namelijk uw overlevingsvaardigheden testen! U bent gestrand en neemt het in een reeks spannende en uitdagende opdrachten op tegen het concurrerende kamp.  Inclusief o.a. de jaagproef, de uithoudingsproef en natuurlijk de beruchte eetproef!

LEES MEER

Moord in de Stad

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Teamwork en teambuilding dat is waar het bij dit spannende uitje om draait. U ontvangt het politiedossier en neemt het heft in handen. Leuke opdrachten en onverwachtse puzzels brengen u steeds dichter bij een moordenaar die zich ongrijpbaar waant...

LEES MEER

Sherlock Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


In de tijd van Sherlock Holmes ging al het detectivewerk nog met de hand maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! U gaat met een tablet de stad in om een heuse moord op te lossen en maakt gebruik van alle onderzoeksmogelijkheden die de moderne tijd met zich meebrengt.

LEES MEER

Picture That!

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Met een Polaroidcamera en je eigen telefoon speel je in groepsverband de leukste foto-opdrachten.  Hoe zou jij bijvoorbeeld op creatieve wijze enkele oudhollandse spreekwoorden op beeld zetten?

LEES MEER

De GROTE Collegaquiz
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u uw collega's beter leren kennen dan ooit tevoren! Beantwoord op gevarieerde vragen over uw bedrijf & collega's en kom ondertussen op de leukste plekjes van de stad.

LEES MEER

Op Jacht naar de Mol
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Kent u uw vrienden en collega's wel zo goed als u denkt? Tijdens dit bedrijfsuitje zoeken we het voor eens en altijd uit. Terwijl uw gezelschap een reeks uitdagingen aangaat,  is er één persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Ontmasker deze Mol zo snel mogelijk maar pas op dat u uw teamgenoten niet onterecht beschuldigt.

LEES MEER

Casa de Dinero - Virtual Reality Escape Room
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


In dit spannende Virtual Reality spel beroof je de Spaanse Munt en probeer je uit handen te blijven van de politie. Oplossend vermogen, teamwork en creativiteit is waar het om draait in dit uitje om nooit te vergeten!

LEES MEER

Hunted Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Net als in het bekende televisieprogramma wordt er in dit tabletspel gejaagd en gevlucht. Blijf uit handen van de speciale opsporingdienst en voer ondertussen uitdagende opdrachten uit in het centrum van een stad naar keuze. Het jachtseizoen is geopend!

LEES MEER

Spel & Restaurant

Vanaf €49,50 (p.p. excl. BTW)


Wist u dat wij al onze spellen in combinatie met een lunch of diner in een goed restaurant aanbieden? Dat is dus het beste van twee werelden. Geen gedoe met reserveringen of haast omdat het programma uitloopt. Wij regelen het voor u tot in de puntjes.

LEES MEER

Gekkenhuis!
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Dit uitje is ideaal voor vrijgezellenfeesten of als teamuitje want gekte is gegarandeerd.  Hilarische opdrachten & pittige uitdagingen maken dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. En om daar helemaal  zeker van te zijn krijgen jullie een camera mee om alle avonturen mee op te nemen!

LEES MEER

Narcos Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


De buurt wordt geterroriseerd door een beruchte drugsbende. U gaat in teams aan de slag en infiltreert als undercover agent in het drugsnetwerk van de Carlos E. om deze van binnenuit op te rollen. Met behulp van een tablet met GPS gaat u een aantal puzzels oplossen die moeten leiden tot de arrestatie van de bendeleden.

LEES MEER

Kolonisten Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


U gaat net als in het bordspel dorpen en steden bouwen door zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen Dit doet u met onze tablet met GPS verschillende locaties in het centrum af te gaan. Hoe meer steden en dorpen, hoe meer punten het u oplevert maar let op: er zijn meer wegen die naar Catan Rome leiden.

LEES MEER

Stadquiz te Voet
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Na deze middag ken je de stad op je duimpje, want onze stadquiz brengt je op de  leukste plekjes! Ondertussen krijg je een flink aantal afwisselende opdrachten en vragen voor de kiezen. Of je de stad nu al door en door kent of je er voor het eerste komt, dit teamuitje staat garant voor een gezellige middag.

LEES MEER

Moord Hotel - Virtual Reality Game
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


Een Virtual Reality Moordspel in een setting van gastvrijheid, drankjes en hapjes.  In het VR Moordspel staan jullie voor de uitdaging om samen te werken en deze gruwelijke moord op te lossen. Dit spannende spel is te spelen op een locatie naar wens en bovendien makkelijk te combineren met een lunch, diner of borrel.

LEES MEER

Teamuitjes in EDE in alle soorten en maten

Ben je op zoek naar een leuk teamuitje in Ede of in de directe omgeving? Wij hebben diverse uitjes voor jong en oud en voor grote en kleine groepen. Vanzelfsprekend zijn jouw wensen leidend dus passen we onze teamactiviteiten graag aan naar jouw ideeën. Je bepaalt dus bijvoorbeeld bijvoorbeeld zelf de begintijd en of er nog geborreld of gedineerd gaat worden.  

Natuurlijk staan we telefonisch en per mail tot je beschikking bij het kiezen van het uitje dat het beste bij jullie past. Om je alvast een idee te geven van wat we zelf leuk vinden om te doen in Ede, geeft onze spelbegeleider Joeri hieronder zijn persoonlijke top 4.

Personeelsuitje Ede?  Picture That!

Bij personeelsuitjes zie je dat de groep vaak uit een heel divers soort personen bestaat. Zo is er dan bijvoorbeeld de fanatiekeling die uit de startblokken schiet, zijn collega’s opjut en het liefst ook nog de discussie aangaat over de puntenverdeling.

Daartegenover staat dan de collega voor wie het allemaal niet zo hoeft en die er een wel érg ontspannen instelling op nahoudt. Vergelijkbare verschillen zien we terugkomen in de leeftijd van de deelnemers en hun interesses.

In zo´n geval kan het lastig zijn om tot een activiteit te komen voor een teamuitje dat bij iedereen aansluit. Voor dergelijke gevallen hebben wij ons spel Picture That ontwikkeld.  Bij dit spel voer je in teams allerlei foto-opdrachten uit en daar kan je echt alle kanten mee uit. Je bepaalt namelijk zelf welke opdrachten je wel en niet uitvoert, waar je die uitvoert en hoe actief je hiermee bezig bent.

Teambuilding activiteiten Ede

Een originele teambuilding activiteit organiseren in Ede was nog nooit zo makkelijk. Bij ons spel Expeditie Robinson  speel je tal van leuke spellen, allen gebaseerd op het thema ‘Op een onbewoond eiland’

We trappen deze variant van het beroemde televisieprogramma af met het bepalen van de verschillende kampen. Nadat deze gemaakt zijn en ieder kamp zijn kleur en bandana heeft gekozen gaan we er tegenaan. Tijdens diverse originele en gevarieerde opdrachten wordt het voor eens en altijd duidelijk wie de best overlevingsskills heeft en wie zich een echte Robinson Crusoë mag noemen!

Educatief Uitje Ede

Een heel anders soort uitje is onze stadsquiz  Tijdens dit spel testen we jullie kennis van Ede. Hierbij gaan we dieper in op zaken als de historie, bijzondere gebouwen en andere wetenswaardigheden. Doormiddel van een kaart navigeer je jouw team langs de leukste plekjes van de stad. Dit uitje in Ede combineert het educatieve met het aangename!

Vrijgezellenfeest Ede

Wie een vrijgezellenfeest voor vrouwen óf voor mannen organiseert in Ede moet zeker ons krankzinnige spel ‘Gekkenhuis’ overwegen. Hierbij ga je allerlei opdrachten uitvoeren. Soms een tikkeltje gek, vaker nog compleet belachelijk.
Denk bijvoorbeeld aan het iemand op straat laten opeten van een heet pepertje, het als groep zingen van het volkslied op de markt of aan een moeder te vragen of je haar kind mag kopen.

Denk je nou bij het lezen van het bovenstaande ‘dat doe ik dus echt niet!’ ? Geen probleem want je bepaalt altijd zelf welke opdrachten je wel of niet uitvoert. Zo pas is de moeilijkheidsgraad dus altijd perfect en sluit deze het beste aan op jouw groep!

review aloha event

Een geslaagde middag. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Sander de Bakker / Rabobank
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over.

Marieke de Groot / Delta Lloyd

ALOHA

Aloha Events is een enthousiast evenementenbureau actief in bijna alle grote steden in Nederland. Wij organiseren een breed scala aan uitjes. Van een bedrijfsuitje vol teambuilding tot een knettergek vrijgezellenfeest.  Wij hebben altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen!