Uitje organiseren?

Wij helpen jaarlijks duizenden mensen bij een geslaagde invulling voor hun uitje vanaf 12 personen. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

VIND UITJE BEL NU

Originele Uitjes door heel Nederland

In heel Nederland organiseren wij originele en gevarieerde uitjes.  Actief of ontspannen, Groningen of Maastricht, 15 personen of 150.. de mogelijkheden zijn eindeloos.  Bekijk ons aanbod en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Op Jacht naar de Mol
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Kent u uw vrienden en collega's wel zo goed als u denkt? Tijdens dit bedrijfsuitje zoeken we het voor eens en altijd uit. Terwijl uw gezelschap een reeks uitdagingen aangaat,  is er één persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Ontmasker deze Mol zo snel mogelijk maar pas op dat u uw teamgenoten niet onterecht beschuldigt.

LEES MEER

Gekkenhuis!
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Dit uitje is ideaal voor vrijgezellenfeesten of als teamuitje want gekte is gegarandeerd.  Hilarische opdrachten & pittige uitdagingen maken dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. En om daar helemaal  zeker van te zijn krijgen jullie een camera mee om alle avonturen mee op te nemen!

LEES MEER

Expeditie Robinson
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Bij dit bedrijfsuitje doen we het radicaal anders. We gaan namelijk uw overlevingsvaardigheden testen! U bent gestrand en neemt het in een reeks spannende en uitdagende opdrachten op tegen het concurrerende kamp.  Inclusief o.a. de jaagproef, de uithoudingsproef en natuurlijk de beruchte eetproef!

LEES MEER

Picture That!

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Met een Polaroidcamera en je eigen telefoon speel je in groepsverband de leukste foto-opdrachten.  Hoe zou jij bijvoorbeeld op creatieve wijze enkele oudhollandse spreekwoorden op beeld zetten?

LEES MEER

Moord in de Stad

Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Teamwork en teambuilding dat is waar het bij dit spannende uitje om draait. U ontvangt het politiedossier en neemt het heft in handen. Leuke opdrachten en onverwachtse puzzels brengen u steeds dichter bij een moordenaar die zich ongrijpbaar waant...

LEES MEER

Hostage Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


8 Bekende Nederlanders worden tegen hun wil vastgehouden door de kwaadaardige schurk 'Dr. X'. Tijdens dit spannende bedrijfsuitje aan u de taak hem te slim af te zijn en de gijzelaars te bevrijden uit hun penibele situatie! Met behulp van een tablet...

LEES MEER

De GROTE Collegaquiz
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u uw collega's beter leren kennen dan ooit tevoren! Beantwoord op gevarieerde vragen over uw bedrijf & collega's en kom ondertussen op de leukste plekjes van de stad.

LEES MEER

Sherlock Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


In de tijd van Sherlock Holmes ging al het detectivewerk nog met de hand maar tegenwoordig hoeft dat niet meer! U gaat met een tablet de stad in om een heuse moord op te lossen en maakt gebruik van alle onderzoeksmogelijkheden die de moderne tijd met zich meebrengt.

LEES MEER

Hunted Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


Net als in het bekende televisieprogramma wordt er in dit tabletspel gejaagd en gevlucht. Blijf uit handen van de speciale opsporingdienst en voer ondertussen uitdagende opdrachten uit in het centrum van een stad naar keuze. Het jachtseizoen is geopend!

LEES MEER

Spel & Restaurant

Vanaf €49,50 (p.p. excl. BTW)


Wist u dat wij al onze spellen in combinatie met een lunch of diner in een goed restaurant aanbieden? Dat is dus het beste van twee werelden. Geen gedoe met reserveringen of haast omdat het programma uitloopt. Wij regelen het voor u tot in de puntjes.

LEES MEER

Narcos Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


De buurt wordt geterroriseerd door een beruchte drugsbende. U gaat in teams aan de slag en infiltreert als undercover agent in het drugsnetwerk van de Carlos E. om deze van binnenuit op te rollen. Met behulp van een tablet met GPS gaat u een aantal puzzels oplossen die moeten leiden tot de arrestatie van de bendeleden.

LEES MEER

Kolonisten Tabletgame
Vanaf €26,50 (p.p. excl. BTW)


U gaat net als in het bordspel dorpen en steden bouwen door zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen Dit doet u met onze tablet met GPS verschillende locaties in het centrum af te gaan. Hoe meer steden en dorpen, hoe meer punten het u oplevert maar let op: er zijn meer wegen die naar Catan Rome leiden.

LEES MEER

Stadquiz te Voet
Vanaf €22,50 (p.p. excl. BTW)


Na deze middag ken je de stad op je duimpje, want onze stadquiz brengt je op de  leukste plekjes! Ondertussen krijg je een flink aantal afwisselende opdrachten en vragen voor de kiezen. Of je de stad nu al door en door kent of je er voor het eerste komt, dit teamuitje staat garant voor een gezellige middag.

LEES MEER

Pubquiz
Vanaf €36,00 (p.p. excl. BTW)


Een klassieke pubquiz waarbij jullie kennis in 8 gevarieerde rondes wordt getest op tal van gebieden. Terwijl u geniet van de sfeer en de drankjes zorgt onze spelbegeleider dat alles in goede banen wordt geleid. De pubquiz is zowel qua vragenthema's als qua hapjes & drankjes geheel naar wens in te vullen.

LEES MEER
review aloha event

Een geslaagde middag. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Sander de Bakker / Rabobank
review aloha events 2

Met het hele team hebben wij een moordzaak opgelost. Sommige collega’s hebben het er nu nog over.

Marieke de Groot / Delta Lloyd

ALOHA

Aloha Events is een enthousiast evenementenbureau actief in bijna alle grote steden in Nederland. Wij organiseren een breed scala aan uitjes. Van een bedrijfsuitje vol teambuilding tot een knettergek vrijgezellenfeest.  Wij hebben altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen!

Uitjes in alle soorten en maten

Een uitje? Zoek niet verder!  Wij organiseren in bijna alle steden in Nederland bijzondere uitjes, gekke uitjes, originele uitjes ….  kortom leuke uitjes!

Wij hebben een ruime ervaring in het organiseren van stadspellen in alles soorten en maten. Bekijk ons aanbod en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Spannende Uitjes

Los een moord op in de stad. De politie heeft hulp nodig bij het vinden van een dader, het motief en het moordwapen. Jullie gaan met een politiedossier en een aantal attributen op stap en proberen met de aanwijzingen tot de juiste antwoorden te komen. De groepsactiviteit wordt in teamverband gespeeld, waarbij het team dat de meeste punten haalt er met een prijs vandoor gaat. De nabestaanden en politie rekenen op jullie!

Tabletgame: Een uniek uitje

Ben je een groot fan van bordspellen en houd je tegelijkertijd van een goede wandeling? Combineer dan het beste van beide met onze Colonisten van Katan Tabletgame. De stad heeft ruimte voor veel meer spelers dan een klein bord op tafel, dus iedereen van je werk, familie of onderdanen zijn welkom voor deze activiteit. Ga met GPS op zoek naar grondstoffen en probeer meer straatjes en steden te bouwen dan de andere teams. Aan het einde zoeken we een leuk cafétje op voor een drankje en maken we de winnaars bekend. Er zijn nog meer spannende Tabletgames te vinden op de site, als je liever een ander leuk uitje wil.

Vrijgezellenuitje

Een leuke groepsactiviteit waar gegarandeerd veel gelachen wordt? Dat is Gekkenhuis! Voer hilarische opdrachten uit en ga pittige uitdagingen aan en leg deze vast met de meegegeven polaroidcamera. Je waant je even een dagje op een psychiatrische afdeling. Een van de leukste uitjes van Nederland!

Uitje met lunch of diner

Het is goed voor te stellen dat je na de activiteit een flinke trek hebt ontwikkeld. Geen probleem! Je kunt kiezen voor Spel & Restaurant, waarbij je het uitje afsluit of begint met een lekkere maaltijd in een van de restaurants waarmee we in contact staan. Geen gedoe met reserveringen, dat regelen wij allemaal voor je

Andere uitjes

Voor verdere groepsactiviteiten kun je kijken bij de pagina van je stad naar keuze. Er is namelijk nog veel meer te doen! Heb je een vraag, dan kun je altijd even een mailtje sturen naar [email protected].