geweldig teamuitje in TILBURG?

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen bij een geslaagde invulling voor hun bedrijfsuitje, groepsuitje of familiedag. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

VIND UITJE BEL NU

De BEste bedrijfsuitjes in Tilburg

Een groepsactiviteit organiseren in Tilburg maar niet alles zelf willen regelen? Laat ons jou helpen bij het opzetten van een gelaagd event! Of je nu met 12 bent of 120 personen bent, wij hebben activiteiten bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen in alle soorten en maten. Bekijk wat we voor jou kunnen betekenen en neem direct contact met ons op. Offertes binnen 24 uur.

Expeditie Robinson
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Bij dit bedrijfsuitje doen we het radicaal anders. We gaan namelijk uw overlevingsvaardigheden testen! U bent gestrand en neemt het in een reeks spannende en uitdagende opdrachten op tegen het concurrerende kamp.  Inclusief o.a. de jaagproef, de uithoudingsproef en natuurlijk de beruchte eetproef!

LEES MEER

Gekkenhuis!
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Dit uitje is ideaal voor vrijgezellenfeesten of als teamuitje want gekte is gegarandeerd.  Hilarische opdrachten & pittige uitdagingen maken dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. En om daar helemaal  zeker van te zijn krijgen jullie een camera mee om alle avonturen mee op te nemen!

LEES MEER

Picture That!

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Met een Polaroidcamera en je eigen telefoon speel je in groepsverband de leukste foto-opdrachten.  Hoe zou jij bijvoorbeeld op creatieve wijze enkele oudhollandse spreekwoorden op beeld zetten?

LEES MEER

Hunted Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Net als in het bekende televisieprogramma wordt er in dit tabletspel gejaagd en gevlucht. Blijf uit handen van de speciale opsporingdienst en voer ondertussen uitdagende opdrachten uit in het centrum van een stad naar keuze. Het jachtseizoen is geopend!

LEES MEER

De Alleskunner (Binnenspel)
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Gebaseerd op het populaire televisieprogramma 'De Alleskunner´ speel je een groot aantal gevarieerde opdrachten mét en tegen je collega's. Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en kan onder het genot van een drankje en hapje worden gespeeld.

 

LEES MEER

Moord Hotel - Virtual Reality Game
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


Een Virtual Reality Moordspel in een setting van gastvrijheid, drankjes en hapjes.  In het VR Moordspel staan jullie voor de uitdaging om samen te werken en deze gruwelijke moord op te lossen. Dit spannende spel is te spelen op een locatie naar wens en bovendien makkelijk te combineren met een lunch, diner of borrel.

LEES MEER

Narcos Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


De buurt wordt geterroriseerd door een beruchte drugsbende. U gaat in teams aan de slag en infiltreert als undercover agent in het drugsnetwerk van de Carlos E. om deze van binnenuit op te rollen. Met behulp van een tablet met GPS gaat u een aantal puzzels oplossen die moeten leiden tot de arrestatie van de bendeleden.

LEES MEER

Kolonisten Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


U gaat net als in het bordspel dorpen en steden bouwen door zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen Dit doet u met onze tablet met GPS verschillende locaties in het centrum af te gaan. Hoe meer steden en dorpen, hoe meer punten het u oplevert maar let op: er zijn meer wegen die naar Catan Rome leiden.

LEES MEER

Stadquiz te Voet
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Na deze middag ken je de stad op je duimpje, want onze stadquiz brengt je op de  leukste plekjes! Ondertussen krijg je een flink aantal afwisselende opdrachten en vragen voor de kiezen. Of je de stad nu al door en door kent of je er voor het eerste komt, dit teamuitje staat garant voor een gezellige middag.

LEES MEER

Op Jacht naar de Mol
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Kent u uw vrienden en collega's wel zo goed als u denkt? Tijdens dit bedrijfsuitje zoeken we het voor eens en altijd uit. Terwijl uw gezelschap een reeks uitdagingen aangaat,  is er één persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Ontmasker deze Mol zo snel mogelijk maar pas op dat u uw teamgenoten niet onterecht beschuldigt.

LEES MEER

De GROTE Collegaquiz
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u uw collega's beter leren kennen dan ooit tevoren! Beantwoord op gevarieerde vragen over uw bedrijf & collega's en kom ondertussen op de leukste plekjes van de stad.

LEES MEER

Moord in de Stad

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Teamwork en teambuilding dat is waar het bij dit spannende uitje om draait. U ontvangt het politiedossier en neemt het heft in handen. Leuke opdrachten en onverwachtse puzzels brengen u steeds dichter bij een moordenaar die zich ongrijpbaar waant...

LEES MEER

Sherlock Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


In de tijd van Sherlock Holmes ging al het detectivewerk nog met de hand maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! U gaat met een tablet de stad in om een heuse moord op te lossen en maakt gebruik van alle onderzoeksmogelijkheden die de moderne tijd met zich meebrengt.

LEES MEER

Spel & Restaurant

Vanaf €49,50 (p.p. excl. BTW)


Wist u dat wij al onze spellen in combinatie met een lunch of diner in een goed restaurant aanbieden? Dat is dus het beste van twee werelden. Geen gedoe met reserveringen of haast omdat het programma uitloopt. Wij regelen het voor u tot in de puntjes.

LEES MEER

Casa de Dinero - Virtual Reality Escape Room
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


In dit spannende Virtual Reality spel beroof je de Spaanse Munt en probeer je uit handen te blijven van de politie. Oplossend vermogen, teamwork en creativiteit is waar het om draait in dit uitje om nooit te vergeten!

LEES MEER

Teamuitjes in Tilburg

Teamuitje organiseren in Tilburg maar niet weten waar je moet beginnen?

Onze spelbegeleider Joyce doorloopt hieronder de opties die zij het leukst vindt en iedereen in en rond Tilburg aanraadt.

Personeelsuitje Tilburg?  Picture That!

Als je team uit een groot aantal personen bestaat kan het soms lastig zijn om iets te kiezen dat bij iedereen aansluit. In dat geval is Picture That een goede optie. Dit is ons uitje in Tilburg met met meeste vrijheid voor de deelnemers. Dat betekent dus dat ieder team zelf bepaald hoe fanatiek ze zijn, hoeveel meter ze afleggen en welke opdrachten zij doen.

Daarnaast is Picture That simpelweg een heel leuk spel waar altijd veel gelachen wordt.  Teams gaan op pad in de binnenstad van Tilburg om allerlei foto-opdrachten uit te voeren. Vaak zijn de teams achteraf  zo enthousiast dat ze mij al hun gemaakte foto’s willen laten zien. Soms wel meer dan 100 per team!

Teambuilding activiteiten Tilburg

Een hele ander spel is Expeditie Robinson. Bij deze spannende teambuilding activiteit in het centrum van Tilburg draait alles om overleven en overlevingsvaardigheden. Wie wel een naar het beroemde televisieprogramma Expeditie Robinson heeft, weet dat helemaal niet zo makkelijk is! 

Leuk aan dit spel vindt ik dat mensen elkaar op een andere manier leren te kennen. Zo levert de zogenaamde eetproef – waarin teams bijzondere en rare etenswaar te proeven krijgen- altijd verbaasde gezichten op wanneer de stille kracht van het team zonder blikken of blozen dingen doet die anderen niet durven.

Educatief Uitje Tilburg

Tijdens de  stadsquiz  in Tilburg gooien we het weer over een hele andere boeg. Tijdens dit uitje in het hart van Tilburg ligt de focus namelijk op de stad beter te leren kennen op tal van gebieden. Ik vind het leuk om te zien hoe enthousiast mensen raken van mijn woonstad. Temeer omdat er in eerste instantie toch vaak wordt gedacht dat Tilburg niet zo’n bijzondere stad is. Niet waar dus!

Vrijgezellenfeest Tilburg

Het zal je niet verbazen dat wij in Brabant wel van gekkigheid houden! Speciaal voor vrijgezellenfeesten (voor vrouwen óf voor mannen) hebben wij een krankzinnig leuk spel ‘Gekkenhuis’ genaamd. Het is de bedoeling dat alle vrijgezellenteams opdrachten uitvoeren die vaak nogal bijzonder van aard zijn.
Denk bijvoorbeeld aan het opeten van een rauwe ui of een erotisch getint gedicht over slagroom verzinnen.  In totaal zijn er meer dan 50 opdrachten, waarbij je steeds zelf bepaald wat je wel en niet leuk vindt om te doen. Daarnaast krijg je van ons een polaroidcamera mee om jullie capriolen mee te filmen.

Als ik dit uitje mag begeleiden weet ik dat het een leuke dag wordt met veel gelach!

review aloha event

Een geslaagde middag. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Sander de Bakker / Rabobank
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over.

Marieke de Groot / Delta Lloyd

ALOHA

Aloha Events is een enthousiast evenementenbureau actief in bijna alle grote steden in Nederland. Wij organiseren een breed scala aan uitjes. Van een bedrijfsuitje vol teambuilding tot een knettergek vrijgezellenfeest.  Wij hebben altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen!