geweldig BEdrijfsuitje in ZOETERMEER?

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen bij een geslaagde invulling voor hun bedrijfsuitje, groepsuitje of familiedag. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

VIND UITJE BEL NU

BEKIJK AL ONZE uitjes in ZOETERMEER

In Zoetermeer organiseren wij al jarenlang de leukste uitjes. Wij nemen jou al het regelwerk uit handen of het nou gaat om een  Bedrijfsuitje ✓ teamuitje ✓ familiedag ✓ vrijgezellenfeest ✓ borrel & diner ✓

 Bekijk in het overzicht hieronder wat we voor jou kunnen betekenen en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Op Jacht naar de Mol
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Kent u uw vrienden en collega's wel zo goed als u denkt? Tijdens dit bedrijfsuitje zoeken we het voor eens en altijd uit. Terwijl uw gezelschap een reeks uitdagingen aangaat,  is er één persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Ontmasker deze Mol zo snel mogelijk maar pas op dat u uw teamgenoten niet onterecht beschuldigt.

LEES MEER

Gekkenhuis!
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Dit uitje is ideaal voor vrijgezellenfeesten of als teamuitje want gekte is gegarandeerd.  Hilarische opdrachten & pittige uitdagingen maken dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. En om daar helemaal  zeker van te zijn krijgen jullie een camera mee om alle avonturen mee op te nemen!

LEES MEER

Expeditie Robinson
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Bij dit bedrijfsuitje doen we het radicaal anders. We gaan namelijk uw overlevingsvaardigheden testen! U bent gestrand en neemt het in een reeks spannende en uitdagende opdrachten op tegen het concurrerende kamp.  Inclusief o.a. de jaagproef, de uithoudingsproef en natuurlijk de beruchte eetproef!

LEES MEER

Picture That!

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Met een Polaroidcamera en je eigen telefoon speel je in groepsverband de leukste foto-opdrachten.  Hoe zou jij bijvoorbeeld op creatieve wijze enkele oudhollandse spreekwoorden op beeld zetten?

LEES MEER

Moord in de Stad

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Teamwork en teambuilding dat is waar het bij dit spannende uitje om draait. U ontvangt het politiedossier en neemt het heft in handen. Leuke opdrachten en onverwachtse puzzels brengen u steeds dichter bij een moordenaar die zich ongrijpbaar waant...

LEES MEER

Moord Hotel - Virtual Reality Game
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


Een Virtual Reality Moordspel in een setting van gastvrijheid, drankjes en hapjes.  In het VR Moordspel staan jullie voor de uitdaging om samen te werken en deze gruwelijke moord op te lossen. Dit spannende spel is te spelen op een locatie naar wens en bovendien makkelijk te combineren met een lunch, diner of borrel.

LEES MEER

De Alleskunner (Binnenspel)
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Gebaseerd op het populaire televisieprogramma 'De Alleskunner´ speel je een groot aantal gevarieerde opdrachten mét en tegen je collega's. Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en kan onder het genot van een drankje en hapje worden gespeeld.

 

LEES MEER

De GROTE Collegaquiz
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u uw collega's beter leren kennen dan ooit tevoren! Beantwoord op gevarieerde vragen over uw bedrijf & collega's en kom ondertussen op de leukste plekjes van de stad.

LEES MEER

Sherlock Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


In de tijd van Sherlock Holmes ging al het detectivewerk nog met de hand maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! U gaat met een tablet de stad in om een heuse moord op te lossen en maakt gebruik van alle onderzoeksmogelijkheden die de moderne tijd met zich meebrengt.

LEES MEER

Hunted Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Net als in het bekende televisieprogramma wordt er in dit tabletspel gejaagd en gevlucht. Blijf uit handen van de speciale opsporingdienst en voer ondertussen uitdagende opdrachten uit in het centrum van een stad naar keuze. Het jachtseizoen is geopend!

LEES MEER

Spel & Restaurant

Vanaf €49,50 (p.p. excl. BTW)


Wist u dat wij al onze spellen in combinatie met een lunch of diner in een goed restaurant aanbieden? Dat is dus het beste van twee werelden. Geen gedoe met reserveringen of haast omdat het programma uitloopt. Wij regelen het voor u tot in de puntjes.

LEES MEER

Narcos Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


De buurt wordt geterroriseerd door een beruchte drugsbende. U gaat in teams aan de slag en infiltreert als undercover agent in het drugsnetwerk van de Carlos E. om deze van binnenuit op te rollen. Met behulp van een tablet met GPS gaat u een aantal puzzels oplossen die moeten leiden tot de arrestatie van de bendeleden.

LEES MEER

Kolonisten Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


U gaat net als in het bordspel dorpen en steden bouwen door zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen Dit doet u met onze tablet met GPS verschillende locaties in het centrum af te gaan. Hoe meer steden en dorpen, hoe meer punten het u oplevert maar let op: er zijn meer wegen die naar Catan Rome leiden.

LEES MEER

Stadquiz te Voet
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Na deze middag ken je de stad op je duimpje, want onze stadquiz brengt je op de  leukste plekjes! Ondertussen krijg je een flink aantal afwisselende opdrachten en vragen voor de kiezen. Of je de stad nu al door en door kent of je er voor het eerste komt, dit teamuitje staat garant voor een gezellige middag.

LEES MEER

Casa de Dinero - Virtual Reality Escape Room
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


In dit spannende Virtual Reality spel beroof je de Spaanse Munt en probeer je uit handen te blijven van de politie. Oplossend vermogen, teamwork en creativiteit is waar het om draait in dit uitje om nooit te vergeten!

LEES MEER
review aloha event

Een geslaagde middag. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Sander de Bakker / Rabobank
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over.

Marieke de Groot / Delta Lloyd

Teamuitjes in Zoetermeer: onze favorieten

Als je een teamuitje in Zoetermeer wil organiseren zie je door de bomen het bos soms niet meer. De mogelijkheden zijn legio, zowel bij ons als bij andere partijen. Natuurlijk zorgen zaken zoals de groepsgrootte, de leeftijd van de deelnemers en een voorkeur voor een bepaald type activiteit wel dat je het een en ander kan wegstrepen maar dan nog blijven er nog veel mogelijkheden over.

Daarom hebben wij onze spelbegeleidster Joanna gevraagd om haar favoriete uitjes in Zoetermeer met jou te delen. Hieronder vind je haar aanraders.

Personeelsuitje Zoetermeer?  Picture That!

Picture That is zeker een van mijn favoriete teamuitjes. Dat heeft er mee te maken dat er altijd veel gelachen wordt bij de diverse foto-opdrachten die voltooid moeten worden. Daarnaast is het bij dit spel voor mij als spelbegeleider makkelijk om alle deelnemers mee te krijgen. Dit heeft er mee te maken dat alle teams veel vrijheid hebben wat betreft de route, het tempo en de opdrachten zelf. Op die manier is vaak zowel de fanatiekeling als de ‘luiwammes’ achteraf enthousiast over dit personeelsuitje.

Teambuilding activiteiten Zoetermeer

Vaak kiezen organisaties waar de nadruk van de dag ligt op teambuilding voor Expeditie Robinson. Bij dit spel gaan we op zoek naar een echte Robinson Crusoë want we testen iedereens overlevingsvaardigheden. 

Nadat we de teams hebben gemaakt en iedereen gehuld is in de bandana van zijn of haar team worden er diverse gevarieerde teambuilding activiteiten uitgevoerd in en rond het centrum van Zoetermeer. Mijn favoriete opdracht is altijd de eetproef. Het is leuk om te zien wat mensen allemaal wel en niet durven te eten en hoe de groepsdynamiek wanneer er bepaald moet worden wie iets wel of niet eet.

Ontspannen Uitje Zoetermeer

De  stadsquiz  is weer een geheel ander soort bedrijfsuitje. Hierbij ligt de nadruk namelijk meer op ontspanning en het educatieve element. Deelnemers gaan namelijk de interessantste locaties van Zoetermeer af en geven hierbij telkens antwoord op de relevante vragen en opdrachten. De vragen zijn divers, zo is er onder andere aandacht voor de historie, bijzondere gebouwen en andere wetenswaardigheden.  

Vrijgezellenfeest Zoetermeer

Vrijgezellenfeest voor vrouwen? Vrijgezellenfeest voor mannen? Wat je voorkeur ook is, ons spel ‘Gekkenhuis’ is zeker het overwegen waard. Bij dit krankzinnige spel in de binnenstad voer je in teamverband allerlei vreemde en soms zelf belachelijke opdrachten uit.  Zo kan je bijvoorbeeld op de foto met een 80-jarige of proberen een local zijn nagels te lakken.  

Het mooie hierbij is dat je zelf bepaald welke opdrachten je wel of niet uitvoert zodat de opdrachten altijd aansluiten bij jouw groep en dus nooit te heftig of juist te lafjes zijn. Bovendien krijgt ieder team van ons een polaroidcamera mee zodat al jullie avonturen vastgelegd kunnen worden.

ALOHA

Aloha Events is een enthousiast evenementenbureau actief in bijna alle grote steden in Nederland. Wij organiseren een breed scala aan uitjes. Van een bedrijfsuitje vol teambuilding tot een knettergek vrijgezellenfeest.  Wij hebben altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen!