geweldig teamuitje in Haarlem?

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen bij een geslaagde invulling voor hun bedrijfsuitje, groepsuitje of familiedag. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

VIND UITJE BEL NU

DE LEUKSTE UITJES IN HAARLEM

Leer je collega’s, vrienden en familie nóg beter kennen met de groepsuitjes van Aloha Events! Wij organiseren een breed scala aan uitjes in Haarlem voor groepen vanaf 12 personen. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag of gewoon als gezellig groepsuitje met vrienden. Tussen onze uitjes vind je altijd wel iets dat bij jouw wensen aansluit. En wil je het toch net even anders? Geen probleem! Wij denken graag met je mee om jouw groepsuitje in Haarlem tot een succes te maken!

Kolonisten Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


U gaat net als in het bordspel dorpen en steden bouwen door zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen Dit doet u met onze tablet met GPS verschillende locaties in het centrum af te gaan. Hoe meer steden en dorpen, hoe meer punten het u oplevert maar let op: er zijn meer wegen die naar Catan Rome leiden.

LEES MEER

Picture That!

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Met een Polaroidcamera en je eigen telefoon speel je in groepsverband de leukste foto-opdrachten.  Hoe zou jij bijvoorbeeld op creatieve wijze enkele oudhollandse spreekwoorden op beeld zetten?

LEES MEER

De Alleskunner (Binnenspel)
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Gebaseerd op het populaire televisieprogramma 'De Alleskunner´ speel je een groot aantal gevarieerde opdrachten mét en tegen je collega's. Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en kan onder het genot van een drankje en hapje worden gespeeld.

 

LEES MEER

Gekkenhuis!
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Dit uitje is ideaal voor vrijgezellenfeesten of als teamuitje want gekte is gegarandeerd.  Hilarische opdrachten & pittige uitdagingen maken dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. En om daar helemaal  zeker van te zijn krijgen jullie een camera mee om alle avonturen mee op te nemen!

LEES MEER

Moord in de Stad

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Teamwork en teambuilding dat is waar het bij dit spannende uitje om draait. U ontvangt het politiedossier en neemt het heft in handen. Leuke opdrachten en onverwachtse puzzels brengen u steeds dichter bij een moordenaar die zich ongrijpbaar waant...

LEES MEER

Casa de Dinero - Virtual Reality Escape Room
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


In dit spannende Virtual Reality spel beroof je de Spaanse Munt en probeer je uit handen te blijven van de politie. Oplossend vermogen, teamwork en creativiteit is waar het om draait in dit uitje om nooit te vergeten!

LEES MEER

De GROTE Collegaquiz
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u uw collega's beter leren kennen dan ooit tevoren! Beantwoord op gevarieerde vragen over uw bedrijf & collega's en kom ondertussen op de leukste plekjes van de stad.

LEES MEER

Sherlock Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


In de tijd van Sherlock Holmes ging al het detectivewerk nog met de hand maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! U gaat met een tablet de stad in om een heuse moord op te lossen en maakt gebruik van alle onderzoeksmogelijkheden die de moderne tijd met zich meebrengt.

LEES MEER

Op Jacht naar de Mol
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Kent u uw vrienden en collega's wel zo goed als u denkt? Tijdens dit bedrijfsuitje zoeken we het voor eens en altijd uit. Terwijl uw gezelschap een reeks uitdagingen aangaat,  is er één persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Ontmasker deze Mol zo snel mogelijk maar pas op dat u uw teamgenoten niet onterecht beschuldigt.

LEES MEER

Expeditie Robinson
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Bij dit bedrijfsuitje doen we het radicaal anders. We gaan namelijk uw overlevingsvaardigheden testen! U bent gestrand en neemt het in een reeks spannende en uitdagende opdrachten op tegen het concurrerende kamp.  Inclusief o.a. de jaagproef, de uithoudingsproef en natuurlijk de beruchte eetproef!

LEES MEER

Stadquiz te Voet
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Na deze middag ken je de stad op je duimpje, want onze stadquiz brengt je op de  leukste plekjes! Ondertussen krijg je een flink aantal afwisselende opdrachten en vragen voor de kiezen. Of je de stad nu al door en door kent of je er voor het eerste komt, dit teamuitje staat garant voor een gezellige middag.

LEES MEER

Narcos Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


De buurt wordt geterroriseerd door een beruchte drugsbende. U gaat in teams aan de slag en infiltreert als undercover agent in het drugsnetwerk van de Carlos E. om deze van binnenuit op te rollen. Met behulp van een tablet met GPS gaat u een aantal puzzels oplossen die moeten leiden tot de arrestatie van de bendeleden.

LEES MEER

Moord Hotel - Virtual Reality Game
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


Een Virtual Reality Moordspel in een setting van gastvrijheid, drankjes en hapjes.  In het VR Moordspel staan jullie voor de uitdaging om samen te werken en deze gruwelijke moord op te lossen. Dit spannende spel is te spelen op een locatie naar wens en bovendien makkelijk te combineren met een lunch, diner of borrel.

LEES MEER

Hunted Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Net als in het bekende televisieprogramma wordt er in dit tabletspel gejaagd en gevlucht. Blijf uit handen van de speciale opsporingdienst en voer ondertussen uitdagende opdrachten uit in het centrum van een stad naar keuze. Het jachtseizoen is geopend!

LEES MEER

Spel & Restaurant

Vanaf €49,50 (p.p. excl. BTW)


Wist u dat wij al onze spellen in combinatie met een lunch of diner in een goed restaurant aanbieden? Dat is dus het beste van twee werelden. Geen gedoe met reserveringen of haast omdat het programma uitloopt. Wij regelen het voor u tot in de puntjes.

LEES MEER
review aloha event

Een geslaagde middag. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Sander de Bakker / Rabobank
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over.

Marieke de Groot / Delta Lloyd

ALOHA

Aloha Events is een enthousiast evenementenbureau actief in bijna alle grote steden in Nederland. Wij organiseren een breed scala aan uitjes. Van een bedrijfsuitje vol teambuilding tot een knettergek vrijgezellenfeest.  Wij hebben altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen!

De gezelligste groepsuitjes in Haarlem voor iedereen

Bij Aloha Events vind je de gezelligste groepsuitjes voor iedereen. Wij hebben namelijk activiteiten in Haarlem die leuk zijn voor verschillende leeftijden, van tieners tot 65+’ers. Dus of je nu met je collega’s, vrienden of familieleden wilt deelnemen: wij zijn er zeker van dat elke leeftijdscategorie zich vermaakt met onze uiteenlopende activiteiten. 

Avontuurlijke uitjes vol actie

Houdt jouw groep wel van wat avontuur? Dan zijn onze actieve uitjes waarmee je aan teambuilding kunt werken geschikt. Bekijk bijvoorbeeld eens onze variant van het bekende Expeditie Robinson. Bij deze activiteit ben je gestrand in Haarlem, waar onze spelbegeleider jouw team welkom heet op de afgesproken locatie. Na een uitleg van het spel is het tijd voor actie! Onder andere jullie uithoudingsvermogen, vaardigheden als jager en kennis van overleven worden op de proef gesteld. Welk team heeft de beste overlevingsskills?

Rustige uitjes om op je gemak Haarlem te ontdekken

Zoek je eerder een rustig uitje waarmee je met je vrienden of familie op jullie gemak het mooie Haarlem kunt ontdekken? Onze Stadquiz te Voet is een stadstocht waarbij jullie helemaal vrij zijn om jullie eigen tempo te bepalen. Deze activiteit bevat leuke vragen en opdrachten waarmee je Haarlem beter leert kennen. Ideaal voor een familiedag of als bedrijfsuitje!

Teambuilding in Haarlem met onze bedrijfsuitjes

Haarlem staat bekend als een van de mooiste steden van Nederland. En dat begrijpen wij maar al te goed als we de prachtige oude bruggen, pittoreske hofjes en gezellige straatjes zien. De vele monumenten die deze historische hoofdstad van Noord-Holland kent, bevinden zich op loopafstand van elkaar. Daardoor is Haarlem ideaal voor onze bedrijfsuitjes waarmee je collega’s de stad én elkaar op een unieke manier leren kennen. 

Een van de activiteiten die uitermate geschikt is voor teambuilding in Haarlem, is de activiteit Op Jacht naar de Mol. Bij onze variant van dit bekende televisieprogramma ga je in teams een reeks spannende opdrachten met elkaar aan. Uiteraard is er één mol in het spel die deze opdrachten zo veel mogelijk probeert te saboteren. Lukt het de rest van de groep om de mol te ontmaskeren?

Teamuitjes in combinatie met een heerlijke lunch of diner

Haarlem kent vele gezellige restaurants en cafés waar je terechtkunt voor een hapje en een drankje. Ideaal om je teamuitje af te sluiten! Wil je dus de activiteiten combineren met een hapje en een drankje? Dat regelen wij graag. Wij doen zaken met de beste restaurants, waardoor we een scherp voorstel kunnen doen voor een lunch- of diner-arrangement. Laat ons weten wat jullie wensen zijn en wij gaan aan de slag om jullie groepsuitje in Haarlem tot een waar succes te maken. Geen gedoe met reserveringen; wij regelen het voor jullie tot in de puntjes!

Ga de strijd met elkaar aan met onze pubquiz in Haarlem

Een pubquiz is perfect om een gezellige avond te hebben en tegelijkertijd meer teamspirit te creëren. Ga met je vrienden of collega’s in teams de strijd tegen elkaar aan om te ontdekken wie van jullie de meeste kennis in huis heeft. Onder leiding van onze spelhost komen de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod. Van topografie tot muziek, en van kinderseries tot geschiedenis. Wil je totaal andere onderwerpen? Dat kan! Wij kunnen de exacte invulling van de pubquiz voor je aanpassen. Kies bijvoorbeeld je eigen onderwerpen, pas het aantal spelrondes aan of voeg eigen vragen toe voor een pubquiz die volledig aan jouw wensen voldoet!

De pubquiz vindt plaats op een gezellige privélocatie in Haarlem. Hier horen uiteraard ook drankjes bij, dus er zijn standaard drie drankjes per persoon inbegrepen. Wil je dit uitbreiden met extra drankjes, bittergarnituur of bijvoorbeeld een diner vooraf? Geef je wensen aan ons door en wij sturen zo snel mogelijk een offerte voor de pubquiz in Haarlem.

Beleef de leukste activiteiten met onze tabletgames

Met onze tabletgames kun je op een originele manier de leukste activiteiten in Haarlem beleven. In groepjes ga je de strijd met elkaar aan in de stad. Ieder team ontvangt een tablet met gps die jullie door de binnenstad leidt langs alle mooie plekjes. Ondertussen lossen jullie puzzels op of moeten jullie bepaalde opdrachten uitvoeren. Het groepje dat de opdrachten het beste uitvoert, gaat naar huis met een leuke prijs!

Speel bijvoorbeeld voor detective in onze Sherlock Holmes Tabletgame. In dit spel los je met je team een fictieve moord op. Het is de bedoeling dat je de fictieve moordenaar, het wapen en het motief achterhaalt door de aanwijzingen op de tablet te volgen. Geschikt voor jong en oud! 

De meeste tabletgames lenen zich goed als actief uitje in Haarlem. Zoek je een tabletgame waarbij je het wat rustiger aan kunt doen? Dan is de Kolonisten Tabletgame een geschikte activiteit. Hierbij bouwen jullie – net als bij het bekende bordspel – dorpen en steden door zo veel mogelijk grondstoffen te verzamelen. Dit doe je door aan de hand van de tablet verschillende locaties in het centrum te bezoeken. Een leuke manier van teambuilding waarbij je tegelijkertijd Haarlem ontdekt!

Boek je uitjes in Haarlem bij Aloha Events

Ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje, familie-uitje of groepsuitje met vrienden in Haarlem? Boek dan jullie uitje bij Aloha Events. Wij doen er alles aan om van jullie activiteit een succes te maken. Neem contact met ons op om je wensen door te geven, zodat wij een passend arrangement kunnen bieden. We vertellen graag over de mogelijkheden van onze teambuilding activiteiten en groepsuitjes in Haarlem! Heb je al gevonden wat je zocht? Dan kun je uiteraard ook direct reserveren of een offerte aanvragen via de pagina van het betreffende uitje. We verwelkomen jullie graag bij een van onze uitjes in Haarlem! 

Wil je liever een activiteit in een andere stad? Geen probleem! Wij organiseren onze uitjes in bijna alle grote steden in Nederland. In de directe omgeving zijn dat bijvoorbeeld  Amsterdam, Alkmaar en Leiden