geweldig PERSONEELsuitje in ZWOLLE?

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen bij een geslaagde invulling voor hun personeelsuitje, groepsuitje of familiedag. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

VIND UITJE BEL NU

BEKIJK AL ONZE uitjes in ZWOLLE

In en rond Zwolle organiseren wij de leukste uitjes. voor groepen van 12 tot 250 personen.  Ons doel is om jou al het regelwerk uit handen te nemen en je een geweldige dag te bezorgen. Of het nou gaat om een  Bedrijfsuitje, Teamuitje of Vrijgezellenfeest wij hebben de ervaring en passie in huis om er iets moois van te maken!

Bekijk in het overzicht hieronder wat we voor jou kunnen betekenen en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Op Jacht naar de Mol
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Kent u uw vrienden en collega's wel zo goed als u denkt? Tijdens dit bedrijfsuitje zoeken we het voor eens en altijd uit. Terwijl uw gezelschap een reeks uitdagingen aangaat,  is er één persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Ontmasker deze Mol zo snel mogelijk maar pas op dat u uw teamgenoten niet onterecht beschuldigt.

LEES MEER

Casa de Dinero - Virtual Reality Escape Room
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


In dit spannende Virtual Reality spel beroof je de Spaanse Munt en probeer je uit handen te blijven van de politie. Oplossend vermogen, teamwork en creativiteit is waar het om draait in dit uitje om nooit te vergeten!

LEES MEER

Moord Hotel - Virtual Reality Game
Vanaf 34,50 (p.p. excl. BTW)


Een Virtual Reality Moordspel in een setting van gastvrijheid, drankjes en hapjes.  In het VR Moordspel staan jullie voor de uitdaging om samen te werken en deze gruwelijke moord op te lossen. Dit spannende spel is te spelen op een locatie naar wens en bovendien makkelijk te combineren met een lunch, diner of borrel.

LEES MEER

De Alleskunner (Binnenspel)
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Gebaseerd op het populaire televisieprogramma 'De Alleskunner´ speel je een groot aantal gevarieerde opdrachten mét en tegen je collega's. Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en kan onder het genot van een drankje en hapje worden gespeeld.

 

LEES MEER

Gekkenhuis!
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Dit uitje is ideaal voor vrijgezellenfeesten of als teamuitje want gekte is gegarandeerd.  Hilarische opdrachten & pittige uitdagingen maken dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. En om daar helemaal  zeker van te zijn krijgen jullie een camera mee om alle avonturen mee op te nemen!

LEES MEER

Expeditie Robinson
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Bij dit bedrijfsuitje doen we het radicaal anders. We gaan namelijk uw overlevingsvaardigheden testen! U bent gestrand en neemt het in een reeks spannende en uitdagende opdrachten op tegen het concurrerende kamp.  Inclusief o.a. de jaagproef, de uithoudingsproef en natuurlijk de beruchte eetproef!

LEES MEER

Picture That!

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Met een Polaroidcamera en je eigen telefoon speel je in groepsverband de leukste foto-opdrachten.  Hoe zou jij bijvoorbeeld op creatieve wijze enkele oudhollandse spreekwoorden op beeld zetten?

LEES MEER

Moord in de Stad

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Teamwork en teambuilding dat is waar het bij dit spannende uitje om draait. U ontvangt het politiedossier en neemt het heft in handen. Leuke opdrachten en onverwachtse puzzels brengen u steeds dichter bij een moordenaar die zich ongrijpbaar waant...

LEES MEER

Hostage Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


8 Bekende Nederlanders worden tegen hun wil vastgehouden door de kwaadaardige schurk 'Dr. X'. Tijdens dit spannende bedrijfsuitje aan u de taak hem te slim af te zijn en de gijzelaars te bevrijden uit hun penibele situatie! Met behulp van een tablet...

LEES MEER

De GROTE Collegaquiz
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u uw collega's beter leren kennen dan ooit tevoren! Beantwoord op gevarieerde vragen over uw bedrijf & collega's en kom ondertussen op de leukste plekjes van de stad.

LEES MEER

Sherlock Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


In de tijd van Sherlock Holmes ging al het detectivewerk nog met de hand maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! U gaat met een tablet de stad in om een heuse moord op te lossen en maakt gebruik van alle onderzoeksmogelijkheden die de moderne tijd met zich meebrengt.

LEES MEER

Hunted Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Net als in het bekende televisieprogramma wordt er in dit tabletspel gejaagd en gevlucht. Blijf uit handen van de speciale opsporingdienst en voer ondertussen uitdagende opdrachten uit in het centrum van een stad naar keuze. Het jachtseizoen is geopend!

LEES MEER

Spel & Restaurant

Vanaf €49,50 (p.p. excl. BTW)


Wist u dat wij al onze spellen in combinatie met een lunch of diner in een goed restaurant aanbieden? Dat is dus het beste van twee werelden. Geen gedoe met reserveringen of haast omdat het programma uitloopt. Wij regelen het voor u tot in de puntjes.

LEES MEER

Narcos Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


De buurt wordt geterroriseerd door een beruchte drugsbende. U gaat in teams aan de slag en infiltreert als undercover agent in het drugsnetwerk van de Carlos E. om deze van binnenuit op te rollen. Met behulp van een tablet met GPS gaat u een aantal puzzels oplossen die moeten leiden tot de arrestatie van de bendeleden.

LEES MEER

Kolonisten Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


U gaat net als in het bordspel dorpen en steden bouwen door zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen Dit doet u met onze tablet met GPS verschillende locaties in het centrum af te gaan. Hoe meer steden en dorpen, hoe meer punten het u oplevert maar let op: er zijn meer wegen die naar Catan Rome leiden.

LEES MEER

Stadquiz te Voet
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Na deze middag ken je de stad op je duimpje, want onze stadquiz brengt je op de  leukste plekjes! Ondertussen krijg je een flink aantal afwisselende opdrachten en vragen voor de kiezen. Of je de stad nu al door en door kent of je er voor het eerste komt, dit teamuitje staat garant voor een gezellige middag.

LEES MEER

Pubquiz
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Een klassieke pubquiz waarbij jullie kennis in 8 gevarieerde rondes wordt getest op tal van gebieden. Terwijl u geniet van de sfeer en de drankjes zorgt onze spelbegeleider dat alles in goede banen wordt geleid. De pubquiz is zowel qua vragenthema's als qua hapjes & drankjes geheel naar wens in te vullen.

LEES MEER
review aloha event

Een geslaagde middag. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Sander de Bakker / Rabobank
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over.

Marieke de Groot / Delta Lloyd

ALOHA

Aloha Events is een enthousiast evenementenbureau actief in bijna alle grote steden in Nederland. Wij organiseren een breed scala aan uitjes. Van een bedrijfsuitje vol teambuilding tot een knettergek vrijgezellenfeest.  Wij hebben altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen!

Personeelsuitjes in Zwolle in alle geuren en kleuren

Wij organiseren met veel plezier allerlei groepsactiveiten en personeelsuitjes in Zwolle en daarbuiten. Hierbij vinden we het belangrijk dat iedereen mee kan doen, ongeacht leeftijd en mobiliteit. Tussen ons grote aantal personeelsuitjes in Zwolle, zit altijd wel iets dat perfect is voor jouw groep.Ben je met een klein aantal personen of met een flinke groep? Zoek je een actief uitje in Zwolle of ligt de voorkeur juist bij een leuke teambuilding activiteit? Wat je ook zoekt wij organiseren het graag voor je!

Actieve uitjes Zwolle

Tijdens het actieve uitje in Zwolle genaamd Op Jacht naar de Mol is de vraag net als in het bekende televisieprogramma: Wie is de Mol? Binnen jullie gezelschap zijn 1 of wellicht zelf meerdere Mollen opgedoken die proberen alle spelopdrachten zo sluw mogelijk te saboteren. Slaagt de Mol er in iedereen voor de gek te houden of heeft iedereen hem/haar meteen door? 

Teambuilding Zwolle

Wie Teambuilding in Zwolle zegt, zegt eigenlijk  Moord in de Stad. Tijdens dit spel gaan jullie namelijk in teamverband proberen een moord op te lossen. Dit doe je door middel van een politiedossier en een heel aantal leuke puzzels en opdrachten.  Doordat deze groepsactiviteit in Zwolle originaliteit en samenwerking verenigd leer je elkaar gegarandeerd op een leuke manier beter kennen!

Bedrijfsuitje Zwolle – Snelle offerte!

Wij organiseren onze bedrijfsuitjes niet alleen in Zwolle en omstreken maar ook in veel andere leuke steden in de regio zoals bijvoorbeeld Deventer, Apeldoorn en Amersfoort. Heb je een leuk groepsactiviteit gezien, vraag dan om een vrijblijvende offerte. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op

Het #1 Bedrijfsuitje in Zwolle.

Benieuwd welk uitje wij het vaakst organiseren in Zwolle en dus het populairst is? Nou dat is Picture That! Bij dit humoristische spel gaan jullie in groepen de binnenstad in om tal van bijzonder originele foto-opdrachten uit te voeren. 

Zo zijn we benieuwd welke spreekwoorden jij allemaal kent en hoe je deze weet vast te leggen op de foto.  Daarnaast ga je proberen om een aantal ludieke Zwollenaren op de foto te nemen en kom je ook nog eens op de leukste plekjes van de stad. Bij het uitvoeren van al deze opdrachten maak je gebruik van onze polaroidcamera en dus heb je aan het eind van de dag ook nog een aantal leuke souvenirs!

Teamuitje met Eten in Zwolle

Jullie teamuitje in Zwolle opleuken met een lunch, diner of borrel? Dat organiseren we graag voor jou!  Kies voor ons  lunch- of dinerarrangement. want wij kennen de leukste cafés en restaurants van Zwolle op ons duimpje. Geef door wat je wensen zijn en wij doen je een ‘offer you can’t refuse’. Vanzelfsprekend houden wij altijd rekening met jouw budget, al jouw wensen en met  eventuele allergieën en diëten.  

Vrijgezellen Activiteiten Zwolle

Een vrijgezellenfeest moet natuurlijk te gek zijn! En van ’te gek’ naar Gekkenhuis is het nog maar en kleine stap. Tijdens jullie vrijgezellenfeest in Zwolle willen jullie natuurlijk lachen, gieren en brullen.  Om er zeker van te zijn dat dit ook daadwerkelijk gebeurd hebben wij dit spel ontwikkeld. Tijdens een groot aantal bizarre opdrachten strijden jullie in teams tegen elkaar om de titel ‘grootste gek van de groep’ .