Memorabel teamuitje in Leiden?

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen bij een geslaagde invulling voor hun bedrijfsuitje, groepsuitje of familiedag. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

VIND UITJE BEL NU

Onvergetelijke uitjes in Leiden

Bedrijfsuitjes, teamuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten, bedrijfsborrels & diners…. verzin maar een groepsactiviteit in Leiden en wij organiseren het.

Speciaal voor jou hebben wij de leukste spelprogramma’s ontwikkeld.   Bekijk ons aanbod en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan 

Picture That!

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Met een Polaroidcamera en je eigen telefoon speel je in groepsverband de leukste foto-opdrachten.  Hoe zou jij bijvoorbeeld op creatieve wijze enkele oudhollandse spreekwoorden op beeld zetten?

LEES MEER

Moord in de Stad

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Teamwork en teambuilding dat is waar het bij dit spannende uitje om draait. U ontvangt het politiedossier en neemt het heft in handen. Leuke opdrachten en onverwachtse puzzels brengen u steeds dichter bij een moordenaar die zich ongrijpbaar waant...

LEES MEER

Kolonisten Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


U gaat net als in het bordspel dorpen en steden bouwen door zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen Dit doet u met onze tablet met GPS verschillende locaties in het centrum af te gaan. Hoe meer steden en dorpen, hoe meer punten het u oplevert maar let op: er zijn meer wegen die naar Catan Rome leiden.

LEES MEER

De Alleskunner (Binnenspel)
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Gebaseerd op het populaire televisieprogramma 'De Alleskunner´ speel je een groot aantal gevarieerde opdrachten mét en tegen je collega's. Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en kan onder het genot van een drankje en hapje worden gespeeld.

 

LEES MEER

Narcos Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


De buurt wordt geterroriseerd door een beruchte drugsbende. U gaat in teams aan de slag en infiltreert als undercover agent in het drugsnetwerk van de Carlos E. om deze van binnenuit op te rollen. Met behulp van een tablet met GPS gaat u een aantal puzzels oplossen die moeten leiden tot de arrestatie van de bendeleden.

LEES MEER

Gekkenhuis!
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Dit uitje is ideaal voor vrijgezellenfeesten of als teamuitje want gekte is gegarandeerd.  Hilarische opdrachten & pittige uitdagingen maken dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. En om daar helemaal  zeker van te zijn krijgen jullie een camera mee om alle avonturen mee op te nemen!

LEES MEER

Casa de Dinero - Virtual Reality Escape Room
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


In dit spannende Virtual Reality spel beroof je de Spaanse Munt en probeer je uit handen te blijven van de politie. Oplossend vermogen, teamwork en creativiteit is waar het om draait in dit uitje om nooit te vergeten!

LEES MEER

De GROTE Collegaquiz
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u uw collega's beter leren kennen dan ooit tevoren! Beantwoord op gevarieerde vragen over uw bedrijf & collega's en kom ondertussen op de leukste plekjes van de stad.

LEES MEER

Op Jacht naar de Mol
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Kent u uw vrienden en collega's wel zo goed als u denkt? Tijdens dit bedrijfsuitje zoeken we het voor eens en altijd uit. Terwijl uw gezelschap een reeks uitdagingen aangaat,  is er één persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Ontmasker deze Mol zo snel mogelijk maar pas op dat u uw teamgenoten niet onterecht beschuldigt.

LEES MEER

Sherlock Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


In de tijd van Sherlock Holmes ging al het detectivewerk nog met de hand maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! U gaat met een tablet de stad in om een heuse moord op te lossen en maakt gebruik van alle onderzoeksmogelijkheden die de moderne tijd met zich meebrengt.

LEES MEER

Hunted Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Net als in het bekende televisieprogramma wordt er in dit tabletspel gejaagd en gevlucht. Blijf uit handen van de speciale opsporingdienst en voer ondertussen uitdagende opdrachten uit in het centrum van een stad naar keuze. Het jachtseizoen is geopend!

LEES MEER

Spel & Restaurant

Vanaf €49,50 (p.p. excl. BTW)


Wist u dat wij al onze spellen in combinatie met een lunch of diner in een goed restaurant aanbieden? Dat is dus het beste van twee werelden. Geen gedoe met reserveringen of haast omdat het programma uitloopt. Wij regelen het voor u tot in de puntjes.

LEES MEER

Stadquiz te Voet
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Na deze middag ken je de stad op je duimpje, want onze stadquiz brengt je op de  leukste plekjes! Ondertussen krijg je een flink aantal afwisselende opdrachten en vragen voor de kiezen. Of je de stad nu al door en door kent of je er voor het eerste komt, dit teamuitje staat garant voor een gezellige middag.

LEES MEER

Expeditie Robinson
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Bij dit bedrijfsuitje doen we het radicaal anders. We gaan namelijk uw overlevingsvaardigheden testen! U bent gestrand en neemt het in een reeks spannende en uitdagende opdrachten op tegen het concurrerende kamp.  Inclusief o.a. de jaagproef, de uithoudingsproef en natuurlijk de beruchte eetproef!

LEES MEER

Moord Hotel - Virtual Reality Game
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


Een Virtual Reality Moordspel in een setting van gastvrijheid, drankjes en hapjes.  In het VR Moordspel staan jullie voor de uitdaging om samen te werken en deze gruwelijke moord op te lossen. Dit spannende spel is te spelen op een locatie naar wens en bovendien makkelijk te combineren met een lunch, diner of borrel.

LEES MEER
review aloha event

Een geslaagde middag. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Sander de Bakker / Rabobank
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over.

Marieke de Groot / Delta Lloyd

ALOHA

Aloha Events is een enthousiast evenementenbureau actief in bijna alle grote steden in Nederland. Wij organiseren een breed scala aan uitjes. Van een bedrijfsuitje vol teambuilding tot een knettergek vrijgezellenfeest.  Wij hebben altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen!

De leukste teamuitjes in Leiden voor alle leeftijden

Teamuitjes voor jong en oud, dat is ons motto. Daarom organiseren wij een groot aantal aan leuke activiteiten in en rondom Leiden. Zo weten we zeker dat er altijd iets passends voor jouw groep bij zit. Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op als je er niet helemaal uitkomt. Dan helpen wij je verder.

Actieve teamuitjes in Leiden

Kan het je niet snel té avontuurlijk zijn? Dan zijn onze avontuurlijke uitjes vast iets voor jou. Tijdens onze spannende activiteiten gooi je de beuk er in en ja je op tal van manieren de strijd aan met de andere teams.  Zo hebben we bijvoorbeeld Expeditie Robinson. voor je in petto.  Net als in het zeer populaire televisieprogramma  speel je gevarieerde opdrachten rondom het thema ‘op een onbewoond eiland’ Wie is er de beste jager? Wie heeft de sterkste maag en durft de eetproef aan?  Wie vindt er zelfs in de asfalt jungle die Leiden heet de meeste exotische items?

Ontspannend teamuitjes in Leiden

Pak je het liever wat relaxter aan? Bij de Stadquiz te Voet bepaal je, je eigen tempo en ligt de nadruk meer op teambuilding en kennis! Tijdens dit culturele uitje leer je Leiden een stuk beter kennen en testen we tegelijkertijd wat jullie al van de sleutelstad weten.

Moord in de Stad – Ons meest populaire teamuitje

Ben je benieuwd welk uitje wij aanraden?  Moord in de Stad. is onze favoriet! Tijdens dit originele spel gaan jullie als detective de binnenstad in om een brute moord op te lossen.  Met een politiedossier en een aantal ludieke detective-items in de hand ga je de hele stad door om puzzels en opdrachten uit te voeren.  Beantwoord de belangrijke vragen uit het politiedossier en kom steeds dichter bij het het oplossen van deze spannende moord!

Teamuitje met Diner in Leiden

Na een leuke activiteit is er niets lekkerder dan wat bitterballen of zelfs een heel diner. Dat regelen wij graag voor jou!  Afhankelijk van je wensen kunnen wij een geheel vrijblijvend aanbod doen voor een lekkere lunch, diner of borrel We maken het net zo gek (of juist niet) als jij wil dus voor ieder budget is er wel iets mogelijk. Niet alleen kennen wij in Leiden de  lekkerste restaurants en de gezelligste cafés, ook is ons aanbod vaak gunstiger dan wanneer je zelf aan de gang gaat.

Vrijgezellenfeesten in Leiden

Wie een memorabel vrijgezellenfeest zoekt is bij ons op het goede adres. Met ons spel Gekkenhuis hebben wij van menig vrijgezellenfeest  al een dag om nooit te vergeten gemaakt. Met een polaroidcamera in aanslag gaan jullie Leiden in om de meeste rare en belachelijke opdrachten uit te voeren.  Wie durft uit volle borst het Wilhelmus te zitten op de Markt en wie eet er zonder blikken of blozen een heet pepertje op? Over deze dag wordt nog lang nagepraat!

Snel een offerte voor jouw teamuitje in Leiden

Bij Aloha Events houden we van lekker snel.  We streven er naar om iedere vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Vraag daarom nu vrijblijvende een offerte aan voor een teamuitje naar keuze, dan heb je in no-time ons aanbod in je postvak.