Geweldig Bedrijfsuitje in Groningen?

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen bij een geslaagde invulling voor hun bedrijfsuitje, groepsuitje of familiedag. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

VIND UITJE BEL NU

Onvergetelijke bedrijfsuitjes in Groningen

Speciaal voor jou organiseren wij de leukste uitjes in Groningen. Of je nu op zoek bent naar een teamuitje voor 100 man…   iets leuks wilt doen met de hele familie (inclusief oma van 75 jaar)…..   of een vrijgezellendag plant om nooit meer te vergeten.  Wij hebben het in huis!

Kies het spelprogramma dat je het meest aanspreekt en vraag geheel vrijblijvend een offerte op. Wij komen dan binnen 24 uur met een concreet voorstel.

Op Jacht naar de Mol
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Kent u uw vrienden en collega's wel zo goed als u denkt? Tijdens dit bedrijfsuitje zoeken we het voor eens en altijd uit. Terwijl uw gezelschap een reeks uitdagingen aangaat,  is er één persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Ontmasker deze Mol zo snel mogelijk maar pas op dat u uw teamgenoten niet onterecht beschuldigt.

LEES MEER

De Alleskunner (Binnenspel)
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Gebaseerd op het populaire televisieprogramma 'De Alleskunner´ speel je een groot aantal gevarieerde opdrachten mét en tegen je collega's. Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en kan onder het genot van een drankje en hapje worden gespeeld.

 

LEES MEER

Gekkenhuis!
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Dit uitje is ideaal voor vrijgezellenfeesten of als teamuitje want gekte is gegarandeerd.  Hilarische opdrachten & pittige uitdagingen maken dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. En om daar helemaal  zeker van te zijn krijgen jullie een camera mee om alle avonturen mee op te nemen!

LEES MEER

Expeditie Robinson
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Bij dit bedrijfsuitje doen we het radicaal anders. We gaan namelijk uw overlevingsvaardigheden testen! U bent gestrand en neemt het in een reeks spannende en uitdagende opdrachten op tegen het concurrerende kamp.  Inclusief o.a. de jaagproef, de uithoudingsproef en natuurlijk de beruchte eetproef!

LEES MEER

Picture That!

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Met een Polaroidcamera en je eigen telefoon speel je in groepsverband de leukste foto-opdrachten.  Hoe zou jij bijvoorbeeld op creatieve wijze enkele oudhollandse spreekwoorden op beeld zetten?

LEES MEER

Moord in de Stad

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Teamwork en teambuilding dat is waar het bij dit spannende uitje om draait. U ontvangt het politiedossier en neemt het heft in handen. Leuke opdrachten en onverwachtse puzzels brengen u steeds dichter bij een moordenaar die zich ongrijpbaar waant...

LEES MEER

Casa de Dinero - Virtual Reality Escape Room
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


In dit spannende Virtual Reality spel beroof je de Spaanse Munt en probeer je uit handen te blijven van de politie. Oplossend vermogen, teamwork en creativiteit is waar het om draait in dit uitje om nooit te vergeten!

LEES MEER

De GROTE Collegaquiz
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u uw collega's beter leren kennen dan ooit tevoren! Beantwoord op gevarieerde vragen over uw bedrijf & collega's en kom ondertussen op de leukste plekjes van de stad.

LEES MEER

Sherlock Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


In de tijd van Sherlock Holmes ging al het detectivewerk nog met de hand maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! U gaat met een tablet de stad in om een heuse moord op te lossen en maakt gebruik van alle onderzoeksmogelijkheden die de moderne tijd met zich meebrengt.

LEES MEER

Hunted Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Net als in het bekende televisieprogramma wordt er in dit tabletspel gejaagd en gevlucht. Blijf uit handen van de speciale opsporingdienst en voer ondertussen uitdagende opdrachten uit in het centrum van een stad naar keuze. Het jachtseizoen is geopend!

LEES MEER

Spel & Restaurant

Vanaf €49,50 (p.p. excl. BTW)


Wist u dat wij al onze spellen in combinatie met een lunch of diner in een goed restaurant aanbieden? Dat is dus het beste van twee werelden. Geen gedoe met reserveringen of haast omdat het programma uitloopt. Wij regelen het voor u tot in de puntjes.

LEES MEER

Narcos Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


De buurt wordt geterroriseerd door een beruchte drugsbende. U gaat in teams aan de slag en infiltreert als undercover agent in het drugsnetwerk van de Carlos E. om deze van binnenuit op te rollen. Met behulp van een tablet met GPS gaat u een aantal puzzels oplossen die moeten leiden tot de arrestatie van de bendeleden.

LEES MEER

Kolonisten Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


U gaat net als in het bordspel dorpen en steden bouwen door zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen Dit doet u met onze tablet met GPS verschillende locaties in het centrum af te gaan. Hoe meer steden en dorpen, hoe meer punten het u oplevert maar let op: er zijn meer wegen die naar Catan Rome leiden.

LEES MEER

Stadquiz te Voet
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Na deze middag ken je de stad op je duimpje, want onze stadquiz brengt je op de  leukste plekjes! Ondertussen krijg je een flink aantal afwisselende opdrachten en vragen voor de kiezen. Of je de stad nu al door en door kent of je er voor het eerste komt, dit teamuitje staat garant voor een gezellige middag.

LEES MEER

Moord Hotel - Virtual Reality Game
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


Een Virtual Reality Moordspel in een setting van gastvrijheid, drankjes en hapjes.  In het VR Moordspel staan jullie voor de uitdaging om samen te werken en deze gruwelijke moord op te lossen. Dit spannende spel is te spelen op een locatie naar wens en bovendien makkelijk te combineren met een lunch, diner of borrel.

LEES MEER
review aloha event

Een geslaagde middag. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Sander de Bakker / Rabobank
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over.

Marieke de Groot / Delta Lloyd

ALOHA

Aloha Events is een enthousiast evenementenbureau actief in bijna alle grote steden in Nederland. Wij organiseren een breed scala aan uitjes. Van een bedrijfsuitje vol teambuilding tot een knettergek vrijgezellenfeest.  Wij hebben altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen!

Bedrijfsuitjes in Groningen voor iedereen

Ben je op zoek naar een leuk uitje voor jong en oud? Bij Aloha Events kun je voor alles en iedereen terecht. Collega’s; vrienden; een vrijgezellendagje; 65+’ers; tieners; zelfs Randstedelingen staan we toe. Kies een van de uiteenlopende activiteiten die bij je groep past en we zorgen ervoor dat je een gezellige dag beleeft.

 

Actieve quiz over Groningen

Groningen staat bekend om de Martinitoren, het prachtige Hoofdstation en het studentenleven, maar wat weten jullie nog meer van de stad? Welke wijk heeft bijvoorbeeld de meeste inwoners en welke de minste? Uit welk land komt de architect van het opvallende Groninger museum. Tijdens de Stadsquiz te voet word je in groepjes naar allerlei mooie plekjes in de stad geleid om opdrachten uit te voeren en vragen te beantwoorden. Het team dat de meeste punten weet te verzamelen gaat er -behalve de eeuwige roem- met een leuke prijs vandoor. Durf jij het aan? Leerzaam en goed voor de teambuilding.

Teambuilding Groningen

Niets gaat boven Groningen, maar er is wel een hoop in Groningen. Een molshoop om precies te zijn. Voer bij het teamuitje Op Jacht naar de Mol een aantal teambuilding activiteiten uit in groepsverband, terwijl één teamlid de boel probeert te saboteren. Kunnen jullie erachter komen wie dit is of wordt een persoon onterecht van alles beschuldigd? Je ontdekt het tijdens dit originele bedrijfsuitje.

GPS-spel in Groningen

Een digitaal teamuitje in Groningen? Check! Ga met een tablet met GPS door Groningen heen om opdrachten uit te voeren tijdens een van onze Tabletgames. Word bijvoorbeeld tijdens Hostage naar de mooiste plekjes van de stad geleid om 8 bekende Nederlanders te bevrijden van de geniale gek ‘Dr. X’. Het is jullie taak om met behulp van de aanwijzingen de schurk te slim af te zijn. Je werkt in teamverband dus het is belangrijk om behalve Dr. X ook de andere teams te snel af te zijn.

Teamuitje Groningen in combinatie met lunch of diner

Wil je na of voor het spel nog iets eten in Groningen? Geen probleem; Aloha Events regelt het voor je. We staan in contact met een aantal leuke restaurants en cafés zodat je zelf niet na hoeft te denken over reserveringen. Het enige wat we hoeven te weten zijn eventuele allergieën en verdere wensen.


Boek je teamuitje in Groningen bij Aloha Events

Ben je nog niet genoeg geïnformeerd? Kijk bij de spellen en vraag een vrijblijvende offerte aan, of stuur ons even een mailtje met je vraag naar [email protected]. We zijn erg flexibel qua tijden en locaties, dus wees niet bang om iets voor te stellen wat niet op de site te vinden is. Dan kijken we of er iets te regelen is. We zien jullie graag snel in Groningen!