geweldig BEDRIJFSuitje in NIJMEGEN?

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen bij een geslaagde invulling voor hun bedrijfsuitje, groepsuitje of familiedag. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

VIND UITJE BEL NU

DIT ZIJN ONZE BEDRIJFSUITJES IN NIJMEGEN

Benieuwd naar al onze uitjes in Nijmegen? Hieronder vind je alle teamuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten…   en nog veel meer overzichtelijk bij elkaar!

Vind het programma dat het beste aansluit bij jouw groep en vraag onze vrijblijvende offerte aan.

Moord in de Stad

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Teamwork en teambuilding dat is waar het bij dit spannende uitje om draait. U ontvangt het politiedossier en neemt het heft in handen. Leuke opdrachten en onverwachtse puzzels brengen u steeds dichter bij een moordenaar die zich ongrijpbaar waant...

LEES MEER

Sherlock Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


In de tijd van Sherlock Holmes ging al het detectivewerk nog met de hand maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! U gaat met een tablet de stad in om een heuse moord op te lossen en maakt gebruik van alle onderzoeksmogelijkheden die de moderne tijd met zich meebrengt.

LEES MEER

De Alleskunner (Binnenspel)
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Gebaseerd op het populaire televisieprogramma 'De Alleskunner´ speel je een groot aantal gevarieerde opdrachten mét en tegen je collega's. Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en kan onder het genot van een drankje en hapje worden gespeeld.

 

LEES MEER

Op Jacht naar de Mol
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Kent u uw vrienden en collega's wel zo goed als u denkt? Tijdens dit bedrijfsuitje zoeken we het voor eens en altijd uit. Terwijl uw gezelschap een reeks uitdagingen aangaat,  is er één persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Ontmasker deze Mol zo snel mogelijk maar pas op dat u uw teamgenoten niet onterecht beschuldigt.

LEES MEER

Expeditie Robinson
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Bij dit bedrijfsuitje doen we het radicaal anders. We gaan namelijk uw overlevingsvaardigheden testen! U bent gestrand en neemt het in een reeks spannende en uitdagende opdrachten op tegen het concurrerende kamp.  Inclusief o.a. de jaagproef, de uithoudingsproef en natuurlijk de beruchte eetproef!

LEES MEER

Picture That!

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Met een Polaroidcamera en je eigen telefoon speel je in groepsverband de leukste foto-opdrachten.  Hoe zou jij bijvoorbeeld op creatieve wijze enkele oudhollandse spreekwoorden op beeld zetten?

LEES MEER

Gekkenhuis!
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Dit uitje is ideaal voor vrijgezellenfeesten of als teamuitje want gekte is gegarandeerd.  Hilarische opdrachten & pittige uitdagingen maken dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. En om daar helemaal  zeker van te zijn krijgen jullie een camera mee om alle avonturen mee op te nemen!

LEES MEER

Casa de Dinero - Virtual Reality Escape Room
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


In dit spannende Virtual Reality spel beroof je de Spaanse Munt en probeer je uit handen te blijven van de politie. Oplossend vermogen, teamwork en creativiteit is waar het om draait in dit uitje om nooit te vergeten!

LEES MEER

De GROTE Collegaquiz
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u uw collega's beter leren kennen dan ooit tevoren! Beantwoord op gevarieerde vragen over uw bedrijf & collega's en kom ondertussen op de leukste plekjes van de stad.

LEES MEER

Hunted Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Net als in het bekende televisieprogramma wordt er in dit tabletspel gejaagd en gevlucht. Blijf uit handen van de speciale opsporingdienst en voer ondertussen uitdagende opdrachten uit in het centrum van een stad naar keuze. Het jachtseizoen is geopend!

LEES MEER

Spel & Restaurant

Vanaf €49,50 (p.p. excl. BTW)


Wist u dat wij al onze spellen in combinatie met een lunch of diner in een goed restaurant aanbieden? Dat is dus het beste van twee werelden. Geen gedoe met reserveringen of haast omdat het programma uitloopt. Wij regelen het voor u tot in de puntjes.

LEES MEER

Narcos Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


De buurt wordt geterroriseerd door een beruchte drugsbende. U gaat in teams aan de slag en infiltreert als undercover agent in het drugsnetwerk van de Carlos E. om deze van binnenuit op te rollen. Met behulp van een tablet met GPS gaat u een aantal puzzels oplossen die moeten leiden tot de arrestatie van de bendeleden.

LEES MEER

Kolonisten Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


U gaat net als in het bordspel dorpen en steden bouwen door zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen Dit doet u met onze tablet met GPS verschillende locaties in het centrum af te gaan. Hoe meer steden en dorpen, hoe meer punten het u oplevert maar let op: er zijn meer wegen die naar Catan Rome leiden.

LEES MEER

Stadquiz te Voet
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Na deze middag ken je de stad op je duimpje, want onze stadquiz brengt je op de  leukste plekjes! Ondertussen krijg je een flink aantal afwisselende opdrachten en vragen voor de kiezen. Of je de stad nu al door en door kent of je er voor het eerste komt, dit teamuitje staat garant voor een gezellige middag.

LEES MEER

Moord Hotel - Virtual Reality Game
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


Een Virtual Reality Moordspel in een setting van gastvrijheid, drankjes en hapjes.  In het VR Moordspel staan jullie voor de uitdaging om samen te werken en deze gruwelijke moord op te lossen. Dit spannende spel is te spelen op een locatie naar wens en bovendien makkelijk te combineren met een lunch, diner of borrel.

LEES MEER

Teamuitjes in Nijmegen: Onze favorieten

Wie een teamuitje wil organiseren komt er al snel achter dat de mogelijkheden groot zijn. Zowel hier als bij andere aanbieders. Met zoveel keuze kan het soms lastig zijn op tot de beste keuze voor jou te komen. Daarom hebben we een ervaringsdeskundige (onze spelbegeleider Kim) gevraagd om haar ervaringen te delen en jou hopelijk in de juiste richting te duwen. Lees hieronder haar tips per soort teamuitje.

Personeelsuitje Nijmegen?  Moord in de Stad!

Als spelbegeleider vind ik het altijd leuk om Moord in de Stad in Nijmegen te mogen begeleiden. Dat komt omdat ik in de praktijk gewoon zie dat mensen het leuk vinden om dit spel te spelen. In het bijzonder valt het mij op dat dit spel een wijd publiek aanspreekt. Dus zowel de fanatiekeling als de meer ontspannen deelnemer, en zowel jong als oud. 

Teambuilding activiteiten Nijmegen

Teams die meer op zoek zijn naar wat actievere activiteiten, raad ik Expeditie Robinson aan. Bij dit spel dat gebaseerd is op het bekende televisieprogramma ga je in teamverband allerlei teambuilding activiteiten aan. Dit zijn activiteiten die je in het dagelijks leven of op kantoor zeker niet tegenkomt! Zo zoeken we uit wie de sterkste maag heeft tijdens onze eetproef en onderzoeken we welk team de hoogste constructie kan maken met bamboe stokken. Bij dit spel komt er vaak een hele nieuwe kant van mensen naar boven en dat maakt het zo leuk!

Origineel Uitje Nijmegen: Tabletgame

In het centrum van Nijmegen organiseren we ook tal van tabletgames. Mijn aanrader is hier Kolonisten van Catan. Tijdens dit spel verzamel je tal van grondstoffen waarmee je vervolgens een stad probeert op te bouwen. Hierbij zijn er tal van tactieken mogelijk, waaronder ook het beroven en saboteren van de tegenpartij. Het laat zich raden dat de teams die dit spelen graag gebruik maken van deze mogelijkheid en dat zorgt voor de nodige hilariteit.

Vrijgezellenfeest Nijmegen

 ‘Gekkenhuis’ is het leukste vrijgezellenuitje in Nijmegen, zowel voor mannen als voor vrouwen. Bij dit krankzinnige spel ga je allerlei pittige opdrachten uitvoeren.  Dit kan letterlijk het eten van een pepertje zijn of bijvoorbeeld het doen van 10 push-ups op straat.

Het  leuke is dat je helemaal zelf kan bepalen welke opdrachten je  wel of niet doet zodat het altijd goed aansluit bij jouw groep. Daarnaast krijgen jullie een polaroidcamera mee zodat al jullie avonturen ook kunnen worden vastgelegd!

review aloha event

Een geslaagde middag. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Sander de Bakker / Rabobank
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over.

Marieke de Groot / Delta Lloyd

ALOHA

Aloha Events is een enthousiast evenementenbureau actief in bijna alle grote steden in Nederland. Wij organiseren een breed scala aan uitjes. Van een bedrijfsuitje vol teambuilding tot een knettergek vrijgezellenfeest.  Wij hebben altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen!