geweldig BEdrijfsuitje in Utrecht?

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen bij een geslaagde invulling voor hun bedrijfsuitje, groepsuitje of familiedag. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

VIND UITJE BEL NU

Memorabele BEdrijfsuitjes in Utrecht

In het mooie Utrecht organiseren wij al jarenlang de leukste groepsactiviteiten. Bedrijfsuitjes ✓ teamuitjes ✓ familiedagen ✓ vrijgezellenfeesten ✓ borrels & diners ✓ Graag nemen we jou al het regelwerk uit handen en bezorgen we je een lach op je gezicht. Bekijk hieronder wat we voor jou kunnen betekenen en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Op Jacht naar de Mol
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Kent u uw vrienden en collega's wel zo goed als u denkt? Tijdens dit bedrijfsuitje zoeken we het voor eens en altijd uit. Terwijl uw gezelschap een reeks uitdagingen aangaat,  is er één persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Ontmasker deze Mol zo snel mogelijk maar pas op dat u uw teamgenoten niet onterecht beschuldigt.

LEES MEER

De Alleskunner (Binnenspel)
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Gebaseerd op het populaire televisieprogramma 'De Alleskunner´ speel je een groot aantal gevarieerde opdrachten mét en tegen je collega's. Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en kan onder het genot van een drankje en hapje worden gespeeld.

 

LEES MEER

Gekkenhuis!
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Dit uitje is ideaal voor vrijgezellenfeesten of als teamuitje want gekte is gegarandeerd.  Hilarische opdrachten & pittige uitdagingen maken dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. En om daar helemaal  zeker van te zijn krijgen jullie een camera mee om alle avonturen mee op te nemen!

LEES MEER

Expeditie Robinson
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Bij dit bedrijfsuitje doen we het radicaal anders. We gaan namelijk uw overlevingsvaardigheden testen! U bent gestrand en neemt het in een reeks spannende en uitdagende opdrachten op tegen het concurrerende kamp.  Inclusief o.a. de jaagproef, de uithoudingsproef en natuurlijk de beruchte eetproef!

LEES MEER

Picture That!

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Met een Polaroidcamera en je eigen telefoon speel je in groepsverband de leukste foto-opdrachten.  Hoe zou jij bijvoorbeeld op creatieve wijze enkele oudhollandse spreekwoorden op beeld zetten?

LEES MEER

Moord in de Stad

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Teamwork en teambuilding dat is waar het bij dit spannende uitje om draait. U ontvangt het politiedossier en neemt het heft in handen. Leuke opdrachten en onverwachtse puzzels brengen u steeds dichter bij een moordenaar die zich ongrijpbaar waant...

LEES MEER

Moord Hotel - Virtual Reality Game
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


Een Virtual Reality Moordspel in een setting van gastvrijheid, drankjes en hapjes.  In het VR Moordspel staan jullie voor de uitdaging om samen te werken en deze gruwelijke moord op te lossen. Dit spannende spel is te spelen op een locatie naar wens en bovendien makkelijk te combineren met een lunch, diner of borrel.

LEES MEER

De GROTE Collegaquiz
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u uw collega's beter leren kennen dan ooit tevoren! Beantwoord op gevarieerde vragen over uw bedrijf & collega's en kom ondertussen op de leukste plekjes van de stad.

LEES MEER

Sherlock Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


In de tijd van Sherlock Holmes ging al het detectivewerk nog met de hand maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! U gaat met een tablet de stad in om een heuse moord op te lossen en maakt gebruik van alle onderzoeksmogelijkheden die de moderne tijd met zich meebrengt.

LEES MEER

Hunted Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Net als in het bekende televisieprogramma wordt er in dit tabletspel gejaagd en gevlucht. Blijf uit handen van de speciale opsporingdienst en voer ondertussen uitdagende opdrachten uit in het centrum van een stad naar keuze. Het jachtseizoen is geopend!

LEES MEER

Spel & Restaurant

Vanaf €49,50 (p.p. excl. BTW)


Wist u dat wij al onze spellen in combinatie met een lunch of diner in een goed restaurant aanbieden? Dat is dus het beste van twee werelden. Geen gedoe met reserveringen of haast omdat het programma uitloopt. Wij regelen het voor u tot in de puntjes.

LEES MEER

Narcos Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


De buurt wordt geterroriseerd door een beruchte drugsbende. U gaat in teams aan de slag en infiltreert als undercover agent in het drugsnetwerk van de Carlos E. om deze van binnenuit op te rollen. Met behulp van een tablet met GPS gaat u een aantal puzzels oplossen die moeten leiden tot de arrestatie van de bendeleden.

LEES MEER

Kolonisten Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


U gaat net als in het bordspel dorpen en steden bouwen door zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen Dit doet u met onze tablet met GPS verschillende locaties in het centrum af te gaan. Hoe meer steden en dorpen, hoe meer punten het u oplevert maar let op: er zijn meer wegen die naar Catan Rome leiden.

LEES MEER

Stadquiz te Voet
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Na deze middag ken je de stad op je duimpje, want onze stadquiz brengt je op de  leukste plekjes! Ondertussen krijg je een flink aantal afwisselende opdrachten en vragen voor de kiezen. Of je de stad nu al door en door kent of je er voor het eerste komt, dit teamuitje staat garant voor een gezellige middag.

LEES MEER

Casa de Dinero - Virtual Reality Escape Room
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


In dit spannende Virtual Reality spel beroof je de Spaanse Munt en probeer je uit handen te blijven van de politie. Oplossend vermogen, teamwork en creativiteit is waar het om draait in dit uitje om nooit te vergeten!

LEES MEER
review aloha event

Een geslaagde middag. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Sander de Bakker / Rabobank
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over.

Marieke de Groot / Delta Lloyd

ALOHA

Aloha Events is een enthousiast evenementenbureau actief in bijna alle grote steden in Nederland. Wij organiseren een breed scala aan uitjes. Van een bedrijfsuitje vol teambuilding tot een knettergek vrijgezellenfeest.  Wij hebben altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen!

Bedrijfsuitjes in Utrecht

Uitje in Utrecht? Je bent op het goede adres! Het in Nederland centraal gelegen Utrecht kent veel mooie plekjes, zoals natuurlijk de Oudegracht, maar is er ook iets te doen? Als het aan ons ligt wel. Ben je op zoek naar een invulling voor een personeelsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Utrecht, dan kun je bij Aloha Events terecht. Kies je spel en neem contact met ons op!


Stadsquiz als personeelsuitje Utrecht

Test bijvoorbeeld je kennis over Utrecht en werk aan de teambuilding met de Stadsquiz te Voet. Je komt tijdens deze actieve quiz op de mooiste plekjes in de stad, werk in teams aan opdrachten, en waarschijnlijk leer je er ook nog het een en ander van. Weet je bijvoorbeeld welke beroemde Franse filosoof een aantal jaar in Utrecht heeft gewoond? Nee, daar ga je al!

Teambuilding in Utrecht

Als je het samenwerken en presteren helemaal zat bent kun je als originele teambuilding activiteit ook Op Jacht naar de Mol spelen. Terwijl een deel in groepsverband leuke opdrachten uitvoert om zoveel mogelijk punten te verzamelen, ben jij misschien de persoon die de boel subtiel probeert te saboteren. Komen ze erachter dat jij de mol bent of verdenken ze iemand anders?

 Digitale Teamuitjes in Utrecht

Ontdek hoe Utrecht er in de digitale wereld uitziet met onze verschillende Tabletgames. Kies voor een originele groepsactiviteit en versla je collega’s tijdens Kolonisten van Catan door straten te bouwen en grondstoffen te verzamelen terwijl je met de GPS de stad in wordt geleid om opdrachten uit te voeren. Of probeer als premiejager binnen een bepaalde tijd een aantal ontsnapte criminelen te vangen die gespeeld worden door je collega’s of vrienden tijdens het spel Hunted. De rollen worden halverwege omgedraaid zodat je ook eens voelt hoe het is om op de vlucht te zijn. Er maar even van uitgaande dat je nooit eerder in die situatie hebt gezeten.


Uitje Utrecht met eten

Denk je dat na de activiteiten de behoefte groot is om nog een drankje te doen of verstaan jullie elkaar niet meer vanwege de knorrende magen? Wij kunnen iets voor jullie regelen met een van de leuke restaurants en cafés waarmee wij in contact staan. Let er wel op dat je de allergieën en verdere behoeftes doorgeeft, dan zorgen we ervoor dat alles naar wens verzorgd wordt.

 

Boek nu jouw uitje Utrecht of een stad in de buurt

Heb je een spel gekozen reserveer dan direct via de site in de stad naar keuze of vraag een vrijblijvende offerte aan. We kunnen vervolgens de voorkeuren bespreken zoals de precieze locatie, tijden en dergelijke, om het uitje meer vorm te geven. Voor verdere vragen kun je altijd contact opnemen met [email protected]. Natuurlijk organsiseren wij ook tal van activiteiten in steden in de buurt zoals Amersfoort, Amsterdam & Den Bosch.